Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 11 17, 23:00)
Gaudvile, narplioju jų yra  smile.gif

Aaa, tai didesnė tikimybė, kad neturiu, bet lace tipo addi nuo senų laikų turiu. Uf, jau bijau į savo turtus lįst Šian tik vieną mažą kampuką pakrutinau, o ten tiek visko, ko net neįtariau turinti wacko.gif. Eina sau

QUOTE(Pou @ 2017 11 17, 23:01)
Sian buvau konferencijoj, kur viena atstove tiek priskreto, kokia nesamone su tais receptais, kad net ibuprofenas su receptu.

razuole zvakide nusipirkau ir zaisliuku, dar rankom kojom kremu kiseninem pakuote  ax.gif Vyrs apziurejo zaisliukus, sake grazus. Bet turbut pagalvojo, kad jo moterai ku-ku. Sako, kad viau nesukabinam. O man jie tokie grazuoliai  bigsmile.gif

doh.gif kaip sunku su tokiais diskutuot.

Jei nesunku, parodyk rytoj ar poryt žaisliukų foto. Įdomu, kuo jie ten tokie nekabinami biggrin.gif
Atsakyti
Faina, žaisliukai.. wub.gif aš parduotuvėj jau irgi jais pasigėriu. Iš tolo smile.gif į rankas imt nerizikuoju smile.gif
Atsakyti
Nu žinokit apsimy*t galima, kaip MB miega biggrin.gif Tiek noriu žvengt ir negaliu, baisu prižadint inteligentą užmigusį su sausainiais rankoj. Bet užtat aš jį nufotkinau ir uždėjau jam telefone kaip ekrano užsklandą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 17 lapkričio 2017 - 23:44
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 18, 00:32)
Nu žinokit apsimy*t galima, kaip MB miega  biggrin.gif  Tiek noriu žvengt ir negaliu, baisu prižadint inteligentą užmigusį su sausainiais rankoj. Bet užtat aš jį nufotkinau ir uždėjau jam ant telefone kaip ekrano užsklandą  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš irgi nufotkinu tokius atvejus biggrin.gif
Atsakyti
Gaudvile, ten klaida, tamsoj nesutapanoju telefono be klaidu. Norejau parasyt, kad maniskis skundesi, jog visu nesukabinam.. Cia mano silpnybe. Tempiu namo kaip koks chamiakas.
Vienintelis dalykas, kuris turi buti pas mane apkrautas ir zibet, ir kur labai toleruoju eklektika - tai eglute. Tokia is vaikystes.

Kulke, net balsu prunkstelejau. Su tavim neliudna bigsmile.gif
Maniskis tik knarkia tragiskai pasonej, nieko idomaus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 11 17, 23:42)
Kulke, net balsu prunkstelejau. Su tavim neliudna  bigsmile.gif
Maniskis tik knarkia tragiskai pasonej, nieko idomaus unsure.gif

Aik tu, ką tik pramerkė akį, žiūri, o-ba rankoj sausainiai, migom susikišo burnon, ant šono ir toliau miega lotuliukas.gif Grynas chamiakas. Kaip ir rašiau kažkada, anas pas mane vardan maisto ir blusą pėsčią Maskvon nuvarytų. biggrin.gif

Oi, su eglute pas mus galvasopis. Turim tokį 'katiną' nuo kurio nieko nepakavosi. Gyvens jis toj eglėj ir blizgučiuose jei statysim kaip visad. Jei kelt aukščiau, baisu, kad užsivers. Prie lubų kabint teks ax.gif

Oi nebegaliu, iki ašarų žvengiu lotuliukas.gif Knarktelėjo taip, kad net pats save pažadino. lotuliukas.gif Čiudakas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 17 lapkričio 2017 - 23:56
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 18, 00:47)
Aik tu, ką tik pramerkė akį, žiūri, o-ba rankoj sausainiai, migom susikišo burnon, ant šono ir toliau miega  lotuliukas.gif Grynas chamiakas.

lotuliukas.gif
Pas mus tas pats - atrodo, giliai įmigęs. Atsikelia, nuslenka į virtuvę, ką nors sukemša ir grįžęs vėl atsijungia kaip niekur nieko.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 11 17, 23:56)
lotuliukas.gif
Pas mus tas pats - atrodo, giliai įmigęs. Atsikelia, nuslenka į virtuvę, ką nors sukemša ir grįžęs vėl atsijungia kaip niekur nieko.

Умом Россию( мергелю) не понять biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 18, 01:00)
Умом  мергелю не понять  biggrin.gif

Tai jau tikrai biggrin.gif
Atsakyti

Nu va, laba diena, visos guli iškritusios po baliaus. O aš šviežia galva kilau :D aikšenkit kavos. Su sūreliais :) 

Saintlina, vakar naktį skaiĉiau Hulę, kur Betę Lyn nuknakcijo. Źinok, kojų oda pasišiaušė :D netikėjau iki paskutinės pastraipos prieš laidotuvių aprašymą. Paskui dar paskaiĉiau ir persijungiau plintusą. Va ten tai knyga, nežinau, ar tau tokios patinka, man super. Taupau, nors abi dalis turiu. Kai praklausysi pusę, parašyk, patinka ar ne,ok? 

Atsakyti
Tai nuo 5 ryto neišdribusi, bet jau ir vėl nežinau kuo užsiimt 4u.gif

Kavos, arbatos, kokteilio? bigsmile.gif
Atsakyti

Tai nuo 5 ryto neišdribusi, bet jau ir vėl nežinau kuo užsiimt 4u.gif

Kavos, arbatos, kokteilio? bigsmile.gif

Eik numigti pietų, kad taip anksti atsikėlei :D aš turiu darbų, noras dirbti yra, va, tuoj kylu ir lekiu ugnį pasikurti. O paskui bus matyti. 

Kokią arbatą pati mėgsti? Aš paskutiniu metu visai nenoriu, po trečio gurkšnio aukštyn lipti pradeda :)

Atsakyti