Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Labas dienas smile.gif

Papietavom, subėkim kavos pagert smile.gif Lylia, tau spešl sūrelį atnešiau biggrin.gif

Gaudvile, nu tu gerasai žmogau, kam tau šita visa velniava? Kaip, kad Lylia sako, geriau tikrai išporceliavai popigiai, nusipirkai maišą saldainių ir dūšia rami, ir nervai sveiki. Tą laiką galėtum skirt sau, kad ir pietų miegui. O čia eini į minusą visapusiškai. Na, bet tau geriau žinot. smile.gif

Apie pomidorus aš tik tylėt galiu ir sau španą šiknon įsispirti. Jeigu kitąmet vėl pridirbsiu šitokių nesąmonių leisiu jum visom man po pendelį šiknon įkalt, gal atpurtysit dar kitam sezonui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 28 rugsėjo 2017 - 14:05
išvažiavo vaikis su klase į ekskursiją. Ateina žinutė - patekom į avariją, nesužaloti, į šoną įsirėžė mašina, grįšim vėliau.
Atsakyti

Lipeckij man taip pat patiko. Mildos ir Čalmos neauginusi.   Aš turiu senovinių avietinių pomidorų sėklų, perduodamų iš kartos į kartą, bulvialapių. Jei kuri norite, galiu pasidalinti. Geras, skanus pomidoras, tik kaip avietinis yra kiek lepesnis - odelė plona. Bet jei į kokias makalošes, padažus, tai liuks, nes derlingas. Aš mąstau, kokius agurkus kitąmet į lauką sėt. Šiemet auginau Gershwiną, kuris labai nepasiteisino ir tradicinį Rodničioką.  ]
Jei norėsi, tai turėsi. Ir agurkų galiu naminių sėklos duoti, šiemet dar bandžiau sėti pirktų hibridų, daugiau jokios pirktos agurkų sėklos nesėsiu, tik savo. Ir pernai, ir šiemet tik tie ir derėjo. Draugės mama n metų juos augina, kai pernai pabandžiau, tai neatsidžiaugiu. Gonzius sėjo, jai ten kažkas nepavyko, reikia klausti jos.  Aš, jaučiu, noriu :D ar aukšti jie? Turiu iš avietinių rozovoje čiudo ir dar kažką. Čiudas gera veislė, patinka. Sakiau atsisėsiu kada, pasiimsiu visas sėklas ir perrinksiu, atiduosiu tai kaimynei, kur anksčiau minėjau, galės bovytis :D kažkur skaičiau, kad dažnai šeimoj yra 1 žmogus, kuris netelpa su savo daiktais. Tai aš tokia, namas didelis, ūkinių pastatų daug, o neišsitenku niekaip su savo žaisliukais. Man kaip stebuklas atrodo, kai gyvena šeima dviejuose kambariuose ir daiktų minimaliai. Kažkas tokio :) 

Kulke, aaaaaačiū už sūrelius, krūvą ledų iš maximos akcijinių ir tų pačių akcijinių vilkyškių sūrelių parsivežiau. Sakiau, kad iki pirmadienio užtektų. Bėda, kad atsirado pelė, tai pamažina mano atsargas. Seniau sūrelius valgiau viena, pelė pirkdavosi saldainius, dabar sako, kad cukrus nesveika, saldainių nesiperka, tai peliauja po šaldytuvą.  Nieko nepasidariau. Nepamezgiau, neparavėjau, gēlių nepersodinau. Gal dar spėsiu daržą apsirauti iki tamsos.  

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 28, 15:55)
išvažiavo vaikis su klase į ekskursiją. Ateina žinutė - patekom į avariją, nesužaloti, į šoną įsirėžė mašina, grįšim vėliau.

