QUOTE(ponia Lylia @ 2017 09 18, 14:45)
Bet ot laikai atėjo, kai mes augom, nieks nesukdavo galvos. Pēšĉiom pareidavom paprūdžiu,visur valkiodavomės, nebuvo mados bijoti nei mums,nei tėvams.
aš kaime ir dabar nesijaudinu dėl vaikio. Su draugais kai išeina, tai giliai naktį grįžta. Ten kažkaip nebaisu. Ir aš kai augau, neturėjo kada ten seneliai galvos sukt. Kada parėjai, tada gerai. Kartais ir duris rasdavau užrakintas (matyt, net galvoj nebuvo minties, kad dar nėr kažko

), tai per langą įlipdavau
O va mieste man ir pačiai nedrąsu sutemus vaikščiot, ir dėl mažiuko bijau. Savaitgalį mažasis Parodų rūmuose praleido, tai neleidau vienam namo eit dešimtą vakaro, nors čia visai netoli namų. Bet per miškelį reikia praeit. Važiavo brolis parvežt iš vakarėlio kitam Vilniaus gale
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2017 09 18, 15:55)
Aš sūdau grybus. Apverdu, nugraibau putas, perplaunu, tada jau verdu, kol grybų nuoviras patampa skaidrus. 10 l - 1 kg druskos.
o laikai kur? Šaldytuve ar nebūtinai?
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 18, 15:59)
Saintlina, ex anyta apvirdavo tik kepures. Tada sluoksniuodavo moliniame inde su druska. Paskutinį sluoksnį paspaust, kad grybus atsiradusios sultys apsemtų. Puodynę laikyti vėsiai. Psio, prieš vartojant pamirkyt švariame vandeny kelias val.
net nepagalvočiau, kad apvirt reik

skanu turėtų būt. Ačiū
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 18, 15:59)
Saintlina, ex anyta apvirdavo tik kepures. Tada sluoksniuodavo moliniame inde su druska. Paskutinį sluoksnį paspaust, kad grybus atsiradusios sultys apsemtų. Puodynę laikyti vėsiai. Psio, prieš vartojant pamirkyt švariame vandeny kelias val.
net nepagalvočiau, kad apvirt reik

skanu turėtų būt. Ačiū