Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

https://www.grazinag...skas-varijantas

Pagal tą dariau. Tie visi prieskoniai primena Zelando prieskonių mišinio skonį, kažkada dariausi. Darysiu su kitom daržovēm ir kitu užpilu. Tiesa, o jau kvapas, kol rūgo/fermentavosi. Gerai, kad lauko virtuvē yra, name nebūčiau pakentusi. Šiaip tai ką aš žinau, mandriau sakoma fermentuojasi. Elementariai rūgimo pradźia ir vsio.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 18 rugsėjo 2017 - 18:15
Labai jau toli nuo originalių receptų. Koreicai kambario temp fermentuoja tik nedidelį kiekį, po 12 val galima valgyti. Likusį kiekį deda į dėžes ir laiko šaldytuve.
Atsakyti

Tiesa, kas šita gėlė?

Ir su kuo išvalot garų surinktuvo metalinį sietą nuo riebalų?

Priedas  IMG_20170918_113740810.jpg   165,91KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labai jau toli nuo originalių receptų. Koreicai kambario temp fermentuoja tik nedidelį kiekį, po 12 val galima valgyti. Likusį kiekį deda į dėžes ir laiko šaldytuve.

Jei koks pekino kopüstas, tai gal ir susifermentuos per pusę paros. Abejoju, ar vēlyvas kopūstas suminkštēs iki normaliai valgomo. Man gavosi litras daržovių. 

Atsakyti
Bergenija mirksiukas.gif

Sietą su nuriebalintoju, paskui į indaplovę sudedu. TP visokių gerai veikiančių riebalus yra.
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 09 18, 19:20)
Jei koks pekino kopüstas, tai gal ir susifermentuos per pusę paros. Abejoju, ar vēlyvas kopūstas suminkštēs iki normaliai valgomo. Man gavosi litras daržovių.

Anie tik Pekino ir naudoja. O kimchi valgo su viskuo. GG prieskonių mix'as visai ne į temą.
Atsakyti

http://www.harmonio....istas-receptas/

Šitą mēginsiu. Įdomu. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 09 18, 19:29)
Šitą mēginsiu. Įdomu. 

Nepamiršk pasigirt, ar patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, gyvos, savo vietose? bigsmile.gif Tai gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 09 18, 21:44)
Sveikos, gyvos, savo vietose?  bigsmile.gif Tai gerai  smile.gif

Vietose dar biggrin.gif ale vėjukas toks, kad gali ir išklibint blink.gif
Atsakyti

ir nei miau nepasakei nėkart g.gifteks taisytis smile.gif

Miauuu... (taisausi)... :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 19 rugsėjo 2017 - 06:56
Labas rytas smile.gif

Išleidau MB ir mergikę, neatsilaikiau, šmurkštelėjau dar į patalus vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Oi, Kimci ir aš dariau...  Hmmm, kažkaip man nelabai... :rolleyes:

Atsakyti