Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Gerai būtų. Ko tai kepurės jau norisi.

Per vieną mokamą kanalą visai fainas temas nagrinėja. Skirtingi žmonės nusiperka stipriai susidėvėjusius Viktorijos laikų namus ir juos restauruoja. Faini projektai. Ale su kokiom problemom susidūria, kažin ar turėčiau kantrybės taip knistis.
Atsakyti
Namie jau vėsoka darosi.. šiandien jau šilto chalato ieškojau. Bet neradau biggrin.gif užtat po kaldra labai mikliai knygą pabaigiau smile.gif
Atsakyti
Labas dienas smile.gif
nemiegat gi, ataikit nors kavos pagert. Darbe viena tupiu, čia irgi viena, liūdesys gali apimti smile.gif

Ateina savaitgalis, noriu į mišką. Ale šią savaitę dvi erkes įsisegusias radau doh.gif Ir atrodo, ir drabužius visus iškart į skalbiankę sumetu, ir po dušu palendu. Kur jos lieka? Mašinoj ant sėdynės, čto li g.gif Diedas rėkia - viskas, daugiau jokių miškų.
Vakar pas gydytoją klausiau, po kiek laiko galima tyrimus pasidaryti, ar negavau kokio gėrio nuo erkės. Sako, nedarom jokių tyrimų, stebėkit, ar neatsiras atitinkami požymiai blink.gif Tikrai nedaro? Kažkaip man atrodė, kad bent jau Laimui tai kraujo tyrimas būdavo g.gif
Atsakyti
Laba, su kava bigsmile.gif

Kiek pamenu, Laima tik po mėn išlenda. Ale kai zOraza zOrazos neima, tai neturiu patirčių su jom daug metų.

Liesio vakarėly vakar nebuvo ir Grigaičio nebuvo. Skaitau nelabai vykęs buvo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 15, 09:18)
Kiek pamenu, Laima tik po mėn išlenda. Ale kai zOraza zOrazos neima, tai neturiu patirčių su jom daug metų.

Liesio vakarėly vakar nebuvo ir Grigaičio nebuvo. Skaitau nelabai vykęs buvo laugh.gif

turbūt mėnesio bėgyje.
Tai tu po miškus nelakstai, užtat ir neturi patirties. Ir gerai, kad neturi smile.gif

ui, jei Grigaičio nebuvo, tai skaityk, vakarėlis išvis neįvyko biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

O aš tik grįžtu namo ir miegot noriu.

Saintlina, daro tuos tyrimus nuo Laimo ligos. 50 proc. sergančiųjų eritrema (na ta charakteringa dėmė) išvis nepasirodo...
Gali tyrimą pasidaryti dabar ir po mėnesio - toks metodas yra tiksliausias arba tik po mėnesio gero (mažiau tikslu, nes negali palyginti, ar nebuvo prieš tai).
Dėl encefalito - stebėk save labai.
Man infektologė buvo patarusi vartoti tiesiog daugiau skysčių, kad jei jau virusas įšoks, tai kad mažinti jo koncentraciją.
Atsakyti
Dabar nelabai seku, bet prieš daug metų vis išlįsdavo pranešimai neva ir Laisvės alėjoj, kitose miesto vietose žmonės sugeba pasigaut. Žodžiu, nereikia nei miškų. Vat dėl šuns tai labai džiaugiuosi. Pavasarį prabangybinę tabletę sumaitino ir jokių erkių blink.gif

Vasarą vežiau vyriškį į ralį Palangoje ir p. Žilvinas puošė renginį savo buvimu. Sakė, per vieną dieną tris kartus keitė savo apdarus, atvyko nuosavu autobusu-drabužine wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 15, 09:04)
Labas dienas smile.gif
nemiegat gi, ataikit nors kavos pagert. Darbe viena tupiu, čia irgi viena, liūdesys gali apimti smile.gif

