Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 17, 17:15)
Kokia spalva ir sudėtis?  bigsmile.gif Vienus neseniai norėjau jamt, ale kažkas sulaikė.

Na, ne tiek, kiek FB parodo ir ne tokie taurūs - tik šilbarabykius pjovėm, per valandą keturis kibirus. Kitą valandą pasiklydusio vyriškio ieškojom.
Šitų neuždarinėju. Pagal Giedrių šaldytuve laikau, kitus į kamerą.

Sudėtis nežiba, ale bent negraužia, kas man yr svarbu biggrin.gif Spalva tamsi žalia. Dar mačiau tamsi mėlyna graži buvo. Ir dar norėčiau pilkos biggrin.gif

Bet tai neblogai bigsmile.gif

Taviškis paklydo?

Jau sudėsčiau pagal save biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 17 rugsėjo 2017 - 17:16
QUOTE(Kulkė @ 2017 09 17, 18:15)
ale bent negraužia

Taviškis paklydo?

Bėda verysad.gif

Taigi. Kol radom doh.gif Kol nepasakiau, kokio objekto gps'e turi ieškoti, tol kankino skambučiais, uf - amžiaus anekdotas.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 17, 18:27)
Bėda verysad.gif

Taigi. Kol radom doh.gif Kol nepasakiau, kokio objekto gps'e turi ieškoti, tol kankino skambučiais, uf - amžiaus anekdotas.

Nu smile.gif

Aik tu sau. Nu miške paklyst skaitau yr baisu. Gerai, kai įrenginiai išmanūs. A jei ne. Man amen būtų. Neišeičiau anikaip savom jėgom. Nejaučiu nei šiaurės, anei pietų. Be orientacijos visiškai.
Atsakyti
Komplektas - ir tas, ir tas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 17 rugsėjo 2017 - 19:06
QUOTE(saintlina @ 2017 09 17, 19:47)

kas???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 17 rugsėjo 2017 - 19:24
QUOTE(saintlina @ 2017 09 17, 19:47)
Komplektas - ir tas, ir tas.

Jabišikmat. Tikiuosi nieko rimto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 09 17, 20:24)
Jabišikmat. Tikiuosi nieko rimto  4u.gif

ritmas tikrai nusimušė, daugiau neaišku - ligoninė kardiologo neturi, pasirodo. Nežinau, ką toliau darys. Daba spaudimą numuśinėja.
Man tai užupakalį nuo sėdėjimo ant metalinių kėdžių skauda.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 17, 20:43)
ritmas tikrai nusimušė, daugiau neaišku - ligoninė kardiologo neturi, pasirodo. Nežinau, ką toliau darys. Daba spaudimą numuśinėja. 

Atkočios, bus kaip naujas 4u.gif Mano mama su spaudimu amžinai kovoja, jai kai pystelna virš 200 būna. Bet jin ten vaistų mixą kažkokį inkala, atsireguliuoja. Ale balsas tuokart būna kaip iš po žemių, tokia pritėkšta visa. Tai ir taviškiui jausena įtariu oi ne kažką buvo...

Sėkmytės ir tavo užupakaliui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 17, 20:43)

tiesą pasakius,kad nesupratau ,nei kam,nei kas,bet jei jau tu ligoninėj budi ,tai laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Saintlina, sveikatos kazkuriam tavo artimajam, nespejau perskaityt. Laikykis 4u.gif

Gaudvile, maniskis su savo mama taip pat buvo pasikydes miske. Klaidziojo valanda.
Atsakyti
Saintlina, 4u.gif

Pou, tai kad maniškis anksčiau gerai gaudydavosi. Padarėm 3 metų pertrauką ir psio biggrin.gif
Atsakyti

Saintlina, prie vyro ar tėvo sėdi? Bet kokiu atveju  :4u:​ 

Atsakyti