Na, bet pas nožkes į rankos pirštą nuodinga gyvatė buvo įsisegus. Vaistų neprireikė - kelias val skrandį patąsė, liežuvis surakintas ir psio.

Ryto radinys

Apie drabužius, purškalus ir maudymąsi jau net kalbos nėra, kai jos atkeliavo kitu transportu.
Na, bet pas nožkes į rankos pirštą nuodinga gyvatė buvo įsisegus. Vaistų neprireikė - kelias val skrandį patąsė, liežuvis surakintas ir psio.
Baisu, bjauru tos erkės.
Apsiš... iš baimės būčiau
nors man turbūt ir nekąstų, tokia tokios neima ![]()
Gyvenu, mergaitės, kaip visada. Vasarą per darbus neperlipau, žinot pačios- nagai, ragai, kanopėlės...
Dabar jau ramiau, daugiau laisvo laiko, bet artėja kalėdinis laikotarpis, tai su muilais reikia tango šokti, jau prasideda užsakymai dovanėlėms... :O
O jūsų aš pamiršus nebuvau, vis nosę įkišus paskaitydavau... ![]()
jau. Ritmo sutrikimas, skilvelių virpėjimas. Trys savaitės vaistų ir po to ritmo atstatymas elektrošoku. Bandė dar kvaksėt, kad nenori to atstatymo, gydytoja pasakė - jokių problemų, galim nedaryt. Bus infarktas ir bus tada ramu.
Kai sutrikęs ritmas, skilvelių virpėjimas gaminasi krešuliai, todėl tegu nejuokauja. Infarktas, insultas- baisu.
kokį?mažum įdomus ir man būtų?
Papildyta:
mažum gerą dozę mušančių spaudimą vakar gavo.Man kai 3 dienas pavarė lašelinių,tai iki WC sienas ramstydama eidavau,taip slobna buvo.Tai kai pamatavo ,90/60buvo...Gydytojas net pats leptelėjo ,kad biški persistengė su vaistais...
Įmesiu privačiai. Bet tau kažin ar patiks.
Gydytojas atviras pasitaikė ![]()
nėr toli,tik kad nė karto nėjo viena pėstute.+Laukiu,laukiu,skambinu-nekelia,nuėjau iki pagr.gatvės,nėėė gražuolių.Vėl skambinu,atsiliepia,tipo ,draugė į svečius užsikvietė
Normalu čia, tik turi iš anksto pasakyti, kad tave perspėtų.
Bet ot laikai atėjo, kai mes augom, nieks nesukdavo galvos. Pēšĉiom pareidavom paprūdžiu,visur valkiodavomės, nebuvo mados bijoti nei mums,nei tėvams.