Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

gal ir pilnatis, abo mano direktorė, sužinojusi apie mano būsimą netrumpą biuletenį, pasakė, kad aš gi ir kaire ranka su kompu gerai dirbu.. biggrin.gif

Labas dienas smile.gif Reik gal arbačikės išgert, turiu kažkokių ten itališkų džiūvėsių su riešutais. Sakė, prie vyno reik juos valgyt, bet labai tinka ir prie arbatos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 11 29, 09:29)
gal ir pilnatis, abo mano direktorė, sužinojusi apie mano būsimą netrumpą biuletenį, pasakė, kad aš gi ir kaire ranka su kompu gerai dirbu.. biggrin.gif

Labas dienas smile.gif Reik gal arbačikės išgert, turiu kažkokių ten itališkų džiūvėsių su riešutais. Sakė, prie vyno reik juos valgyt, bet labai tinka ir prie arbatos smile.gif

Nu kuokia maloni moteris. Jin šitaip tau bando įkvėpti drąsos ir pasitikėjimo savimi tuo būsimu laikotarpiu biggrin.gif mega_shok.gif

O kas trukdo vyno atsinešt darban? Jei jau su viena darbinga ranka galima ateit, tai vynas irgi neturėtų sudaryti problemų biggrin.gif Skanaus smile.gif
Atsakyti
Ant kalno ledo nebuvo. Avarijos ant avarijų - babcė salelės stulpą nukirtus, mažytė baisinį sunkvežimį taranvo. A kiečiausiai, kai man iš kiemo važiuojant šiūstrekas užkišo, palaukti kelių sekundžių nesugebėjo, žalią veją gerai išarė. Aš pati vaiko ant vienos perėjos vos nepasimoviau. Gailiuos, kad neišlipau ir neprikūliau.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 11 29, 09:29)

Gerulė laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 29, 09:38)
Ant kalno ledo nebuvo. Avarijos ant avarijų - babcė salelės stulpą nukirtus, mažytė baisinį sunkvežimį taranvo. A kiečiausiai, kai man iš kiemo važiuojant šiūstrekas užkišo, palaukti kelių sekundžių nesugebėjo, žalią veją gerai išarė. Aš pati vaiko ant vienos perėjos vos nepasimoviau. Gailiuos, kad neišlipau ir neprikūliau.

Ne kažką, oi ne kažką... Tikiuosi, kad man geriau seksis, mano atstumas netolimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 29, 10:37)
O kas trukdo vyno atsinešt darban? Jei jau su viena darbinga ranka galima ateit, tai vynas irgi neturėtų sudaryti problemų  biggrin.gif  Skanaus  smile.gif

ot nepagalvojau gerai ir neatsinešiau.. vat kažkaip ryte vyno nesinori, tai žmogus nepasiimi biggrin.gif o perpiet jau būtų ir galima maktelt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 29, 10:40)
Avarijos ant avarijų - babcė salelės stulpą nukirtus, mažytė baisinį sunkvežimį taranvo. A kiečiausiai, kai man iš kiemo važiuojant šiūstrekas užkišo, palaukti kelių sekundžių nesugebėjo, žalią veją gerai išarė. Aš pati vaiko ant vienos perėjos vos nepasimoviau.

pas mumis tai visks normAliai smile.gif nė vienos avarijos, kamščiai šiaip sau susidarę.
Aik tu, aš prieš visas perėjas ryte vakare, kol prietema ar aplamai tamsu, pristabdau. Didelėse gatvėse dar geresnė situacija, bet miegamuosiuose rajonuose.. aina nakum, kaip nieko ties tom perėjom nesimato. Ir mašinų ant gatvės visur prištabeliuota iki pat perėjų, ir tas apšvietimas tragiškas.
Atsakyti
Pas kaimynus tujas sodina bigsmile.gif

Nu psio, varau ir aš eismo pračekint biggrin.gif
Atsakyti
Lylia, pabaigiau klausyti tą Plintusą. Nuomonė apie babušką jei ir pasikeitė, tai į dar blogesnę pusę. Aina nakum tokia boba su savo tokia meile. Izoliuot tokius žmones reikia, kad neluošintų negalinčių pasipriešinti gyvenimo. Kaip knyga, tai tikrai gera. Bet dūšioj prišnerkšta liko.. gaila vaiko, gaila mamos..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 11 29, 12:01)
Lylia, pabaigiau klausyti tą Plintusą. Nuomonė apie babušką jei ir pasikeitė, tai į dar blogesnę pusę. Aina nakum tokia boba su savo tokia meile. Izoliuot tokius žmones reikia, kad neluošintų negalinčių pasipriešinti gyvenimo. Kaip knyga, tai tikrai gera. Bet dūšioj prišnerkšta liko.. gaila vaiko, gaila mamos..

Laba visoms.
Taip, knyga gera, apie tikrą gyvenimą. Ir taip gražiai vaiko akimis viskas aprašyta. Bet viskas gerai baigėsi, nesuluošintas žmogus užaugo, jei tokią knygą parašė. Turiu ir antrą dalį. Dabar skaitau Stiklo kalnas, patinka. Ar skaitei? Apie šeimą, kuri blaškosi po Ameriką, vejasi svajonę rasi aukso ir taip praturtėti, tėvas alkoholikas, mama atseit menininkė, 4 vaikai, kurie nelabai kam rūpi.
Pažiūrėjau vakar Mrs Mersedes pirmas dvi serijas, patiko. Nenukenčiu, žiūrėsiu toliau smile.gif Nors įtariu, kad tas psichas ir žudikas nėra tas pats asmuo.
Atsakyti
Priniom, priniom- mano gale eismas stabilus biggrin.gif

Pagaliau pusryčiauju bigsmile.gif Ataikit kompaniją palaikyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 29, 13:42)

Pagaliau pusryčiauju  bigsmile.gif  Ataikit kompaniją palaikyt  smile.gif

atainu smile.gif mano pilvas praneša, kad ir man užkąst laikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 11 29, 13:19)
Bet viskas gerai baigėsi, nesuluošintas žmogus užaugo, jei tokią knygą parašė. Turiu ir antrą dalį.
Dabar skaitau Stiklo kalnas, patinka. Ar skaitei?
Pažiūrėjau vakar Mrs Mersedes pirmas dvi serijas, patiko.

nžn nžn.. manau, kad tokie dalykai neprapuola be pėdsakų. Psichologinės vaikystės traumos niekur nedingsta. Va to berniuko mama knygoje juk visiškai morališkai sužlugdyta. Tik ji, žinoma, ilgiau toj šemoj augo. Siaubas.

Nea, neskaičiau.

Skaičiau pirmą knygą šito Mersedeso. Antros neieškau. Gal ateis laikas kada.

Daba skaitau visokius detektyvus, bet su visais istorija kartojasi - pradžia įtraukia, abaiga nuvilia. O klausau 'Meistro ir Margaritos'. Va čia tai gėris wub.gif Ir įskaitymas žiauriai geras. Man rodos, dabar aš ją visai kitaip vertinsiu nei prieš daugelį metų smile.gif
Atsakyti
Labas, bitės, matau, kad žiemos miego dar neprigulėt smile.gif
Saintlina, o tą žadi pjaustyti??? Žinau, kad kažkur yra parašyta, bet greičiau gi paklaust biggrin.gif

Gal turit gerų knygų kokių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 29 lapkričio 2017 - 14:06