Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Nu ne, mes tikrai superines biggrin.gif dabar, kai viena kita pagyrem, duosiu pylos:

Gaudvile, o savo dovaneliu kodel neiklijavai i koliaza? Rimtai tau reik numauti kelnes ir gerai isperti uzpakali. Kur RR levandos ir pakabukai su arbata? Sako, kuklumas puosia, bet kartais..pati supranti. Uch, Bitinaite g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 16, 10:00)
Maniškei tie skausmai užeidavo, kai mokytoja duodavo pastabą. Su mergina buvo vienas pokalbis, su mokytoja kitas - jau kas kas, bet ji puikiai turi situaciją matyt, iš kur tai atsiranda.

Šiaip tai aš tau labai pritariu. Turėtų mokytoja suprast, su kuriuo vaiku kaip elgtis.
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 16, 19:59)
Uch, Bitinaite  g.gif

Mano draugės pavardė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 16, 20:01)
Mano draugės pavardė biggrin.gif

O kaip tau pasirase? Man Gabriele Bitinaite biggrin.gif ai, tau per terminala siunte,man pastu.

Pas mus gyvena Bičių seima, Bitiene su Bitytem. Dar Bite buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ponia Lylia: 16 sausio 2017 - 20:11
QUOTE(saintlina @ 2017 01 16, 19:56)
Nu ir ką veikiat, kad taip tcyku? g.gif

Mes su diedu aptarinėjom tą atvejį, kur direktorius penktokę tampė. Sakau - aš irgi kreipčiausi į policiją. Diedas sako - aš ne. Praeitų jis man pats pro vaikus.. žąsele..

Baigiau tapukus megzt, galvoju papuošiu bumbulais, jau kai padariau vieną, su lig katės galva gavosi, nusprendžiau, kad vyriškiau bus sagutės biggrin.gif

MB irgi tokių bausmių šalininkas, kaip taviškis. Ne kartą yra sakęs, kad jei kas nuskriaustų dukrą, policija nespėtų tuo atveju...
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 16, 20:09)
O kaip tau pasirase? Man Gabriele Bitinaite  biggrin.gif ai, tau per terminala siunte,man pastu.

Pas mus gyvena Bičių seima, Bitiene su Bitytem. Dar Bite buvo smile.gif

Aha, man visai nepasirašė smile.gif
Nu gražios pavardės smile.gif mano padruškė Kiaušinienę pažinojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 16, 20:24)
Baigiau tapukus megzt, galvoju papuošiu bumbulais, jau kai padariau vieną, su lig katės galva gavosi, nusprendžiau, kad vyriškiau bus sagutės  biggrin.gif

MB irgi tokių bausmių šalininkas, kaip taviškis. Ne kartą yra sakęs, kad jei kas nuskriaustų dukrą, policija nespėtų tuo atveju...

tai kada fotosesija bus? bigsmile.gif
gal diedai visi tokie...maniškis irgi žvėris šitoj vietoj...
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 01 16, 17:51)
ačiū tu už minties apie dovanėles iškėlimą, ačiū už kauliuko burtus, ačiū už dovaną ir ačiū už tai, kad esi  4u.gif  4u.gif

Visoms ačiū, kad esat  wub.gif

Nemoku sklandžiai minčių dėliot,o ir nesinori kartotis,bet ačiū Gaudvilei,kad jos dėka ir šiemet mainėmės dovanėlėmis,ir kad ji,kaip tikra bitė ,savo šeimynykščius apdovanojo bigsmile.gif
atsiprašau,kad pirmai taip sureagavau...paprasčiausiai labai nedrąsu perimt estafetę ,kai labai aukštai iškelta kartelė...
Ačiū dalyvavusioms,ir labai tikiuosi,kad kitąmet mūsų ratas bus platesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 16, 20:24)
Baigiau tapukus megzt, galvoju papuošiu bumbulais, jau kai padariau vieną, su lig katės galva gavosi, nusprendžiau, kad vyriškiau bus sagutės  biggrin.gif

Bumbulai gal ir nesaugu unsure.gif

Ugu, tas pats mąstymas. Bet ir svetimą žmogų nedvejodamas puolasi gint, jei pamato ar išgirsta, kad kas užkabino ar užpuolė. Yr buvę, kad ir naktį su triusikais lėkė lauk, nes išgirdo moterį šaukiant. Turi ir gerų bruožų tos mergelės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 16, 20:40)
Turi ir gerų bruožų tos mergelės smile.gif

Oi be kalbos, kad turi smile.gif

Man po gimdymo šviečiasi koks mėnesis vienišystės ax.gif MB komandiruotė nusimato...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 16 sausio 2017 - 20:54
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 16, 20:52)
Man po gimdymo šviečiasi koks mėnesis vienišystės  ax.gif  MB komandiruotė nusimato...

Sunku bus..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 16, 21:09)
Sunku bus..

Bet po to bus lengva biggrin.gif Ai, nu visos susitvarko ir aš susitvarkysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 16, 21:20)
Bet po to bus lengva  biggrin.gif Ai, nu visos susitvarko ir aš susitvarkysiu  smile.gif

Aišku, susitvarkysi smile.gif dabar gi ir produktus į namus užsisakyt galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 16, 19:56)
Nu ir ką veikiat, kad taip tcyku? g.gif

klausau fainuoliškų dainų. Senokai tokių motyvacinių neteko užtikti. Kojos pačios 'šoka' wub.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 01 16, 17:51)
ačiū ...

prašom prašom, nėr už ką biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2017 01 16, 19:58)
Gaudvile perduok man, aš gi niekada nedalyvauju, nebus niekam skriaudos mirksiukas.gif
Labai fainos visų dovanos, su meile ir dėmesiu kiekvienai parinktos bigsmile.gif

skiriu tave asistente, jei tik Gonzikui prireiks pagalbos traukiant burtus biggrin.gif A, šiaip tai, koks skirtumas, reikia pirma sulaukt rudenio ;)
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 16, 20:39)
Nemoku sklandžiai minčių dėliot.

atsiprašau,kad pirmai taip sureagavau.paprasčiausiai labai nedrąsu perimt estafetę ,kai labai aukštai iškelta kartelė...

labai tikiuosi,kad kitąmet mūsų ratas bus platesnis mirksiukas.gif

4u.gif

Ne, nu kaip pažiūrėsi: ar bausmė, ar garbė. Sakyčiau priimk, kaip garbę ir psio. Ir nėra gi jokių taisyklių. Jau kaip sumąstysi organizuoti, tai taip ir bus. Pažadu klausyt visų nurodymų biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 16, 20:52)
Man po gimdymo šviečiasi koks mėnesis vienišystės  ax.gif  MB komandiruotė nusimato...

plotas namie, nu biggrin.gif
Atsakyti