Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Kad tik nepersimokintų laugh.gif savaitgaliams namų darbų neužduoda. Bent jau mergiotės gimnazijoje buvo tokia praktika. O jei pildydavo pratybas, tai jau čia savo noru, pripaišydavo papildomų gerų balų.

Oi, nea. Birželio mėn jau kitus darbus dirbom, plius Darbo stovyklos kokiam kolūky. Mokslo metų eigoj kiekvieną antradienį dirbdabom. Be atlyginimo, jei ką. Ir kiekvieną rudenį į laukus veždavo dirbt.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 15, 13:35)
Kad tik nepersimokintų laugh.gif savaitgaliams namų darbų neužduoda. Bent jau mergiotės gimnazijoje buvo tokia praktika. O jei pildydavo pratybas, tai jau čia savo noru, pripaišydavo papildomų gerų balų.

Oi, nea.  Birželio mėn jau kitus darbus dirbom, plius Darbo stovyklos kokiam kolūky. Mokslo metų eigoj kiekvieną antradienį dirbdabom. Be atlyginimo, jei ką. Ir kiekvieną rudenį į laukus veždavo dirbt.

skirtingose mokyklose-skirtinga praktika,pas vaikį jokio skirtumo ar pirmadienis ,ar penktadienis.
Rudenį veždavo į kolūkius bulvių,obuolių,linų,burokų padėt sutvarkyt,pavasariais-akmenų po sėjos rinkt,+ už darbą mokėdavo..Įdarbo stovyklas aš jau nrebepapuoliau,baigėsi mada.O jokio visuomenei naudingo darbo dirbt nereikėjo,nu tikrai neatsimenu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 15 rugsėjo 2017 - 12:47
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 15, 13:35)
Kad tik nepersimokintų laugh.gif savaitgaliams namų darbų neužduoda.

Mokslo metų eigoj kiekvieną antradienį dirbdabom. Be atlyginimo, jei ką.

dar ir kaip užduoda smile.gif

tai va tokio darbo pas mus tikrai nebuvo. Bet kai vasaros pradžioj fabrike ar rudenį kolūky reikėdavo atdirbt, tai mokėdavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 15 rugsėjo 2017 - 12:57

Laba.

Jau kaip prilijo. Jūs neįsivaizduojat, kiek prilijo, bet man kas, nors ir tvanas, lauke tik morkos ir kopūstai.

Mes, kaimiečiai, rudenį iš bulvių ir runkelių laukų neišlįsdavom. Būdavo, kad po 6 pamokų veždavo. Būdavo, kad net neparveźdavo po darbo atgal į mokyklą. Pavasarį akmenis rinkdavom nuo antros klasēs. Pradinukams saldainių maišus atveždavo ir išdalindavo uź darbą, didesniems pinigus mokēdavo. Kartais kolūkis skirdavo autobusą ekskursijai. Būdavo visai smagu. O va mano vaikams nei karto neteko nieko panašaus patirti,iširo kolūkiai, įmonės. Tai namie bulves kasē :D 

Atsakyti
Gonzikai, tu vėliau mokinais. Sesuo tavo metų ir ji jau tikrai nedirbo to visuomenei naudingo darbo ;)
Atsakyti
Akys varva abiems su MB nuo auto paieškų. Modelį kaip ir apsprendėm.
Gaudvile, yr dar tas kur sakei, ar jau parduotas?
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 09 15, 17:24)
Akys varva abiems su MB nuo auto paieškų. Modelį kaip ir apsprendėm.

Kokį? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 15, 17:51)

Karma is a bitch, kol nėr raktelių rankoj, bijau vapėt. Iš VW.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 09 15, 18:50)
Karma is a bitch, kol nėr raktelių rankoj, bijau vapėt. Iš VW.

Vokiškos auto ist sehr gut thumbup.gif

Ai, dar iš serijos 'vairuotojai'. Atvažiuoja čia kada pas mane anyta, duoda man automobilio aprašymo knygą, kur prie kiekvienos auto būna, ir sako - surask man, kaip šviesos įsijungia, aš nemoku įjungt.

Su šita mašina jau keturis mėnesius važinėja..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 15 rugsėjo 2017 - 18:21
lotuliukas.gif

Kai vyriškis mane pažįsta, tai supranta apie ką kalbu, o kitiems - blondinių blondinė, kai visas auto opeliais vadinu. Aš net pati nejaučiu. Modelius tai pažįstu, ale kodėl visi opeliais patampa pati nesuprantu lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu todėl, kad labai gera mašina yr opelis smile.gif
mano pirma auto buvo Opel Vectra - neužmušama mašina. Tik kad rūdyjo žiauriai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 15 rugsėjo 2017 - 20:06
QUOTE(saintlina @ 2017 09 15, 21:04)
Nu todėl, kad labai gera mašina yr opelis smile.gif
mano pirma auto buvo Opel Vectra - neužmušama mašina. Tik kad rūdyjo žiauriai.

Aha, sakydavo, kad negalima su džinsais sėst į Opelį, nes užtrauktukas užrūdys biggrin.gif

Fig, žlugo planas apsipirkt bent siūlų. Nėr mano norimos spalvos kiekio reikiamo.
Atsakyti