Gerai būtų. Ko tai kepurės jau norisi.
Per vieną mokamą kanalą visai fainas temas nagrinėja. Skirtingi žmonės nusiperka stipriai susidėvėjusius Viktorijos laikų namus ir juos restauruoja. Faini projektai. Ale su kokiom problemom susidūria, kažin ar turėčiau kantrybės taip knistis.
Namie jau vėsoka darosi.. šiandien jau šilto chalato ieškojau. Bet neradau
užtat po kaldra labai mikliai knygą pabaigiau
Labas dienas
nemiegat gi, ataikit nors kavos pagert. Darbe viena tupiu, čia irgi viena, liūdesys gali apimti
Ateina savaitgalis, noriu į mišką. Ale šią savaitę dvi erkes įsisegusias radau
Ir atrodo, ir drabužius visus iškart į skalbiankę sumetu, ir po dušu palendu. Kur jos lieka? Mašinoj ant sėdynės, čto li
Diedas rėkia - viskas, daugiau jokių miškų.
Vakar pas gydytoją klausiau, po kiek laiko galima tyrimus pasidaryti, ar negavau kokio gėrio nuo erkės. Sako, nedarom jokių tyrimų, stebėkit, ar neatsiras atitinkami požymiai
Tikrai nedaro? Kažkaip man atrodė, kad bent jau Laimui tai kraujo tyrimas būdavo
nemiegat gi, ataikit nors kavos pagert. Darbe viena tupiu, čia irgi viena, liūdesys gali apimti
Ateina savaitgalis, noriu į mišką. Ale šią savaitę dvi erkes įsisegusias radau
Vakar pas gydytoją klausiau, po kiek laiko galima tyrimus pasidaryti, ar negavau kokio gėrio nuo erkės. Sako, nedarom jokių tyrimų, stebėkit, ar neatsiras atitinkami požymiai
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 15, 09:18)
Kiek pamenu, Laima tik po mėn išlenda. Ale kai zOraza zOrazos neima, tai neturiu patirčių su jom daug metų.
Liesio vakarėly vakar nebuvo ir Grigaičio nebuvo. Skaitau nelabai vykęs buvo
Liesio vakarėly vakar nebuvo ir Grigaičio nebuvo. Skaitau nelabai vykęs buvo
turbūt mėnesio bėgyje.
Tai tu po miškus nelakstai, užtat ir neturi patirties. Ir gerai, kad neturi
ui, jei Grigaičio nebuvo, tai skaityk, vakarėlis išvis neįvyko
Labas rytas
O aš tik grįžtu namo ir miegot noriu.
Saintlina, daro tuos tyrimus nuo Laimo ligos. 50 proc. sergančiųjų eritrema (na ta charakteringa dėmė) išvis nepasirodo...
Gali tyrimą pasidaryti dabar ir po mėnesio - toks metodas yra tiksliausias arba tik po mėnesio gero (mažiau tikslu, nes negali palyginti, ar nebuvo prieš tai).
Dėl encefalito - stebėk save labai.
Man infektologė buvo patarusi vartoti tiesiog daugiau skysčių, kad jei jau virusas įšoks, tai kad mažinti jo koncentraciją.
O aš tik grįžtu namo ir miegot noriu.
Saintlina, daro tuos tyrimus nuo Laimo ligos. 50 proc. sergančiųjų eritrema (na ta charakteringa dėmė) išvis nepasirodo...
Gali tyrimą pasidaryti dabar ir po mėnesio - toks metodas yra tiksliausias arba tik po mėnesio gero (mažiau tikslu, nes negali palyginti, ar nebuvo prieš tai).
Dėl encefalito - stebėk save labai.
Man infektologė buvo patarusi vartoti tiesiog daugiau skysčių, kad jei jau virusas įšoks, tai kad mažinti jo koncentraciją.
