Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Saintlina, vaikis gal jau pakeliui? Paskui papasakok, ar patiko ekskursija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 28, 18:17)
Saintlina, vaikis gal jau pakeliui? Paskui papasakok, ar patiko ekskursija  mirksiukas.gif

namie jau. Labiausiai ekskursijoj patiko kaip į autobusą atsitrenkė mašina biggrin.gif abo kaip tik toj pusėj sėdėjo ir viską matė.
Šiaip, sakė, pati ekskursija irgi patiko. Forte nebaisu buvo, tik liūdna. Nuo Prisikėlimo bažnyčios bokšto prifilmavo vaizdų. Gražus Kaunas iš viršaus smile.gif ir net kažkokioj tikro italo picerijoj picą spėjo suvalgyt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 28, 18:48)
ir net kažkokioj tikro italo picerijoj picą spėjo suvalgyt.

Karininkų romovėj turbūt buvo, pas Paolą. Mes ten dažnai nueinam bigsmile.gif

Kažkaip pergyvenau, ar jau taip visai visai kančia tos ekskursijos. Geriau be ekstrymo, žinoma.

A daržely liūdesys, vis atsiranda 'begalvių' tėvų ir per juos kenčia visi vaikai. Tarkim, pas vyresnę buvo daug paprasčiau, tiek daržely, tiek mokykloj. Tie, kurie neturėdavo lyšnų pinigų ar nuspręsdavo, kad vaikui to nereikia, likdavo grupėj/klasėj. Dabar per vieno 'kalėjimo' buhalterę vaikai išvis neturi galimybės nieko pamatyt.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 28, 19:05)
Karininkų romovėj turbūt buvo, pas Paolą.

Dabar per vieno 'kalėjimo' buhalterę vaikai išvis neturi galimybės nieko pamatyt.

kad kaip supratau, Laisvės alėjoj buvo. Ale pica vis tiek, sakė, skani smile.gif

viena mama neduoda pinigų ir visos grupės niekur nesiveda? Gaila..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 28, 18:48)
Gražus Kaunas iš viršaus smile.gif ir net kažkokioj tikro italo picerijoj picą spėjo suvalgyt.

Aiškiai gražus smile.gif
Pritariu Gaudvilei, tikrai pas Paolo. Jis ir mūsų favoritas, ypač mergikės, nes visad pasitinka čiulpinuku, išlydi šokoladuku. O kartą, kai dar arbūzas buvau ir mane išlydėjo su šokoladuku biggrin.gif wub.gif Išvis ten gera atmosfera, sudaro įspūdį, kad visad esi laukiamas smile.gif O kitapus gatvės irgi jo picerija, bet ten jau ni to.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 09 28, 19:08)
kad kaip supratau, Laisvės alėjoj buvo. Ale pica vis tiek, sakė, skani smile.gif

viena mama neduoda pinigų ir visos grupės niekur nesiveda? Gaila..

Yra ir Laisvės al., toj dar nebuvom. Labai reklamuojama vieta.

<...>
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 28 rugsėjo 2017 - 18:55
QUOTE(Kulkė @ 2017 09 28, 19:17)
Jis ir mūsų favoritas, ypač mergikės, nes visad pasitinka čiulpinuku, išlydi šokoladuku. O kartą, kai dar arbūzas buvau ir mane išlydėjo su šokoladuku  biggrin.gif  wub.gif  Išvis ten gera atmosfera, sudaro įspūdį, kad visad esi laukiamas  smile.gif

kaip faina wub.gif
Atsakyti
va kokių grybukų iš Kauno parvežė wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

a, tiesa, paveikslą pabaigiau smile.gif tik nufotografuot tai neįsivaizduoju kaip, kad vaizdas kaip realybėj būtų.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 28 rugsėjo 2017 - 19:01
QUOTE(saintlina @ 2017 09 28, 19:51)
va kokių grybukų iš Kauno parvežė   wub.gif

A jie valgomi? blink.gif Geras bigsmile.gif

Oho! Matosi, kad jau darbelio darbelio. Fainai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 28 rugsėjo 2017 - 18:56
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 09 28, 19:54)
A jie valgomi?  blink.gif Geras  bigsmile.gif

Oho! Matosi, kad jau darbelio darbelio. Fainai  wub.gif

žvakutės čia biggrin.gif

labai sunku nufotkint. Tie kristaliukai blizga šviesoj, atspindi. Šiaip gražiai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 28 rugsėjo 2017 - 19:07

Tikrai daug darbo. Ar rėminsi? Ir įdomu, kiek deimančiukų spalvų ?  Vienoj siuvinėjimo grupėj užmačiau paveikslą. 196 schemos lapai. O aš už galvos imuosi dėl savo 12  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 28 rugsėjo 2017 - 19:18
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 09 28, 20:04)
Ar rėminsi? Ir įdomu, kiek deimančiukų spalvų ? 

užmačiau paveikslą. 196 schemos lapai

nežinau dar. 38 spalvos smile.gif

blink.gif blink.gif
Atsakyti