Toli išvažiavę? Aš tai važiuočiau pati susirinkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 09 28, 16:10)
Toli išvažiavę? Aš tai važiuočiau pati susirinkt  ax.gif

Kaune smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 28, 16:17)

O, tai atvaryk bigsmile.gif AčiūDie, kad sąlyginai laiminga avarija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 09 28, 16:06)
Ir agurkų galiu naminių sėklos duoti

ir man, ir man, please bigsmile.gif
Atsakyti

Oho, nemačiau anksčiau. Gerai, kad tik tiek uźteko.

Kulke, saintlina, jūs apsipirkinėjat aliexprese, ar jums taip nebūna, kad finale pasikeičia uźsakymas? Kazkada užsakē planšetei dėklą, ateina ne tas modelis, pasižiūri užsakymą- nu tikrai toks uźsakytas. Šian gaunu žirkles, užsakytos buvo 2 vienodos, ateina vienos. Kaina perkant iž abi, pamenu, buvo 2 su centais, paźiūrim, nuskaičiuota 1,80. Nieko nesuprantu. Tikrai spaudė 2 vienetus, pati šalia buvau. Nebūna jums taip? 

Atsakyti

ir man, ir man, please bigsmile.gif

Tuoj užsirašysiu, ką tau prižadėjau, o pavasarį abi būsim pamiršusios. 

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 09 28, 16:18)
O, tai atvaryk  bigsmile.gif AčiūDie, kad sąlyginai laiminga avarija  smile.gif

kol kas nevarau smile.gif paskambinau, telefone girdėjau visus autobuse esančius vaikus ir truputuką savo vaiką. Jis manęs beveik negirdėjo tam erzelyne. Tik pasisakė nesuprantantis, ko aš čia jaudinuosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 09 28, 16:20)
Kulke, saintlina, jūs apsipirkinėjat aliexprese, ar jums taip nebūna, kad finale pasikeičia uźsakymas?

man tik vienąkart ne tos spalvos daiktą įdėjo, daugiau jokių nesusipratimų nėr buvę kol kas.
Atsakyti

Sūnus prisiregistravęs, tai jis ir uźsako. Po planšetēs dėklo tēvas apibambējo, kad išsiblaškęs, dabar tikrai pardavėjo fokusai, nors źirklutės tokios, kokias užsakėm. Paėmiau 2, galvoju, vienas gal padovanosiu siuvinėjančiai draugei :D Šiaip tai irgi visada viskas būdavo gerai. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 09 28, 16:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="saintlina" data-cid="71817899" data-time="1506603330"><div><p>išvažiavo vaikis su klase į ekskursiją. Ateina žinutė - patekom į avariją, nesužaloti, į šoną įsirėžė mašina, grįšim vėliau.</p></div></blockquote><p>Oho, nemačiau anksčiau. Gerai, kad tik tiek uźteko.</p><p>Kulke, saintlina, jūs apsipirkinėjat aliexprese, ar jums taip nebūna, kad finale pasikeičia uźsakymas? Kazkada užsakē planšetei dėklą, ateina ne tas modelis, pasižiūri užsakymą- nu tikrai toks uźsakytas. Šian gaunu žirkles, užsakytos buvo 2 vienodos, ateina vienos. Kaina perkant iž abi, pamenu, buvo 2 su centais, paźiūrim, nuskaičiuota 1,80. Nieko nesuprantu. Tikrai spaudė 2 vienetus, pati šalia buvau. Nebūna jums taip? </p>

Buvo taip su telefono dėklu, įdėjo mini versiją nors užsakinėjau normalų ir užsakymas buvo pakeistas. Išvis ali yra loterija. Buvo taip, kad užsakinėjau dukrai sabanoškes, atėjo viena be akmenuko, iškėliau disputą, grąžino pinigus, o buvo keli atvejai, kai negavau poros šūdniekių ir disputo neleido kelti.
Šiaip tokiais atvejais geriausia pasidaryti orderio skrynšotą, kad reikalui esant turėtum kaip įrodymą.
Atsakyti