Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Labas rytas, jau galima ir papusryčiaut. Keksiukų turbūt nebeliko, teks tenkintis lašiša, et biggrin.gif
Atsakyti
Aš galiu tik česnaku ir mangu pavaišinti. Pirkau Maxėj, pasirodė, kad labai skaniai sunokęs.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 27, 11:16)
Keksiukų turbūt nebeliko, teks tenkintis lašiša, et  biggrin.gif

liko dar, tik ne keksiukai, o pusė didelio kekso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 27, 10:53)
šaldyti nebandžiau, su druska kvapas išsilaiko. Bet aš prisidarau, o paskui vis tiek nenaudoju smile.gif

Šaldytų tikrai nesunaudosiu, pamiršiu iki kito rudens. Krapus dar atsimenu retsykiais. Man krapai gerai ir be svogūnų. Draugė su druska daro prieskoninių žolių miksą sriuboms. Kažkada džiovinausi viską ir dariau mišinius, net svogūnų laiškus, kurių dar ir dabar atskirai prisidžiovinusi turiu.

Keisti metai. Nusilupu paskutinius pomidorus padažui, liks kažkiek valgyti, dar šiltnamy nedaug yra. O taip iki lapkričio pabaigos nežinodavau, kur dėti žalių.

kaži kaip Daimura laikosi? kaip jai, varškelei, sveikatos? unsure.gif
Atsakyti
nu ir kur visos išdūzgusios? tyla ramybė, net striošna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 27, 19:46)
nu ir kur visos išdūzgusios? tyla ramybė, net striošna  unsure.gif

Diiiiiiiiirbu/-am. Gal. Turbūt biggrin.gif po darželio važiavom dar giliukų rinkt, rytoj kaštonus rinksim ir dar milijonas + 1 darbų biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis,
Kulke,nepamiršk aplaistyt mirksiukas.gif
Saintlina, gal mažiukas saldumynų nemėgėjas?kad man taip....
Keksiukus su razinom valgykit, man šampano palikit.
Gaudvile, gal tikrai mažiukai lazdelėm "pažaidė", bet kur mokytoja žiūrėjo blink.gif
Lylia, aš savaitgalį apžiūrėjau, kad kai kurie pomidorai jau baigia derėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 09 27, 20:53)

Lylia, aš savaitgalį apžiūrėjau, kad kai kurie pomidorai jau baigia derėti ax.gif

Ai, pasibaigs ir bus spakaina galva smile.gif

POU, noriu paklausti apie tas lotaringijos krasavicas. Ar jau ragavai to pomidoro? įdomu, kaip skonis, kaip skūra, skystas ar krakmolingesnis? Turėjau kelis daigus, bet nušaldžiau, jei rasiu sėklų, bandyčiau vėl, bet gal neapsimoka. Tiesa, jis pas tave armonikinis?
Atsakyti
Labas vakaras damos biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2017 09 27, 19:46)
nu ir kur visos išdūzgusios? tyla ramybė, net striošna  unsure.gif

Mezgu, bet aš čia biggrin.gif
QUOTE(NERA @ 2017 09 27, 20:53)
Kulke,nepamiršk aplaistyt mirksiukas.gif

Tą patį vakarą draugai atlėkė su šampe ir ratus aplaistė biggrin.gif
Atsakyti
Dieve dieve, o kai pagalvoji - tai jezusmarija lotuliukas.gif

Moka prajuokint žmonės lotuliukas.gif

<...>
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 27 rugsėjo 2017 - 20:38
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 09 27, 21:07)

POU, noriu paklausti apie tas lotaringijos krasavicas. Ar jau ragavai to pomidoro? įdomu, kaip skonis, kaip skūra, skystas ar krakmolingesnis? Turėjau kelis daigus, bet nušaldžiau, jei rasiu sėklų, bandyčiau vėl, bet gal neapsimoka. Tiesa, jis pas tave armonikinis?

Armonikinis, bet nėra labai krakmolingas, su rūgštele, derlingas, pas mane jau paskutinis vaisius tik kabi ax.gif
Gaudvile bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 09 27, 21:07)
noriu paklausti apie tas lotaringijos krasavicas. Ar jau ragavai to pomidoro? įdomu, kaip skonis, kaip skūra, skystas ar krakmolingesnis? Turėjau kelis daigus, bet nušaldžiau, jei rasiu sėklų, bandyčiau vėl, bet gal neapsimoka. Tiesa, jis pas tave armonikinis?

man tai jos nelabai. Va dėl to, kad armonikinės labiausiai smile.gif valgymui yra skanesnių, perdirbimui labai nepatogios nulupt. Ligoms neatsparios. Du metus auginau, daugiau nesėsiu.

Labas dienas smile.gif vėsokas rytas šian. Jei viešuoju transportu reiktų važiuoti, tektų jau ir apsiaut kažkuo šiltesniu smile.gif

Gaudvile, kas ten tokio juokingo buvo? Gal gali vėl parodyt?..
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 27, 19:49)
Diiiiiiiiirbu/-am. Gal. Turbūt biggrin.gif po darželio važiavom dar giliukų rinkt, rytoj kaštonus rinksim ir dar milijonas + 1 darbų biggrin.gif

a, nu tikrai gi. Kai vaikeliukas darželinukas, darbų išties nepalyginamai daugiau nei man smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 28 rugsėjo 2017 - 08:00