Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Laba bigsmile.gif

Kulke, įvairių mėtų mačiau Aleksoto turguj. Dar Vyšniauskų dukra turi, netoli Kauno gyvena ir mugėse dalyvauja.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 25, 12:09)

Kulke, įvairių mėtų mačiau Aleksoto turguj. Dar Vyšniauskų dukra turi, netoli Kauno gyvena ir mugėse dalyvauja.

O, nais! Pračekinsiu artimiausiu metu. Vistiek būčiau važiavus svarainių arbatai medžiot ten bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 09 25, 11:46)
 Palieku geresnius augalus su minimum lapų, purkšiu revus'u. Arba nepurkšiu, dar nenusprendžiau biggrin.gif

šiemet jau turbūt neverta purkšti. Nebent šalnų dar kokį mėnesį nebūtų smile.gif
Ar tu čia dėl dezinfekcijos purkšt žadi?

Gražūs vėlyviai smile.gif ir tie kiti, į bananmedžius panašūs, irgi čiotki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 25, 16:01)
šiemet jau turbūt neverta purkšti. Nebent šalnų dar kokį mėnesį nebūtų smile.gif
Ar tu čia dėl dezinfekcijos purkšt žadi?

Gražūs vėlyviai smile.gif ir tie kiti, į bananmedžius panašūs, irgi čiotki thumbup.gif

ne, dėl pomidorų sveikatos, bet nepurkšiu. Tuos, kur palikau, tai plikuds stiebus su kekėm, lapų nėra, tai ką ten purkšti. Ir kotai jau pajuodę.
Tai galiu aš tau tų čiotkų gumbų atsiųsti bigsmile.gif per žiemą patalpoj, sklepe kokiam, kad neperšaltų, vasarą į dirvą. Nooo?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 25, 16:01)

Cha! ot ir pažįsti gėles bigsmile.gif Dauguma vėlyvius krokais vadina.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 09 25, 16:20)

kaip jurginus kast reikės? O kaip jie vadinasi?
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 25, 16:30)
Cha! ot ir pažįsti gėles  bigsmile.gif

nes turiu biggrin.gif
Atsakyti
Uf, puikiai papietavau, geriu kavą su belgiškais vapliais biggrin.gif

Reiktų eit dar braškes apgenėt, vėl ūsų davelnia, bet tuos bus laikas pamokas ruošt, turiu sėdėt šalia kaip prikalta rolleyes.gif

Važiavau šiandien, toks juokas suėmė. Prieš mane važiavo tokia pati auto, moteris už vairo irgi. Jai dar prasčiau sekėsi nei man užvakar biggrin.gif Užtat aš šiandien lėkiau su vėju, MB šalia nesėdėjo ir nebumbėjo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 25, 16:33)
kaip jurginus kast reikės? O kaip jie vadinasi?

Taip, tik ten nedideli gumbai, kumščio dydžio. Eukomiai. Pas mane jų priauga, gaila išmesti, tai kam nors vis įsiūlau. kai gėlė nenuvalkiota dar, tai noriai pasiima.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 09 25, 16:40)
kai gėlė nenuvalkiota dar, tai noriai pasiima.

lotuliukas.gif
jei nelepi (kad nenumarinčiau tik), tada norėsiu, jei pertekliaus priaugs smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 09 25, 16:39)
Važiavau šiandien, toks juokas suėmė. Prieš mane važiavo tokia pati auto, moteris už vairo irgi. Jai dar prasčiau sekėsi nei man užvakar  biggrin.gif 

kas ten per auto, kad gali nesisekt moteriai su vairavimo stažu blink.gif didelė kiba labai?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 25, 16:59)
kas ten per auto, kad gali nesisekt moteriai su vairavimo stažu  blink.gif didelė kiba labai?

Taigis tautovežis- vw passat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 09 25, 17:12)
Taigis tautovežis

ai, tai nebaisinis dydis visai smile.gif priprast pusvalandžio reikėjo ir va jau lakstai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 25, 16:59)
lotuliukas.gif
jei nelepi (kad nenumarinčiau tik), tada norėsiu, jei pertekliaus priaugs smile.gif

Paskui pati pagalvojau, kad nesąmonę parašiau biggrin.gif Nelepi, nelepi, nepergyvenk, nenumarinsi. Šiemet jas buvau pamiršusi visai, kitais metais pavasarį dar sukišdavau į žemą kokioj dėžėj, anksčiau pražysdavo, šiemet birželio vidury radau sklepe. Sukišau lauke tik taip, galvoju, nežydės, tai nors išsaugosiu. Va, žydi, nei atsiprašyti nereikėjo biggrin.gif
Tai tada pavasarį sykiu su mėtom atkeliaus.
Atsakyti