Dabar nelabai seku, bet prieš daug metų vis išlįsdavo pranešimai neva ir Laisvės alėjoj, kitose miesto vietose žmonės sugeba pasigaut. Žodžiu, nereikia nei miškų. Vat dėl šuns tai labai džiaugiuosi. Pavasarį prabangybinę tabletę sumaitino ir jokių erkių
Vasarą vežiau vyriškį į ralį Palangoje ir p. Žilvinas puošė renginį savo buvimu. Sakė, per vieną dieną tris kartus keitė savo apdarus, atvyko nuosavu autobusu-drabužine
Vasarą vežiau vyriškį į ralį Palangoje ir p. Žilvinas puošė renginį savo buvimu. Sakė, per vieną dieną tris kartus keitė savo apdarus, atvyko nuosavu autobusu-drabužine
QUOTE(saintlina @ 2017 09 15, 09:04)
Labas dienas
Kur jos lieka? Mašinoj ant sėdynės, čto li
Diedas rėkia - viskas, daugiau jokių miškų.
Tikrai nedaro? Kažkaip man atrodė, kad bent jau Laimui tai kraujo tyrimas būdavo 
Kur jos lieka? Mašinoj ant sėdynės, čto li
Tu teisi,ne vienąkart esu mašinoj ir ant sėdynių radus .ir ant kilimėlio,ir kilimine danga išmušta šonų,net ant durelių buvo,kur veliūro yra
Kiek pamenu ,tavo draugei,labai greit pasijautė.Atrodo ,kad net mokamą tyrimą ji darė,nes gydytoja sakė,kad negali taip greit pasireikšt...ir tyrimai teigiammi buvo...turbūt nuo zarazos kiekio,arba organizmo priklauso,kada išlįs.Na tikėkimės,kad taviškės sveikuolės buvo
QUOTE(Pou @ 2017 09 15, 09:35)
daro tuos tyrimus nuo Laimo ligos.
poliklinikos irgi daro? Ar tik privačios įstaigos? Mano gydytoja vėl pasikeitė, vakar kažkokia vienakartinė pavaduojanti buvo. Gal nematė reikalo gilintis.
Aga, gerai, tada reiks daugiau vandeniuko gert
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 15, 09:35)
Pavasarį prabangybinę tabletę sumaitino ir jokių erkių
atvyko nuosavu autobusu-drabužine
atvyko nuosavu autobusu-drabužine
gerai, kad gyvūnams tų priemonių yra. Aš katėms lašiukus perku, irgi labai gerai apsaugo.
gerai būtų tokį turėt, ania?
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 09 15, 09:44)
Tu teisi,ne vienąkart esu mašinoj ir ant sėdynių radus .ir ant kilimėlio,ir kilimine danga išmušta šonų,net ant durelių buvo,kur veliūro yra
botus purškiu
ui ne, su kava aš nedraugas
nu ot svolo..ai
aš tai su kroksais po mišką lakioju
QUOTE(saintlina @ 2017 09 15, 08:53)
poliklinikos irgi daro? Ar tik privačios įstaigos? Mano gydytoja vėl pasikeitė, vakar kažkokia vienakartinė pavaduojanti buvo. Gal nematė reikalo gilintis.
Ačiū
Ačiū
Aš Endemike dariau, vaikui - Visuomenės sveikatos centro laboratorijoje.
Mėgsta mus erkės, purškiai nepadeda. O va aš dar ir revakcinaciją pražiopliojau, reik iš naujo susibadyt.
Papildyta:
Mamos kaimynė daugiaaukščio gėlių darželį beravėdama pasičiupo. Pastebėjo jau pripampusią po liemenėlės petnešėle. Brr.
Visur jų pilna.
QUOTE(saintlina @ 2017 09 15, 09:53)
Gerai būtų turėt namuose didesnę drabužinę. Šitą mes jau išaugom. A kas dėl apsirengimų ir persirengimų, tai man amžinai šokas būna pats sureikšminimas. Viena draugė su savo vyru lygiai taip pat per vieną dieną daug kartų persirenginėdavo. Į tai nekreipdavau dėmesio, ale kai bet kokiu bendru išėjimu į viešumą atakuodavo skambučiais ką rengsiuos
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 15, 10:06)
Gerai būtų turėt namuose didesnę drabužinę.
čia tai tikrai.. bet pas mane net vietos jai nėra..