Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ate42 @ 2017 11 17, 19:57)
Ačiū, Kulkyte.
Kai miega šalia padėk vienkartinę nosinytę su mentolio kvapu. Kažkaip praplečia ir pradžiovina nosiuką. Lengviau kvėpuot būna.

aš lenkuos lipdukų ant rūbelių ar lovos klijuojamų su aliejais nuspirkau...gėris,vo..gerai ,kad prisiminiau,reik ir jų krepšan įsimest
Atsakyti
Labas vakarėlis,
Aš jau su vyno taure čia:)
Saintlna, aš ne mergelė, bet man iguana irgi patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 11 17, 22:27)

Aš jau su vyno taure čia:)

Saintlna, aš ne mergelė, bet man iguana irgi patinka ax.gif

laukėm laukėm smile.gif

net nebūčiau tuo suabejojusi biggrin.gif

Nera, kaip šiaip gyveni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 17 lapkričio 2017 - 21:30
Nu ar sveika žmogui šitaip apsiryt, bet burgeriai buvo dieviško skonio wub.gif Kaip maktelčiau dabar ko nors putojančio bigsmile.gif

Gaudvile, gal turi ChiaoGoo virbalus? Mane tie smailiukai kaip vilioja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 17, 21:40)
Gaudvile, gal turi ChiaoGoo virbalus? Mane tie smailiukai kaip vilioja  bigsmile.gif

Pati norėčiau žinot - turiu ar neturiu blush-anim-cl.gif Atmintis ant tokių dalykų nu jau labai labai trumpalaikė. A kas jais 'dalinasi'?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 11 17, 22:30)
laukėm laukėm smile.gif

net nebūčiau tuo suabejojusi biggrin.gif

Nera, kaip šiaip gyveni?

Nu negi aš tokia nuspėjama?!! Tai kur tas moteriškas paslaptingumas blink.gif
Neblogai gvenu, tik laiko čia lankytis nelabai lieka ax.gif
Kulke, net seilę nurijau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 11 17, 23:00)

Neblogai gvenu

tai ir super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 17, 22:40)
Nu ar sveika žmogui šitaip apsiryt,

Gaudvile, gal turi ChiaoGoo virbalus? Mane tie smailiukai kaip vilioja  bigsmile.gif

mažė vaisinių salotų padarė,tai jokio kito maisto nebenoooo,net burgerių biggrin.gif
špiaklos,da už kubikus brangesni blink.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2017 11 17, 23:00)
Nu negi aš tokia nuspėjama?!! Tai kur tas moteriškas paslaptingumas  blink.gif
Neblogai gvenu,  tik laiko čia lankytis nelabai lieka ax.gif

Nu vyrams tu turi būt paslaptinga,o moterims..na mes gi vos ne kaip nuluptas viena kitą žinom biggrin.gif
wub.gif by tik gyvenasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba, mergikes❤
Baliavojat bigsmile.gif O as tik slapiankos gabala sukapojau, saldytuve pasimaise.

[quote=Gaudvilė,2017 11 15, 22:13]
Receptiniu tapo natrio chlorido 0,9proc tirpalas. Aš tai namie tokį tirpalą galiu susimaišyt, bet tie, kurie negali kų daryt?
[/quote]
Gaudvile, na niekas netapo, jis visada buvo ir yra receptinis, nes yra infuzinis tirpalas. O infuziniai, injekciniai be islygu yra receptiniai. Pilti ji i nosi yra naudojimas off lable. Kai jau sloga, geriau hipertonini naudoti, izotoninis profilaktikai ar suerzintai gleivinei naudojamas.

