Geras pasiūlymas tai dalinuosi ir su jumis
QUOTE(Kulkė @ 2017 09 28, 21:29)
Super
Saintlina, o kaip įrėminti kiti darbai būna? Nebuvo pavyzdžių? Bet tai tu tikra šaunuolė!
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 28, 21:36)
Saintlina, o kaip įrėminti kiti darbai būna? Nebuvo pavyzdžių? Bet tai tu tikra šaunuolė!
Na tikrai geras pasiūlymas
Kaip paveikslai įrėminti, kiek mačiau. Aik tu, kokia čia aš tau šaunuolė
SAINTLINA,
Su gimimo dienaaa,su gimimo dienaaa,su gimimo ,su gimimo ...ir šampano dienaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Su gimimo dienaaa,su gimimo dienaaa,su gimimo ,su gimimo ...ir šampano dienaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Saintlina,
Kad šampano jūros tavo kojas ir ne tik ,nuolat skalautų, sąskaitoj iki kablelio bent keturi nuliukai būtų, kad visada ir viskas užsikurtų ir galvos neskaudėtų!!!!
Kad šampano jūros tavo kojas ir ne tik ,nuolat skalautų, sąskaitoj iki kablelio bent keturi nuliukai būtų, kad visada ir viskas užsikurtų ir galvos neskaudėtų!!!!
O, kaip faina, užėjau pasisveikint, o čia jau šampanas liejasi
Ačiū, ačiū, ačiū, draugės
Na tai maktelim nieko nelaukdamos
Ačiū, ačiū, ačiū, draugės
Na tai maktelim nieko nelaukdamos
Brangi, Saintlina - su gimtadieniu

Gal ir norėčiau
Maniškis avietinis aukštas, bulvialapis, vaisiai apvalūs, nemaži, geras derėjimas, tik jei pernoksta, odelė pasprogsti gali.
Reikia Gonziko paklausti, kaip pas ją tas pomidoras elgėsi.
Pas mane vietos daugiausiai buvo, kai aš vieno kambario bute gyvenau

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 09 28, 15:06)
Jei norėsi, tai turėsi. Ir agurkų galiu naminių sėklos duoti, šiemet dar bandžiau sėti pirktų hibridų, daugiau jokios pirktos agurkų sėklos nesėsiu, tik savo. Ir pernai, ir šiemet tik tie ir derėjo. Draugės mama n metų juos augina, kai pernai pabandžiau, tai neatsidžiaugiu. Gonzius sėjo, jai ten kažkas nepavyko, reikia klausti jos. Aš, jaučiu, noriu
ar aukšti jie? Turiu iš avietinių rozovoje čiudo ir dar kažką. Čiudas gera veislė, patinka. Sakiau atsisėsiu kada, pasiimsiu visas sėklas ir perrinksiu, atiduosiu tai kaimynei, kur anksčiau minėjau, galės bovytis
kažkur skaičiau, kad dažnai šeimoj yra 1 žmogus, kuris netelpa su savo daiktais. Tai aš tokia, namas didelis, ūkinių pastatų daug, o neišsitenku niekaip su savo žaisliukais. Man kaip stebuklas atrodo, kai gyvena šeima dviejuose kambariuose ir daiktų minimaliai. Kažkas tokio
Gal ir norėčiau
Maniškis avietinis aukštas, bulvialapis, vaisiai apvalūs, nemaži, geras derėjimas, tik jei pernoksta, odelė pasprogsti gali.
Reikia Gonziko paklausti, kaip pas ją tas pomidoras elgėsi.
Pas mane vietos daugiausiai buvo, kai aš vieno kambario bute gyvenau
Saintlina, į tavo sveikatą
Kas dėl mažumo/didumo. Tai vien žiūrint į lietuviškus projektus kailis šiurpsta. Tokiems daiktams, kaip siurblys, lyginimo lenta, lygintuvas, net nėra kur pasikavot. Kai tenka apsigyvent 'apartamentuose' ir visi jie būna sukišti į rūbų spintą, pirma mintis būna 'o tai kur dabar kabint drabužius'
Mūsų klimatui ir drabužių, batų daugiau reikia. Kur juos ne sezono metu pasidėt. O visokie hobiai kur, kad ir knygos.
Pas vienus žmones buvau užsukus, pusantrinis butas, namie mažas vaikas. Pirmas vaizdas, ne biedni žmonės gyvena, tačiau vadinamajam living room'e be sofos pusę kambario užima vaiko žaislai. Ir viskas.
Bet ir amerikoniški vidurinės klasės namai siaubą kelia. Kas tuos namus tvarko?
Kas dėl mažumo/didumo. Tai vien žiūrint į lietuviškus projektus kailis šiurpsta. Tokiems daiktams, kaip siurblys, lyginimo lenta, lygintuvas, net nėra kur pasikavot. Kai tenka apsigyvent 'apartamentuose' ir visi jie būna sukišti į rūbų spintą, pirma mintis būna 'o tai kur dabar kabint drabužius'
Pas vienus žmones buvau užsukus, pusantrinis butas, namie mažas vaikas. Pirmas vaizdas, ne biedni žmonės gyvena, tačiau vadinamajam living room'e be sofos pusę kambario užima vaiko žaislai. Ir viskas.
Bet ir amerikoniški vidurinės klasės namai siaubą kelia. Kas tuos namus tvarko?
Saintlina, linkėjimai. Būk ir toliau tokia faina, kokia esi ![]()
IMG_20170825_113808.jpg 144KB
0 Parsiųsta kartų
Pou, kai suruošiu agurkų sėklas, duosiu žinoti. Avietinis pomidoras jau aptartas, greit aš jį turėsiu
Gaudvile, kad dulkių siurblys ir pas mane be vietos. Ne ploto dydis apsprendžia tvarką namie. Pas mane chaosas spintose, stalčiuose, darže, gėlyne, galvoj ir gyvenime ![]()
Saintlina, mezgimas kaip mezgimas, bet siuvinėjime kryžiukais lygiai tas pats- kiekvienas kryžiukas turi iš anksto parinktą spalvą ir savo vietą
Oooo, vavavyvavavava
Labą rytą su daina!
Tagis švenčių proga sveikinimai skrieja Vilniaus dzūkaitei, misis baravykaitei, mūsų šventenybei ir šiaip geram žmogui - Saintlinai!
Šia puikia proga linkiu daug dailių suknelių, prie jų derančių batelių, įdomių skaitinių, geros sveikatos, gražios šukuosenos, kelių džiaugsmo raukšlelių ir baravykų ant kelio. Šiemet sakau trumpai drūtai- tegul kaukės, kurias tu matysi taip ir lieka teatre, o šalimais burbuliuoja (žinant mergeles) tik šampanas! Sveikinu ir džiaugiuosi mūsų visų draugyste! Imu vėliavą į rankas ir ateinu šventės švęsti!
Tagis švenčių proga sveikinimai skrieja Vilniaus dzūkaitei, misis baravykaitei, mūsų šventenybei ir šiaip geram žmogui - Saintlinai!
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 09 29, 08:48)
<p>Pou, kai suruošiu agurkų sėklas, duosiu žinoti. Avietinis pomidoras jau aptartas, greit aš jį turėsiu
</p>
Tai iš manęs nenori