Kur jos lieka? Mašinoj ant sėdynės, čto li g.gif Diedas rėkia - viskas, daugiau  jokių miškų.
Vakar pas gydytoją klausiau, po kiek laiko galima tyrimus pasidaryti, ar negavau kokio gėrio nuo erkės. Sako, nedarom jokių tyrimų, stebėkit, ar neatsiras atitinkami požymiai  blink.gif  Tikrai nedaro?  Kažkaip man atrodė, kad bent jau Laimui tai kraujo tyrimas būdavo g.gif

blink.gif blink.gif tu ...kavoooos?????? blink.gif blink.gif geriau tu arbatos,aš su kava jungiuos bigsmile.gif
Tu teisi,ne vienąkart esu mašinoj ir ant sėdynių radus .ir ant kilimėlio,ir kilimine danga išmušta šonų,net ant durelių buvo,kur veliūro yra blink.gif taip ,kad kiekvienąkart tikrink mašiną.Šiemet visą vasarą naudojau atbaidančius purškalus,o botus purškiu tuo ilgalaikiu Bross,kur tipo ,jei ant jo atsistoja,tai ir nusitručija kraugerė.Ir mašiną karts nuo karto palepinu juo..toks chaki buteliukastoks
Kiek pamenu ,tavo draugei,labai greit pasijautė.Atrodo ,kad net mokamą tyrimą ji darė,nes gydytoja sakė,kad negali taip greit pasireikšt...ir tyrimai teigiammi buvo...turbūt nuo zarazos kiekio,arba organizmo priklauso,kada išlįs.Na tikėkimės,kad taviškės sveikuolės buvo mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 09 15, 09:35)
daro tuos tyrimus nuo Laimo ligos.
Man infektologė buvo patarusi vartoti tiesiog daugiau skysčių, kad jei jau virusas įšoks, tai kad mažinti jo koncentraciją.

poliklinikos irgi daro? Ar tik privačios įstaigos? Mano gydytoja vėl pasikeitė, vakar kažkokia vienakartinė pavaduojanti buvo. Gal nematė reikalo gilintis.
Aga, gerai, tada reiks daugiau vandeniuko gert smile.gif
Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 15, 09:35)
Pavasarį prabangybinę tabletę sumaitino ir jokių erkių  blink.gif

atvyko nuosavu autobusu-drabužine  wub.gif

gerai, kad gyvūnams tų priemonių yra. Aš katėms lašiukus perku, irgi labai gerai apsaugo.

gerai būtų tokį turėt, ania? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 09 15, 09:44)
blink.gif  blink.gif tu ...kavoooos?????? blink.gif  blink.gif

Tu teisi,ne vienąkart esu mašinoj ir ant sėdynių radus .ir ant kilimėlio,ir kilimine danga išmušta šonų,net ant durelių buvo,kur veliūro yra blink.gif

botus purškiu

ui ne, su kava aš nedraugas biggrin.gif tik jūs kartais gal tik su kava turit laiko prie kompo prisėst smile.gif

nu ot svolo..ai blink.gif daba gi su savo mašiniuku važiavau. Tikrai gi galėjo bet kurią dieną po to užropot. Abo vakar ant blauzdos radau. Aiškiai tada mašinoj sėdėjo ir laukė doh.gif reiks išpurkšt saloną.

aš tai su kroksais po mišką lakioju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 15 rugsėjo 2017 - 09:01
QUOTE(saintlina @ 2017 09 15, 08:53)
poliklinikos irgi daro? Ar tik privačios įstaigos? Mano gydytoja vėl pasikeitė,  vakar kažkokia vienakartinė pavaduojanti buvo. Gal nematė reikalo gilintis.
Aga, gerai, tada reiks daugiau vandeniuko gert smile.gif
Ačiū  4u.gif

Aš Endemike dariau, vaikui - Visuomenės sveikatos centro laboratorijoje.
Mėgsta mus erkės, purškiai nepadeda. O va aš dar ir revakcinaciją pražiopliojau, reik iš naujo susibadyt.
Papildyta:
Mamos kaimynė daugiaaukščio gėlių darželį beravėdama pasičiupo. Pastebėjo jau pripampusią po liemenėlės petnešėle. Brr.
Visur jų pilna.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 15, 09:53)
gerai būtų tokį turėt, ania?  bigsmile.gif

Gerai būtų turėt namuose didesnę drabužinę. Šitą mes jau išaugom. A kas dėl apsirengimų ir persirengimų, tai man amžinai šokas būna pats sureikšminimas. Viena draugė su savo vyru lygiai taip pat per vieną dieną daug kartų persirenginėdavo. Į tai nekreipdavau dėmesio, ale kai bet kokiu bendru išėjimu į viešumą atakuodavo skambučiais ką rengsiuos wacko.gif Na, koks skirtumas, mūsų stilius visai skirtingas buvo. Žodžiu, spintos noriu, bet apie drabužius neindomu kalbėt.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 15, 10:06)
Gerai būtų turėt namuose didesnę drabužinę.

čia tai tikrai.. bet pas mane net vietos jai nėra..
Atsakyti