Aš galiu tik česnaku ir mangu pavaišinti. Pirkau Maxėj, pasirodė, kad labai skaniai sunokęs.
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 27, 11:16)
liko dar, tik ne keksiukai, o pusė didelio kekso
QUOTE(saintlina @ 2017 09 27, 10:53)
šaldyti nebandžiau, su druska kvapas išsilaiko. Bet aš prisidarau, o paskui vis tiek nenaudoju 
Šaldytų tikrai nesunaudosiu, pamiršiu iki kito rudens. Krapus dar atsimenu retsykiais. Man krapai gerai ir be svogūnų. Draugė su druska daro prieskoninių žolių miksą sriuboms. Kažkada džiovinausi viską ir dariau mišinius, net svogūnų laiškus, kurių dar ir dabar atskirai prisidžiovinusi turiu.
Keisti metai. Nusilupu paskutinius pomidorus padažui, liks kažkiek valgyti, dar šiltnamy nedaug yra. O taip iki lapkričio pabaigos nežinodavau, kur dėti žalių.
kaži kaip Daimura laikosi? kaip jai, varškelei, sveikatos?
nu ir kur visos išdūzgusios? tyla ramybė, net striošna
QUOTE(saintlina @ 2017 09 27, 19:46)
Diiiiiiiiirbu/-am. Gal. Turbūt
Labas vakarėlis,
Kulke,nepamiršk aplaistyt
Saintlina, gal mažiukas saldumynų nemėgėjas?kad man taip....
Keksiukus su razinom valgykit, man šampano palikit.
Gaudvile, gal tikrai mažiukai lazdelėm "pažaidė", bet kur mokytoja žiūrėjo
Lylia, aš savaitgalį apžiūrėjau, kad kai kurie pomidorai jau baigia derėti
Kulke,nepamiršk aplaistyt
Saintlina, gal mažiukas saldumynų nemėgėjas?kad man taip....
Keksiukus su razinom valgykit, man šampano palikit.
Gaudvile, gal tikrai mažiukai lazdelėm "pažaidė", bet kur mokytoja žiūrėjo
Lylia, aš savaitgalį apžiūrėjau, kad kai kurie pomidorai jau baigia derėti
QUOTE(NERA @ 2017 09 27, 20:53)
Ai, pasibaigs ir bus spakaina galva
POU, noriu paklausti apie tas lotaringijos krasavicas. Ar jau ragavai to pomidoro? įdomu, kaip skonis, kaip skūra, skystas ar krakmolingesnis? Turėjau kelis daigus, bet nušaldžiau, jei rasiu sėklų, bandyčiau vėl, bet gal neapsimoka. Tiesa, jis pas tave armonikinis?
Labas vakaras damos
Mezgu, bet aš čia
Tą patį vakarą draugai atlėkė su šampe ir ratus aplaistė
QUOTE(saintlina @ 2017 09 27, 19:46)
Mezgu, bet aš čia
QUOTE(NERA @ 2017 09 27, 20:53)
Tą patį vakarą draugai atlėkė su šampe ir ratus aplaistė
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 09 27, 21:07)
POU, noriu paklausti apie tas lotaringijos krasavicas. Ar jau ragavai to pomidoro? įdomu, kaip skonis, kaip skūra, skystas ar krakmolingesnis? Turėjau kelis daigus, bet nušaldžiau, jei rasiu sėklų, bandyčiau vėl, bet gal neapsimoka. Tiesa, jis pas tave armonikinis?
Armonikinis, bet nėra labai krakmolingas, su rūgštele, derlingas, pas mane jau paskutinis vaisius tik kabi
Gaudvile
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 09 27, 21:07)
noriu paklausti apie tas lotaringijos krasavicas. Ar jau ragavai to pomidoro? įdomu, kaip skonis, kaip skūra, skystas ar krakmolingesnis? Turėjau kelis daigus, bet nušaldžiau, jei rasiu sėklų, bandyčiau vėl, bet gal neapsimoka. Tiesa, jis pas tave armonikinis?
man tai jos nelabai. Va dėl to, kad armonikinės labiausiai
Labas dienas
Gaudvile, kas ten tokio juokingo buvo? Gal gali vėl parodyt?..
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 27, 19:49)
Diiiiiiiiirbu/-am. Gal. Turbūt
po darželio važiavom dar giliukų rinkt, rytoj kaštonus rinksim ir dar milijonas + 1 darbų 
a, nu tikrai gi. Kai vaikeliukas darželinukas, darbų išties nepalyginamai daugiau nei man