QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 05, 16:06)
Esu kepus, neilgiau, nei kokius pievagrybius. Nebuvo jokio kartumo.
Prisiminiau, Gonzikai, anyžinis lofantas labai gražu. Net jei nemėgsti jų arbatos. Pankoliai kažkas tokio, artišokai
tikrai,jei trumpai apkepti-neapkarsta.o jei ilgiau,išlenda toks nemalonus karstelėjimas
žinau,bet kasmet sugebu jį pradangint,šiemet nė nebeėmiau iš kaimynkos daigų.O arbata jų man laaaabai skani

Aš ir paprastus anyžius mėgstu..Beje,kaime kaimynė šiemet vos atvarius vis anyžių vandeniu vaišindavo:įmeta žvaigždučių ąsotin,užpila vandeniu,palaukia kokią valandą ir psio.Nu patiko,gaivu taip burnoj
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 09 05, 16:10)
Pameni,tu man siuntei sėklų. Tai užaugo platūs lapai,jokių žiedų. Ir kvapo nelabai. Pas mane su augalais šiemet mistika. </p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Kulkė" data-cid="71786363" data-time="1504615970"><div><p>
O, dar, apie baravykucius. Visi giria, kaip skanu pakepti ant sviesto. Nu bandžiau kept, taip ilgokai pakepiau ir ką- kartūs babaisos gavosi. Gal juos apdorot prieš tai reikėjo, o ne žalias kepuraites </p></div></blockquote><p>Visą pusdienį galvojau apie spageĉius su naminiu pesto, suvalgiau ledą, feee, nieko nesinori. </p><p>Aš kepu. Plonai supjaustau, tiek kepures, tiek kotus, pakepinu nedaug, kol gerai perkaista, tada druskos, grietinēs geros riebios biški galima. Tiesa, dar svogūno nedaug kartais sykiu pakepinu. Kaip skanu, apsiryti galima. Sako, baravykus geriau net neplauti, jei nēra purvini, tik apvalyti sausai. </p>
tie patys.Pas draugę irgi nežydėjo,nors iš to paties indelio daigelius daviau,o lapai 2gubai didesni buvo.Sakytum, skirtingi augalai
man ir su rūkytais lšinukais vietoj sviesto skanu
mėsos faršą perpus su virtais baravykais sumaišiau ir katlietus iškepiau su grietinės ir svogūnų padažiuku ir grikių koše,bo bulbų nėr kam prikast