[quote=ponia Lylia,2017 11 15, .Nu kur jau be recepto gausi psichotropiniu, kur jau gausi antibiotiku? Nezinau kiek metu nei minties neturek vaistinese gauti tu vaistu be recepto. Del situ vaistu nieks ir nesipiktina. Dabar, girdejau, kad seimos gydytojas nakciai migdomuju jau negali israsyti, butina pas psichiatra eiti. Pati su tuo nesusiduriau, nes ir taip eidavau, o dabar jau nebereikia.
[/quote]
Lylia, psichotripinius galima israsyti max 4 men ir tai mazinant doze, kad ligonis lengvai iseitu is priklausomybes. Ir taip, daugeli ju gaki israsyti seimistas po rimtesnio gydytojo paakyrimo, nes tik jis gali ivertinti ar vaisto reik, ar galima vaista, kuriam labai greit vystosi priklausomybe, skirti, ar ieskoy alternatyvu. Ir tikiu, jei zmones vartojo 20 metu tuos vaistus, kad jiema sokas, jog neisraso, nes jie per tiek metu tapo narkomanais. Ir kartais gydytojai buna na ziauriai neatsakingi.
Kartais ligoniai patenka i toki uzburta rata, ia kurio reikia daug pastangu istrukt. Atrodo sudoniekas purskalai i nosi, sutraukiantys gleivine. Pavartokit ne pagal nurodymus ir nelinkama bus. Galeciau pasakot ir pasakot.

O siaip, sarsalas be proto lygioj vietoj.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 11 17, 22:17)
Laba, mergikes❤

Gaudvile, na niekas netapo, jis visada buvo ir yra receptinis, nes yra infuzinis tirpalas. O infuziniai, injekciniai be islygu yra receptiniai. Pilti ji i nosi yra naudojimas off lable. Kai jau sloga, geriau hipertonini naudoti, izotoninis profilaktikai ar suerzintai gleivinei naudojamas

Siaip, sarsalas be proto lygioj vietoj.

Kai mes vaistų beveik nevartojam, buvau visai pamiršus - ir prieš 30 metų receptinis buvo, linzes praplaut ir laikyti naudojau. Receptas ne vienam kartui buvo. Dėl likusių iš sąrašo ir šiaip klausimų nekilo.

Kaip visada - dramatizuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 17 lapkričio 2017 - 23:02
QUOTE(NERA @ 2017 11 17, 22:00)
Kulke, net seilę nurijau mirksiukas.gif

Skanutėliai, su jautienos maltiniu keptu ant grilio, čedaru, marinuotais agurkėliais, svogūnėliais, amerikonišku sumuštinių majonezu ir apskrudusia traškia pančeta. O kur dar gaivi salota wub.gif Mums dabar jie einamiausi, atradom savo receptą.

Gaudvile, narplioju jų yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 17, 22:44)
Kai mes vaistų beveik nevartojami, buvau visai pamiršus - ir prieš 30 metų receptinis buvo, linzes praplaut ir laikyti naudojau. Receptas ne vienam kartui buvo. Dėl likusių iš sąrašo ir šiaip klausimų nekilo.
Kaip visada - dramatizuoja.

4u.gif
Ai, patys tinklu savininkai vaistininkus pardavejais paverte ju algas padarydami is dalies priklausomas nuo pardavimu. Aciu D, isliko dar is didziosios raides vaistininku. O dabar vaistiniu asociacijos (ne vaistininku) cypia ant viso avieto, nes pardavimai krito.
Vaistininkas turi but vaistininku ir kai reikia turi pasakyt pacientui, kad ans droztu pas gydytoja, o ne gydytusi pats. NaCl tai baike, juo tai nenusinuodys. Tik man uzkliuvo, kad spaudoj visi pabrezia, jog jis vaistas nuo slogos. Profesine liga.
Sian buvau konferencijoj, kur viena atstove tiek priskreto, kokia nesamone su tais receptais, kad net ibuprofenas su receptu. Nu blyn, 800 reklamuoja, dar gerai, kad prolonguota. O kai koks zmogus kepenis pades ar skrandi isspjaus, jai vienodai... Teisingai, vaistas gerai veikia. Na bet nauda ir rizika visuomet ivertinti reik. Kam 600 ar 800 gert, jei pakanka 200 ar 400?

C&D grazuole zvakide nusipirkau ir zaisliuku, dar rankom kojom kremu kiseninem pakuote ax.gif Vyrs apziurejo zaisliukus, sake grazus. Bet turbut pagalvojo, kad jo moterai ku-ku. Sako, kad viau nesukabinam. O man jie tokie grazuoliai bigsmile.gif
Atsakyti