Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Sakykit ka kas norit, bet mano maikes nieks neperspjove biggrin.gif na, dar Gonzius su kiaule irgi apstulbino. Rimtai, iki siol smagu ir silta, kai pagalvoju wub.gif net nezinau, nuo ko. Gal kad jus visos tokios fainos smile.gif
Kam parodziau ta maike, visu klausimas buvo: kur tu ja dabar desi? doh.gif Paskui pergalvojau, turbut zvenge tie, kas ja gamino, gave toki uzsakyma biggrin.gif nes kai mes uzsakem puodeli su savo suns nuotrauka, ir tai kraipe galvas, kad idomiai sugalvota, o cia pusnuogis maestro. Nu ne, prisimisiu, kol turesiu sveika prota biggrin.gif
Atsakyti
Ale klausimai žmonėms, arba pasipuoši, arba vietoj naktinių bus. Aš tai pastarąjį variantą rinkčiaus, jei turėčiau tokį 'dievuką' ant maikutės wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 16, 13:54)
Ale klausimai žmonėms, arba pasipuoši, arba vietoj naktinių bus. Aš tai pastarąjį variantą rinkčiaus, jei turėčiau tokį 'dievuką' ant maikutės  wub.gif  biggrin.gif

na, aš tą antrąjį variantą ir turėjau omeny, net dydį atitinkamą parinkau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 16, 13:51)
o cia pusnuogis maestro. Nu ne, prisimisiu, kol turesiu sveika prota  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 01 16, 13:43)
beje,merguca knygą apsikabinusi ,nepaleidžia...

va va, tokios dovanos, kad ir namiškiams baisiai tinka thumbup.gif Pas Kulkę paršiokas šeimos narys number one, pas mane diedas nuo riešutų nenueina, va tavo mažė knygute džiaugiasi, tik Lylios vyras turbūt nei siuvinės, nei miegos su maestro biggrin.gif nors kita vertus - gal trise dabar miegos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 16, 14:08)

va va, tokios dovanos, kad ir namiškiams baisiai tinka thumbup.gif  Pas Kulkę paršiokas šeimos narys number one, pas mane diedas nuo riešutų nenueina, va tavo mažė knygute džiaugiasi, tik Lylios vyras turbūt nei siuvinės, nei miegos su maestro  biggrin.gif  nors kita vertus - gal trise dabar miegos?  biggrin.gif

Ta knyga ir dejau su mintim apie jos dukra.

Maniskis gavo sokolado su spanguolem likuciu. Juodo pats neuzkabina, ir gerai, nes man visas liks. Rytoj kitas smakas gris, bet gal nesurys viso biggrin.gif jam bus vyno, garantuoju, kai atkimsiu, visa ir islaizys, alkoholikas nelaimingas biggrin.gif

Atsakyti
O, vėl dovanų metas... wub.gif Faina... wub.gif

Kokia graži diena šiandien... wub.gif
Atsakyti
Kaip smagu čia skaityti ir kartu džiaugtis wub.gif

Atsakyti
Šiemet dovanų dalybos primena Kulverstuko frazę: "mes statėme, statėme ir ... pagaliau pastatėm!" biggrin.gif Pagaliau sutikom dalyvaut, pagaliau atėjo dalybų laikas ir pagaliau išsidalinom. Uf, taip sakant karsta.gif

Jaudulys ir nerimas aplankė muset kiekvieną gavus vardą, na ir buvo nemenkai jaudulio ir nerimo laukiant, kada gi pagaliau bus praplėštas siuntinukas. O dovanų, dovanų blink.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Taigi, ačiū asmeniškai kiekvienai už linksmai praleistą laiką ir kartu su fanfaromis vairą perduodu Gonzikui!

Greit tas laikas bėga, tai iki naujo starto! wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 16 sausio 2017 - 16:46
QUOTE(rytorasa @ 2017 01 16, 16:25)
Kokia graži diena šiandien...  wub.gif

kokia graži diena,
kokia smagi daina,
ir aš toks nuostabuuus,
ir balsas toks puikus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 16, 16:38)

Taigi, ačiū asmeniškai kiekvienai už linksmai praleistą laiką ir kartu su fanfaromis vairą perduodu Gonzikui!

Greit tas laikas bėga, tai iki naujo starto!  wub.gif  bigsmile.gif

blink.gif blink.gif blink.gif ačiū ačiū ,ale už kokias nuodėmes šitoks pasitikėjimas... blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 16, 16:38)

ačiū tu už minties apie dovanėles iškėlimą, ačiū už kauliuko burtus, ačiū už dovaną ir ačiū už tai, kad esi 4u.gif 4u.gif

Visoms ačiū, kad esat wub.gif
Atsakyti
Nu ir ką veikiat, kad taip tcyku? g.gif

Mes su diedu aptarinėjom tą atvejį, kur direktorius penktokę tampė. Sakau - aš irgi kreipčiausi į policiją. Diedas sako - aš ne. Praeitų jis man pats pro vaikus.. žąsele..
Atsakyti
Gaudvile perduok man, aš gi niekada nedalyvauju, nebus niekam skriaudos mirksiukas.gif
Labai fainos visų dovanos, su meile ir dėmesiu kiekvienai parinktos bigsmile.gif
Atsakyti