Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Vaje, Kulkiuką pamiršau blink.gif
Kulke, sveikinimai tavo didžiaakiui wub.gif Galėtum kokį kojos pirštuką nufotkinti - senai berodei bigsmile.gif

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 09 05, 10:30)
Pou,pritariu tau-mačiau ,kaip maniškiui snaiperiui  rankos virpėjo ligoninėj biggrin.gif

Saintlin,o jūs rimtai jų tiek daug valgot,ar tu,kaip ir mb,paprasčiausiai grybaut mėgsti?Ans jau nuo ryto 9 mišką šukuoja,nors lietus be perstojo pliaupia unsure.gif

Maniškis po to širšiaus taip pat raliavo į ligoninę... Galvojau, kad greičiau griovy nusibaigsim.

QUOTE(saintlina @ 2017 09 05, 10:40)
grybaut žiauriai mėgstu  smile.gif šiaip ir valgyt mėgstu, nėr taip, kad ieškočiau, kam atiduot surinktus.
Baika tas lietus, aš irgi per lietų lakstau po mišką, jei baravykai dygsta. Man tik labai trukdo aplyti akiniai, o šiaip turbūt nei nepastebėčiau to lietaus smile.gif  Jei diedas labai neburgs, imsiu ryt išeiginę ir varysiu miškan.

Kaip jums pavydžiu. Dumčiau į mišką...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 05, 11:40)
grybaut žiauriai mėgstu  smile.gif šiaip ir valgyt mėgstu, nėr taip, kad ieškočiau, kam atiduot surinktus.
Baika tas lietus, aš irgi per lietų lakstau po mišką, jei baravykai dygsta. Man tik labai trukdo aplyti akiniai, o šiaip turbūt nei nepastebėčiau to lietaus smile.gif  Jei diedas labai neburgs, imsiu ryt išeiginę ir varysiu miškan.

skambino brangenybė,padavė draugui ,kad parvežtų 20ltr kibirą vien baravykų.Tipo ,'' nieko nedaryk,negamink valgyt,tik grybus sutvarkyk,gal nebus tau per sunku ,saulyt? hmm.gif ''
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 09 05, 12:12)
skambino brangenybė,padavė draugui ,kad parvežtų 20ltr kibirą vien baravykų.Tipo ,''  nieko nedaryk,negamink valgyt,tik grybus sutvarkyk,gal nebus tau per sunku ,saulyt? hmm.gif ''

Laba,
gal atvaryt, padėt sutvarkyt... biggrin.gif šiemet dar šviežių neragavom, bet kažkaip nėr ir nereikia.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2017 09 05, 12:14)
Laba,
gal atvaryt, padėt sutvarkyt... biggrin.gif šiemet dar šviežių neragavom, bet kažkaip nėr ir nereikia.

biggrin.gif biggrin.gif
patikėk,baravykų ir aš dar nevalgiau...lepšių,raudonikių,voveruškų taip,o šitų -ne
Atsakyti
Lylia, šaunu. Manrods, ant veronikos ir ežiuolės vazonų yra užrašyta, o kiti du - šalavijai ( dekoratyvūs ) mirksiukas.gif

Brrr, kaip šlapia. Nieko doro nudirbt nepavyks.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 09 05, 12:22)
biggrin.gif  biggrin.gif
patikėk,baravykų ir aš dar nevalgiau...lepšių,raudonikių,voveruškų taip,o šitų -ne

Va kokį liuks žmogų turi. O kaip jautiesi? Tie mūsų diedai tik rodos stiprūs ir bejausmiai. Jiems dar sunkiau, jie silpnumo negali pasirodyt, jiems slėptis reikia. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 09 05, 12:12)
skambino brangenybė,padavė draugui ,kad parvežtų 20ltr kibirą vien baravykų.Tipo ,''  nieko nedaryk,negamink valgyt,tik grybus sutvarkyk,gal nebus tau per sunku ,saulyt? hmm.gif ''

nu svajonių vyras, ne kitaip wub.gif
O pats liko toliau grybaut? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 05, 13:13)
nu svajonių vyras, ne kitaip  wub.gif
O pats liko toliau grybaut?  bigsmile.gif

rolleyes.gif rolleyes.gif nu jooo,kaip čia pasakius...
ne,kaime liko,bo fauna gal jau tvoras išvartė iš bado biggrin.gif biggrin.gif
ATE,tik komiksų stadijoj esu jį mačiusi apsiverkusį,tada ir mano peties prisireikia
Gaudvile,pameni ,tą muskatinį šalaviją rodžiau?turėjo būt toooks grožis-baltas su rožiniais krašteliais.paprstieji už jį gražesnį buvo,nebeauginsiu-jokio dekoratyvumo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 05 rugsėjo 2017 - 12:31
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 09 05, 13:28)
Gaudvile,pameni  ,tą muskatinį šalaviją  rodžiau?turėjo būt toooks grožis-baltas su rožiniais krašteliais.paprstieji už jį gražesnį buvo,nebeauginsiu-jokio dekoratyvumo g.gif

Per šalta vasara gal jam buvo. Tik Lyliai tai gojinį šalaviją siunčiau. Gali būt kažkas iš Amethyst, Ostfriesland arba Coradonna.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 05, [B)
13:58]
[/B]Per šalta vasara gal jam buvo. [B]Tik Lyliai tai gojinį šalaviją siunčiau. Gali būt kažkas iš Amethyst, Ostfriesland arba Coradonna.

kažkaaip nepagalvojau,kad tai gali spalvą įtakot...turėjo būt toksvartotojo įkelta nuotrauka,o gavosi toks bliednas pilkai žalsvas su alyviniais žiedais
ui,Saintlin,nesgailėk,kad negali baravykaut-nu tokie sukirmiję,kad beveik 10litris kibiras važiuos kaiman po eglėm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 05 rugsėjo 2017 - 14:03
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 09 05, 14:51)
o gavosi toks bliednas pilkai žalsvas su alyviniais žiedais

O kur tu jį auginai - vazonėly ar dirvoje? Nealkanavo?

Dar taip greit nenurašyk mirksiukas.gif Esu mačius gėlynuose, vazonuose kartu su kitom vienmetėm, gražu buvo.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 05, 15:01)
O kur tu jį auginai - vazonėly ar dirvoje? Nealkanavo?

Dar taip greit nenurašyk  mirksiukas.gif Esu mačius gėlynuose, vazonuose kartu su kitom vienmetėm, gražu buvo.

dirvoje..ką žinau,mano prieskonių darželis mulčiuojamas įvairia pievos žole ,kaip ir šiltnamis.Kiti augalai nesiskundžia ,bujoja net senobinė rožė,o šitas...Sakai, dar metus duot?norėjau,kad gyvasties suteiktų tarp žolių,o ir šiek tiek kontrastuotų melsvėm,bo jomis įrėminau prieskonius
Atsakyti