Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 16, 10:47)
O čia tai bitė,o čia tai draugė wub.gif

Gonziau, nuostabu thumbup.gif aina sau, kaip gražu bigsmile.gif dar per kompą pažiūrėsiu, telefone vaizdas per mažas viskuo pasigėrėt smile.gif
Bet tiek jau įžlibinu, kad reik skūron kažkam už savęs menkinimą g.gif
Atsakyti
Tai visoms jums reikia skūron. Nuostabiai, apgalvotas dovanas siunčiat. Super bitynas smile.gif

Aš tai per telefoną net su sinusitu užuodžiau Gonziaus darytus lašinius, dešras. Galvojau, bet kokio atsparumo turėtų būti pačto darbuotojai, a?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 16, 11:09)
Gonziau, nuostabu thumbup.gif aina sau, kaip gražu  bigsmile.gif  dar per kompą pažiūrėsiu, telefone vaizdas per mažas viskuo pasigėrėt smile.gif
Bet tiek jau įžlibinu, kad reik skūron kažkam už savęs menkinimą g.gif

bet svarbiausia ,kai tuos kmynus siuvinėjo gi mačiau...vis domėjosi ar gražu,ar gerai spalvos atrodo...dar pagalvojau,aišku tyliai,kad man tokis daiktas gerai būtų..o čia lydekai paliepus ,man panorėjus....turiu wub.gif bigsmile.gif dėžę atidarius pirm ši;ldyklė iškrito...nu žvingavau...dar ir dabar prisiminus prunkščiu
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 16, 12:16)
bet svarbiausia ,kai tuos kmynus siuvinėjo gi mačiau...vis domėjosi  ar gražu,ar gerai spalvos atrodo...dar pagalvojau,aišku tyliai,kad man tokis daiktas gerai būtų..o čia lydekai paliepus ,man panorėjus....turiu wub.gif  bigsmile.gif dėžę atidarius pirm ši;ldyklė iškrito...nu žvingavau...dar ir dabar prisiminus prunkščiu

Labai gražu takelis.
Žino, man grielkutę įkištą į kalėdinį megztą aprėduką Kalėdų senisa tnešė. Labai liuks dalykas, ypač kai sirgau.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 01 16, 11:14)
Tai visoms jums reikia skūron. Nuostabiai, apgalvotas dovanas siunčiat. Super bitynas smile.gif

Aš tai per telefoną net su sinusitu užuodžiau Gonziaus darytus lašinius, dešras. Galvojau, bet kokio atsparumo turėtų būti pačto darbuotojai, a?

nieko jie tę neužuodė,bo buvo suvynioti ir džiūtinian maišan sukišti bigsmile.gif
tik išsiuntusi prisiminiau,kad pernai KULKĖ valgydama dantį nusilaužė....tai vat dabar vis skaitau kiekvienąkart ir dėkoju Dievui,kad šįkart be nuostolių ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Pou @ 2017 01 16, 11:20)
Labai gražu takelis.
Žino, man grielkutę įkištą į kalėdinį megztą aprėduką Kalėdų senisa tnešė. Labai liuks dalykas, ypač kai sirgau.

vaikišką turiu,liūtuku apvilktą...Šitą gal vilnonėm pynėm apipinsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 16, 11:16)
bet svarbiausia ,kai tuos kmynus siuvinėjo gi mačiau...vis domėjosi  ar gražu,ar gerai spalvos atrodo...

oi, negaliu lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pagaliau sulaukei biggrin.gif ta gumine pusle vandeniui tai buvo siuntinio vinis, bet kol radau, puse miesto parduotuviu aplaksciau tekina paskutine diena, tik nupirkau, siaip ne taip sugrudau i dezute ir tekina i pasta biggrin.gif

Sakiau, kad tapukus parodysiu, neapgavau. O takeli galiu parodyti visa, turiu nusifotkinusi smile.gif vyrui patiko, patiesiau i sekcijos nisa dziovinti, nenorejo atiduoti, sake, mums tinka biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Galvoju, vasara per koki piknika pasitiesi, pavesinej ar kur nors panasioj vietoj smile.gif

Ai tiesa, ar pastebejai, kad vienas lipdukas ant siuntinio su tvarto paveiksliuku? Kaip ukinyke ukinykei priklijavau. Ir atseit pasto zenkliukus parinkau i tema biggrin.gif zinok, man irgi buvo smagu viska ruosti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 16 sausio 2017 - 12:23
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 16, 12:17)
Pagaliau sulaukei  biggrin.gif ta gumine pusle vandeniui tai buvo siuntinio vinis, bet kol radau, puse miesto parduotuviu aplaksciau tekina paskutine diena, tik  nupirkau,  siaip ne taip sugrudau i dezute ir tekina i pasta  biggrin.gif

Sakiau, kad tapukus parodysiu, neapgavau. O takeli galiu parodyti visa, turiu nusifotkinusi  smile.gif vyrui patiko, patiesiau i sekcijos nisa dziovinti, nenorejo atiduoti, sake, mums tinka  biggrin.gif

Galvoju, vasara per koki piknika pasitiesi, pavesinej ar kur nors panasioj vietoj  smile.gif

biggrin.gif
dabar sau nusinerk bigsmile.gif
nu jau neeee,bus namie ant stalo :wub:nesimato tavo fotkėj jo grožio... tongue.gif kai vaikis grįš,paprašysiu,kad nupaveiksluotų,bo ans man dabar už 2 rašinius skoloj sėdi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 16 sausio 2017 - 12:23
O-ho-ho, kiek visko daug daug blink.gif Na ir dovana thumbup.gif
Atsakyti
Olialia bigsmile.gif Tai bent bitė darbštuolėlė Lylia bigsmile.gif Jėga didis.gif
Atsakyti
man irgi buvo smagu viska ruosti.

Aha, šita dalis ne mažesnis smagumas nei pačiam gauti smile.gif
Atsakyti
Ai tiesa, ar pastebejai, kad vienas lipdukas ant siuntinio su tvarto paveiksliuku? Kaip ukinyke ukinykei priklijavau. Ir atseit pasto zenkliukus parinkau i tema  biggrin.gif zinok, man irgi buvo smagu viska ruosti.

nepastebėjau...bo puoliau su peiliuku darbuotis,ir plumtelėjo tada grielka...
einu ,pažiiūrėsiu,...
iš kur tokių parovei? nematyti visai biggrin.gif
beje,merguca knygą apsikabinusi ,nepaleidžia...žinai,mamyt,ir tą darysiu,ir tą darysiu,o kodėl šito tik nuotrauka,o recepto nėr? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 16 sausio 2017 - 13:45