Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Pou @ 2017 09 15, 10:00)
Mėgsta mus erkės, purškiai nepadeda. O va aš dar ir revakcinaciją pražiopliojau, reik iš naujo susibadyt.

Per vasarą 3 butelkas ,kur ir ant odos purkšt galima,sunaudojau ,diedas mane paranojike vadina..Na bet ,jei tik nepasipurškdavau,tai bac ir yra..jau ir ropoja per blauzdą ar kroksą...man nė nereik į mišką eit,sugebu pievoj prisigaudyt...

ne tu viena,pasirodo vaikį turėjau jau prieš pusantrų metų perskiepyt..Daba teks viską nuo pradžių daryt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 15 rugsėjo 2017 - 09:18
Labas dienas su kava smile.gif

Vėjas vėl blaškosi lauke, kiek galima nu.

Tingiu. O tuoj eit reiks susirinkt iš mokšlės antrokės. Gerai, kad jau penktadienis bigsmile.gif

Atsakyti
pažiūrėjau savo moksleivio atostogas. Kalėdinių atsotogų tik savaitė likus. Vasaros atostogos nuo birželio 18 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 15, 11:49)
pažiūrėjau savo moksleivio atostogas. Kalėdinių atsotogų tik savaitė likus. Vasaros atostogos nuo birželio 18 doh.gif

vyresnėlio paskyroj net nėra parašyta ,kada mokslo metai baigsis unsure.gif o žiemos pas abu nuo 19iki 03.tai lyg ir 2 sav.gaunasi..Tik jos į dvi dalis suskirtstytos:nuo 19-23,ir 27-03
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 15 rugsėjo 2017 - 11:02
Vaje vaje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 09 15, 12:01)
  o žiemos  pas abu nuo 19iki 03.tai lyg ir 2 sav.gaunasi..Tik jos į dvi dalis suskirtstytos:nuo 19-23,ir 27-03

pas mus 12.27-01.03. Toliau savaitė jau vasario mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 15, 12:46)
pas mus 12.27-01.03. Toliau savaitė jau vasario mėnesį.

Mano kalendorius rodo DVI savaites, sporinam ir tavo tiek pat rodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 15, 12:43)

ir ko čia žvingauji? biggrin.gif aišku, tau neaktualu kol kas smile.gif
bet man tas 'mokymas' birželį visiška nesąmonė.

a, tiesa, per susirinkimą apie privalomas socialines valandas kalbėjo. Tipo, tegu eina vaikai į darželius visokius, knygynus, prašykit, kad leistų padėti ir atidirbtas socialines valandas sužymėtų blink.gif Viena mama sako - mes pernai bandėm nueiti, kaip į puspročius pažiūrėjo smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 15, 12:48)
Mano kalendorius rodo DVI savaites, sporinam ir tavo tiek pat rodo lotuliukas.gif

galim sporint biggrin.gif net kalėdines išeigines pridėjus tik 11 dienų gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 15, 12:52)
ir ko čia žvingauji?  biggrin.gif  aišku, tau neaktualu kol kas smile.gif

a, tiesa, per susirinkimą apie privalomas socialines valandas kalbėjo. Tipo, tegu eina vaikai į darželius visokius, knygynus, prašykit, kad leistų padėti ir atidirbtas socialines valandas sužymėtų  blink.gif Viena mama sako - mes pernai bandėm nueiti, kaip į puspročius pažiūrėjo smile.gif

Kaip tais neaktualu? Aišku, aktualu biggrin.gif .Mažoji atostogas griaučiausiai tik rugpjūtį turės, o darželiai - mokymo įstaiga šiais laikais ir jie turi pamokėles. Vyresnė taip pat tik per visas nedarbo dienas 'ilsėsis'. A mano nuomone, kuo didesnis užimtumas, tuo mažiau durnysčių yra šansų prisigalvot. Vyresnė, kai dar važiuodavo į varžybas, taip pat visas birželis treniruočių, liepą - sporto stovykla ( visą dieną sportas).

O birželį gi ne pamokos vyks. Ir per daug išlepinti esam, užsienį anksčiau mokslo metai prasideda ir vėliau baigiasi. Be to, nekuriose šalyse griežtai prižiūrimas lankomumas. Jau mokslo metu jokių išvykų su tėvais.

Gal nemokėjo susitart unsure.gif

Imtinai reikia skaičiuot - 12 dienų tongue.gif Kaip ir su stikline vandens, nu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 15 rugsėjo 2017 - 12:13
QUOTE(saintlina @ 2017 09 15, 12:56)

a, tiesa, per susirinkimą apie privalomas socialines valandas kalbėjo. Tipo, tegu eina vaikai į darželius visokius, knygynus, prašykit, kad leistų padėti ir atidirbtas socialines valandas sužymėtų  blink.gif Viena mama sako - mes pernai bandėm nueiti, kaip į puspročius pažiūrėjo smile.gif

Mane biesina,bo pasibaigus mokslo metams mes kaiman išsikraustom..O daba teks vos ne 3 savaites laukt,jei taip kaip ir tavo vaikiui bus.na dėl užimtumo,o ypač šiųmetinę vasarą,tai nesiskundžiu.Daug ko vaikis išmoko,ir mašiną,ir traktorių vairuot,pagaliau sužinojo kas yralomas,donkratas,gvozdodioras,plius ir daugelį mano pareigų perėmė wub.gif
O mums pasiūlė dar ir pasavanoriaut,į senelių namus nuvykt padėt.Nieko tame blogo nematau,tik va įdomu,kur maniškis trauks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 15 rugsėjo 2017 - 12:16
Saintlina, o tai kai tu mokykloj buvai, nedirbai? Pas mus buvo 'visuomenei naudingas darbas' ir nuo 8 iki 14 kiekvieną savaitę, antradieniais, dirbdavome. Vienais metais fabrike triusikus pakavom su klasioke, kitais - daržely.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 15, 13:08)
Ir per daug išlepinti esam, užsienį anksčiau mokslo metai prasideda ir vėliau baigiasi. Be to, nekuriose šalyse griežtai prižiūrimas lankomumas. Jau mokslo metu jokių išvykų su tėvais.

Gal nemokėjo susitart  unsure.gif

Imtinai reikia skaičiuot - 12 dienų tongue.gif Kaip ir su stikline vandens, nu  biggrin.gif

bet mokslo metų eiga ten truputuką kitokia. Ir programos ne tokios. Pas mus mokslo metus prailgino, bet pamokų nei kiek nesumažino. Tai koks tikslas? Dar labiau apkrauti?
Lankomumas ir pas mus prižiūrimas. Bent jau mūsų mokykloj.
O tų kelionių su tėvais mokslo metų metu tai aš nesuprantu, tiesą pasakius unsure.gif nors, kita vertus, jeigu tėvams nieks neduoda atostogų vasarą..
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 15, 13:21)
Saintlina, o tai kai tu mokykloj buvai, nedirbai? Pas mus buvo 'visuomenei naudingas darbas' ir nuo 8 iki 14 kiekvieną savaitę, antradieniais, dirbdavome. Vienais metais fabrike triusikus pakavom su klasioke, kitais - daržely.

nea, nebuvo pas mus tokių dalykų blink.gif
iki aštuntos klasės vasaros pradžioj būdavo 'gamybinė praktika', batų fakrike zakliopkes segdavom arba kažką magnetofonų gamykloj darėm. Į kolūkį dar vežė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 15 rugsėjo 2017 - 12:26