Sveikos
Lylia, Lotaringija augo po daigą dvejuose šiltnamiuose. Vienam greit susirgo ir nusibaigė. Bet ten bėdinis šiltnamis - greit ligos įsisuka. Antras daigas augo naujame šiltnamyje, tai gražuolė neserga dar iki dabar, tik kad išsigandus maro (kiti keli daigai susirgo), visus bumbulus nupešiau. Man armonika paįvairinimui yra graži, forma patinka, nes ir paprastų apvalių nemažai turiu, skonis taip pat nieko (mėgstu pomidorus ir rūgštesnius, ir saldesnius). Aš auginsiu vieną daigą kitais metais.
Kitais metais sakiau, kad Corazon bent 5 daigus auginsiu. Tiko ir mano vyrui, ir tėčiui labai. Ir Toro super, Giuletta (šitos daigas nabagų nabagas buvo, sprindinis, kai sodinau, o superinė išaugo), Bolzano, Lemon Boy, Tolstoy taip pat nepasišiukšlino. Tai čia hibridai. O veislės - labai skanios žalios kriaušės, Skariai, Gonziko dryžiai ir derlingi, ir skanųūs, ir į stiklainį pats tas, Jugoslaviškas kažkoks Crnkovic patiko, Sacharnyj gigant, Zolotaja rybka. Daug labai ir nelabai derlingų pomidorų. Dar perkratyt reiks viską. Bet kitais metais mažinsiu veislių skaičių. Mano tėtis prašo didelių ir mėsingų (širdis ir senoviniai "lenkiški"), vyras nemiltingų... Pageidavimo koncertas.
Va kam nepasisekė šiemet visai - tai paprikoms. Nusprendžiau, kad kitais metais keliaus į lauką, nes ten derėjo geriau.
Morkų atsiprašysiu ir auginsiu Nectar kaip kad ir šiemet - labai pasiteisino.
Ir va braškės bais gražios, praplėčiau braškyną, gražiai bujoja. Jei lervos nesuės, tai bus gerai. Ir žemuogės labai super - pirkau turguje bevardes (visi pardavėjai veislines išpardavę buvo, o labai prireikė

), bet labai pavyko nusipirkti.
Česnakus kelsim į kitą vietą, nes šiemet užmerkė, svogūnus taip pat.
Kopūstų mažinsim, nes išdalinom.
Ir šiaip, man taip patinka sode kapstytis. Amerikonkas vyras nupešė vakar.
Gražiii diena