Kam parodziau ta maike, visu klausimas buvo: kur tu ja dabar desi?
Sakykit ka kas norit, bet mano maikes nieks neperspjove
na, dar Gonzius su kiaule irgi apstulbino. Rimtai, iki siol smagu ir silta, kai pagalvoju
net nezinau, nuo ko. Gal kad jus visos tokios fainos
Paskui pergalvojau, turbut zvenge tie, kas ja gamino, gave toki uzsakyma
nes kai mes uzsakem puodeli su savo suns nuotrauka, ir tai kraipe galvas, kad idomiai sugalvota, o cia pusnuogis maestro. Nu ne, prisimisiu, kol turesiu sveika prota
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 16, 13:54)
Ale klausimai žmonėms, arba pasipuoši, arba vietoj naktinių bus. Aš tai pastarąjį variantą rinkčiaus, jei turėčiau tokį 'dievuką' ant maikutės

na, aš tą antrąjį variantą ir turėjau omeny, net dydį atitinkamą parinkau
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 16, 13:51)
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 16, 13:43)
beje,merguca knygą apsikabinusi ,nepaleidžia...
va va, tokios dovanos, kad ir namiškiams baisiai tinka
QUOTE(saintlina @ 2017 01 16, 14:08)
va va, tokios dovanos, kad ir namiškiams baisiai tinka
Ta knyga ir dejau su mintim apie jos dukra.
Maniskis gavo sokolado su spanguolem likuciu. Juodo pats neuzkabina, ir gerai, nes man visas liks. Rytoj kitas smakas gris, bet gal nesurys viso
O, vėl dovanų metas...
Faina...
Kokia graži diena šiandien...
Kokia graži diena šiandien...
Šiemet dovanų dalybos primena Kulverstuko frazę: "mes statėme, statėme ir ... pagaliau pastatėm!"
Pagaliau sutikom dalyvaut, pagaliau atėjo dalybų laikas ir pagaliau išsidalinom. Uf, taip sakant
Jaudulys ir nerimas aplankė muset kiekvieną gavus vardą, na ir buvo nemenkai jaudulio ir nerimo laukiant, kada gi pagaliau bus praplėštas siuntinukas. O dovanų, dovanų

Taigi, ačiū asmeniškai kiekvienai už linksmai praleistą laiką ir kartu su fanfaromis vairą perduodu Gonzikui!
Greit tas laikas bėga, tai iki naujo starto!
Jaudulys ir nerimas aplankė muset kiekvieną gavus vardą, na ir buvo nemenkai jaudulio ir nerimo laukiant, kada gi pagaliau bus praplėštas siuntinukas. O dovanų, dovanų

Taigi, ačiū asmeniškai kiekvienai už linksmai praleistą laiką ir kartu su fanfaromis vairą perduodu Gonzikui!
QUOTE(rytorasa @ 2017 01 16, 16:25)
kokia graži diena,
kokia smagi daina,
ir aš toks nuostabuuus,
ir balsas toks puikus
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 16, 16:38)
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 16, 16:38)
....
ačiū tu už minties apie dovanėles iškėlimą, ačiū už kauliuko burtus, ačiū už dovaną ir ačiū už tai, kad esi
Visoms ačiū, kad esat
Nu ir ką veikiat, kad taip tcyku? 
Mes su diedu aptarinėjom tą atvejį, kur direktorius penktokę tampė. Sakau - aš irgi kreipčiausi į policiją. Diedas sako - aš ne. Praeitų jis man pats pro vaikus.. žąsele..
Mes su diedu aptarinėjom tą atvejį, kur direktorius penktokę tampė. Sakau - aš irgi kreipčiausi į policiją. Diedas sako - aš ne. Praeitų jis man pats pro vaikus.. žąsele..
Gaudvile perduok man, aš gi niekada nedalyvauju, nebus niekam skriaudos
Labai fainos visų dovanos, su meile ir dėmesiu kiekvienai parinktos
Labai fainos visų dovanos, su meile ir dėmesiu kiekvienai parinktos