Lipeckij man taip pat patiko. Mildos ir Čalmos neauginusi. Aš turiu senovinių avietinių pomidorų sėklų, perduodamų iš kartos į kartą, bulvialapių. Jei kuri norite, galiu pasidalinti. Geras, skanus pomidoras, tik kaip avietinis yra kiek lepesnis - odelė plona. Bet jei į kokias makalošes, padažus, tai liuks, nes derlingas. Aš mąstau, kokius agurkus kitąmet į lauką sėt. Šiemet auginau Gershwiną, kuris labai nepasiteisino ir tradicinį Rodničioką. ]
Jei norėsi, tai turėsi. Ir agurkų galiu naminių sėklos duoti, šiemet dar bandžiau sėti pirktų hibridų, daugiau jokios pirktos agurkų sėklos nesėsiu, tik savo. Ir pernai, ir šiemet tik tie ir derėjo. Draugės mama n metų juos augina, kai pernai pabandžiau, tai neatsidžiaugiu. Gonzius sėjo, jai ten kažkas nepavyko, reikia klausti jos. Aš, jaučiu, noriu

ar aukšti jie? Turiu iš avietinių rozovoje čiudo ir dar kažką. Čiudas gera veislė, patinka. Sakiau atsisėsiu kada, pasiimsiu visas sėklas ir perrinksiu, atiduosiu tai kaimynei, kur anksčiau minėjau, galės bovytis

kažkur skaičiau, kad dažnai šeimoj yra 1 žmogus, kuris netelpa su savo daiktais. Tai aš tokia, namas didelis, ūkinių pastatų daug, o neišsitenku niekaip su savo žaisliukais. Man kaip stebuklas atrodo, kai gyvena šeima dviejuose kambariuose ir daiktų minimaliai. Kažkas tokio
Kulke, aaaaaačiū už sūrelius, krūvą ledų iš maximos akcijinių ir tų pačių akcijinių vilkyškių sūrelių parsivežiau. Sakiau, kad iki pirmadienio užtektų. Bėda, kad atsirado pelė, tai pamažina mano atsargas. Seniau sūrelius valgiau viena, pelė pirkdavosi saldainius, dabar sako, kad cukrus nesveika, saldainių nesiperka, tai peliauja po šaldytuvą. Nieko nepasidariau. Nepamezgiau, neparavėjau, gēlių nepersodinau. Gal dar spėsiu daržą apsirauti iki tamsos.