Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 09 25, 17:49)

Tai tada pavasarį sykiu su mėtom atkeliaus.

super thumbup.gif tai praturtėsiu pavasarį bigsmile.gif

Pagaminau vakarienę ir sakau - dar norėjau ką nors skanaus iškepti.. o mažiukas mano ir sako - tu ką, kopūstų sriuba tau neskani?? Dar neseniai įsivaizduot negalėjau, kad koks nors vaikas galėtų taip pasakyt biggrin.gif
Atsakyti
Raugintų kopūstų? Su rūkytais šonkauliukais? Taigi čia gėris wub.gif

Ajajuj. Auklėtoja prieš kelias savaites paprašė atvežt žiedų. Tipo gėlių mandalą darys. OK, no problem. Šiandien sužinojau, kad pati turėsiu ir padaryti blink.gif Nu, OK, baika. Bet jei reiks vaikus pajungt ir kaip visus 20 suvaldyt vienoj mažoj smėlio dėžėj blink.gif ? Nenoooo visai su svetimais vaikais dirbt brunette.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 09 25, 17:35)
ai, tai nebaisinis dydis visai smile.gif priprast pusvalandžio reikėjo ir va jau lakstai smile.gif

Oi, aš tai jau maniau koks minivenas ar džipas. Rimta tautos mašina wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 25, 18:35)
Nenoooo visai su svetimais vaikais dirbt  brunette.gif

Aš tave suprantu smile.gif

Aš myliu vaikus, sutariu su jais, bet turi man vaikas patikt. Atrodo, kaip gali nepatikti, juk vaikas jau pats savaime žavesėlis turi būti. Nu bet nėr taip. Kad ir ta mergaitė, kur vežiodavom, na nelimpa ir tiek. Po to vienos pažįstamos sūnus, jau tokį žvilgsnį turėdavo, rodės, atviru tekstu pasiųstų pa dalše, jei prašnekėtų. O va mergikės vienas klasiokas, nepažįstamas vaikas visiškai, bet tokia charizma trykštantis, toks nuotaikingas, drąsus, bet neakiplėša, iškart man prilipo, draugelis, būdavo, kartu iš mokyklos eidavom visi. biggrin.gif
Atsakyti
Užsiminėt apie raugintus kopūstus, kaip norėčiau troškintų su mėsa unsure.gif
Aš irgi vieną mažą tolimą giminaitę turiu, puskės anūkė, gal 4 metų. Vilniuj gyvena, kartais parsiveža pas save. Šeštadienį buvom nuvažiavę, jau kokia mergička wub.gif . Dar įdomiau, kad mama rusiškai su ja kalbasi, tai vaikas lietuviškai nelabai ir moka, močiutė bando mokyti parsivežusi. Maniškis užsiima su vaikais, tai ta prilipusi, abu lėlėm žaidžia, tas dar paerzina rusiškai, žodžiai stringa, mergaitė taip nuoširdžiai reaguoja į viską, tai lūžtam. Tikra atgaiva toks vaikas, natūrali dar. Labai primena šitą, net veidukas labai panašus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 09 25, 20:05)
Užsiminėt apie raugintus kopūstus, kaip norėčiau troškintų su mėsa unsure.gif

aš tai norėčiau kažko, nežinau ko.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 25, 20:17)
aš tai norėčiau kažko, nežinau ko.

Šampano turbūt biggrin.gif
Daba žiūrėk smile.gif supyliau tada į savo vyną cukrų, bet nepradėjo vaikščioti, stovi be jokio burbuliuko. Keista, tada kai dariau seniai seniai, abu sykius burbuliavo. Tai ką man su juo dabar daryti? Tegu stovi toliau ar išpilstyti? Įsivaizduoju, koks bus saldus, nes beveik kg cukraus supyliau.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 09 25, 19:25)
Aš tave suprantu  smile.gif

Aš myliu vaikus, sutariu su jais, bet turi man vaikas patikt. Atrodo, kaip gali nepatikti, juk vaikas jau pats savaime žavesėlis turi būti. Nu bet nėr taip. Kad ir ta mergaitė, kur vežiodavom, na nelimpa ir tiek. Po to vienos pažįstamos sūnus, jau tokį žvilgsnį turėdavo, rodės, atviru tekstu pasiųstų pa dalše, jei prašnekėtų. O va mergikės vienas klasiokas, nepažįstamas vaikas visiškai, bet tokia charizma trykštantis, toks nuotaikingas, drąsus, bet neakiplėša, iškart man prilipo, draugelis, būdavo, kartu iš mokyklos eidavom visi.  biggrin.gif

Va va.

Oi, perspėjau vyriškį ir dukrą, kad bus kitą savaitę sporto šventė. Eis 'žaist' bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 25 rugsėjo 2017 - 19:43
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 09 25, 20:21)
Tai ką man su juo dabar daryti?

vyno mielių reiktų.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 25, 09:44)
pas mane vienam šiltnamy irgi maras. Nuskynėm vakar pomidorus, pačius augalus kitąkart nuvažiavusi išrausiu, vakar nebespėjau. Kitas šiltnamis laikosi smile.gif

Grybų šventėj radau prekiautoją mėtomis, nusipirkau šokoladinę mėtą. Na tikrai kvapas kaip šokoladuko su mėtomis  wub.gif
Gonzik, o kaip ta bergamotinė mėta? Skaniai kvepia? Tas prekybininkas vilnietis, su savim tokios neturėjo, bet Vilniuj, sakė, turi. Ar verta važiuoti?

LA 4u.gif
radau ir aš keletą plėmų,bet tik ant tų,kurie netoli durų auga,ir lietus karts nuo karto juos išmaudo..tai apdraskiau lapus,o vaisius da palikau kabot...Na bais daug jų pas mane dar,neturėčiau ,kur tiek dėt...Nors no nenooo teks 4tadienį raut skint,bo lyg ir šalnas jau ryte per LRT žadėjo...
man jos gryn tie angliški šokoladai su įdaru bigsmile.gif ale ot,sakiau gi kad nepirkt...
bergamotinė labai stipraus kvapo,man patinka..Jei da gali palaukt,tai neskubėk,bo pas mane net lyg ir vazonukuose da yr jų užplencuotų,tai pasidalysiu..
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 09 25, 21:17)
ale ot,sakiau gi kad nepirkt...
bergamotinė labai stipraus kvapo,man patinka..Jei da gali palaukt,tai neskubėk

Pamiršau biggrin.gif
Aišku, kad galiu smile.gif nieks gi nedega smile.gif ačiū labai wub.gif

Klausai, o pas tave šitos mėtos irgi vazonuose auga? Gal retint jas reik? Nes jau žiuriu, smulkėt lapukai pradeda, turbūt per mažai vietos, kojas spaudžia. Nors ir patręšiu truputį.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 25, 21:50)

Klausai, o pas tave šitos mėtos irgi vazonuose auga? Gal retint jas reik? Nes jau žiuriu, smulkėt lapukai pradeda, turbūt per mažai vietos, kojas spaudžia. Nors ir patręšiu truputį.

vazonuose3ir 5 litrų.tai vasarą jau draskiauir retinau jas,kai leidau žydėt,nustojo taip stipriai plėstis
.Aš netręšiu-pusę vazono pjautos žolės prikroviau,likusi -daržo žemė.Tik palaistyt nepamiršt ir psio
Atsakyti
Labas vėl saulėtas rytas!vartotojo įkelta nuotrauka

Ainam pasikavint vartotojo įkelta nuotrauka

Ką veiksim šiandien? bigsmile.gif
Atsakyti