Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 09 18, 19:29)
<p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.harmonio.net/fermentuotos-darzoves-maistas-ir-vaistas-receptas/'>http://www.harmonio.net/fermentuotos-darzoves-maistas-ir-vaistas-receptas/</a></p><p>Šitą mēginsiu. Įdomu. </p>
Labrytys 4u.gif
Pagal Gaudvilės klausymus,daėjo ,kad vis dėlto tai tas mats marmalas,kur pernai ruošiaus daryt.Tik kad vietoj paprasto,pekino kopūstas dedas...
Atsakyti
Labas dienas smile.gif
Atsakyti
Laba, jau kaip noooo manų košės, net silpna wacko.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 19, 09:12)

Tau laikas į darželį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 09 19, 09:14)
Tau laikas į darželį  biggrin.gif

Tą patį pagalvojau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 19, 09:12)

lotuliukas.gif teks virt. Ir vyrui pietums bus biggrin.gif

Atsakyti
Aš vasarą viriau manų košę, valgėm su šviežiom trintom braškėm, jau skanu buvo irgi iki negalėjimo. MB žvengė, sako - o čia košė su braškėm, ar braškės su koše? biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Kas per nemalonumas vakar oro buvo...
QUOTE(saintlina @ 2017 09 18, 15:13)
o laikai kur? Šaldytuve ar nebūtinai?

Priprašiau vakar ir dingo.
Ne, rūsyje laikom. Tik vėliau, kai imi valgymui reik nuplauti ir nuvirti, kad druska išsiplautų. Skonis kaip šviežiai virtų ir pasūdytų.
Rauginti grybai yra skanūs, - mano tėtis taip sako (senelis darydavo, man neteko jau paragauti).
Atsakyti
Man tai manų košė fek. Nors vaikystėj visai nieko buvo. Bet tik ta dalis, kur cukrum ir cinamonu pabarstyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 19, 09:33)
lotuliukas.gif  teks virt. Ir vyrui pietums bus biggrin.gif

Jau visiškas badas turi būt, kad vyras imtų valgyti košes laugh.gif

Prisipirkau kalną viržių ir siūlų doh.gif ligonis, nu taip iškart ramu ant dūšios patapo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 19 rugsėjo 2017 - 09:09

Laba.

Oi, Kimci ir aš dariau...  Hmmm, kažkaip man nelabai... :rolleyes:

Pagal kokį receptą darei? Reikia priprasti turbūt prie tokio maisto. 

Aš taip pat ligonis. Du vakarus pasiuvinėjau- man gerai :D kai pradėjau siuvinėti, beveik dingo noras pirkti siūlus. Užtat atsirado kitas. Bet šitą dar valdau. 

Atsakyti
Lylia, aš tau galiu originalų receptą parašyti - variacijos vyksta pamažinant/padidinant kaikurių prodyktų kiekį ( pvz., imbiero, čili pipiro, saldžios paprikos ir kt. ). Visuose serialuose valgo, pusė serialų, reality show, tv laidų gamina. Pas juos net juokelis toks yra, jei nori tėvai dukrą ištekint, gamina kimchi ir tuo giriasi prieš potencialų žentą laugh.gif

Daugumai - tai didelės šeimos, kaimynų bendras darbas, kaip pas mus senais laikais kopūstus rudenį dėdavo.
Atsakyti