Labas dienas
gal ir pilnatis, abo mano direktorė, sužinojusi apie mano būsimą netrumpą biuletenį, pasakė, kad aš gi ir kaire ranka su kompu gerai dirbu..
Labas dienas
Reik gal arbačikės išgert, turiu kažkokių ten itališkų džiūvėsių su riešutais. Sakė, prie vyno reik juos valgyt, bet labai tinka ir prie arbatos
Labas dienas
QUOTE(saintlina @ 2017 11 29, 09:29)
gal ir pilnatis, abo mano direktorė, sužinojusi apie mano būsimą netrumpą biuletenį, pasakė, kad aš gi ir kaire ranka su kompu gerai dirbu..
Labas dienas
Reik gal arbačikės išgert, turiu kažkokių ten itališkų džiūvėsių su riešutais. Sakė, prie vyno reik juos valgyt, bet labai tinka ir prie arbatos 
Labas dienas
Nu kuokia maloni moteris. Jin šitaip tau bando įkvėpti drąsos ir pasitikėjimo savimi tuo būsimu laikotarpiu
O kas trukdo vyno atsinešt darban? Jei jau su viena darbinga ranka galima ateit, tai vynas irgi neturėtų sudaryti problemų
Ant kalno ledo nebuvo. Avarijos ant avarijų - babcė salelės stulpą nukirtus, mažytė baisinį sunkvežimį taranvo. A kiečiausiai, kai man iš kiemo važiuojant šiūstrekas užkišo, palaukti kelių sekundžių nesugebėjo, žalią veją gerai išarė. Aš pati vaiko ant vienos perėjos vos nepasimoviau. Gailiuos, kad neišlipau ir neprikūliau.
Papildyta:
Gerulė
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 11 29, 09:29)
Gerulė
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 29, 09:38)
Ant kalno ledo nebuvo. Avarijos ant avarijų - babcė salelės stulpą nukirtus, mažytė baisinį sunkvežimį taranvo. A kiečiausiai, kai man iš kiemo važiuojant šiūstrekas užkišo, palaukti kelių sekundžių nesugebėjo, žalią veją gerai išarė. Aš pati vaiko ant vienos perėjos vos nepasimoviau. Gailiuos, kad neišlipau ir neprikūliau.
Ne kažką, oi ne kažką... Tikiuosi, kad man geriau seksis, mano atstumas netolimas
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 29, 10:37)
O kas trukdo vyno atsinešt darban? Jei jau su viena darbinga ranka galima ateit, tai vynas irgi neturėtų sudaryti problemų
Skanaus 
ot nepagalvojau gerai ir neatsinešiau.. vat kažkaip ryte vyno nesinori, tai žmogus nepasiimi
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 29, 10:40)
Avarijos ant avarijų - babcė salelės stulpą nukirtus, mažytė baisinį sunkvežimį taranvo. A kiečiausiai, kai man iš kiemo važiuojant šiūstrekas užkišo, palaukti kelių sekundžių nesugebėjo, žalią veją gerai išarė. Aš pati vaiko ant vienos perėjos vos nepasimoviau.
pas mumis tai visks normAliai
Aik tu, aš prieš visas perėjas ryte vakare, kol prietema ar aplamai tamsu, pristabdau. Didelėse gatvėse dar geresnė situacija, bet miegamuosiuose rajonuose.. aina nakum, kaip nieko ties tom perėjom nesimato. Ir mašinų ant gatvės visur prištabeliuota iki pat perėjų, ir tas apšvietimas tragiškas.
Pas kaimynus tujas sodina
Nu psio, varau ir aš eismo pračekint
Nu psio, varau ir aš eismo pračekint
Lylia, pabaigiau klausyti tą Plintusą. Nuomonė apie babušką jei ir pasikeitė, tai į dar blogesnę pusę. Aina nakum tokia boba su savo tokia meile. Izoliuot tokius žmones reikia, kad neluošintų negalinčių pasipriešinti gyvenimo. Kaip knyga, tai tikrai gera. Bet dūšioj prišnerkšta liko.. gaila vaiko, gaila mamos..
QUOTE(saintlina @ 2017 11 29, 12:01)
Lylia, pabaigiau klausyti tą Plintusą. Nuomonė apie babušką jei ir pasikeitė, tai į dar blogesnę pusę. Aina nakum tokia boba su savo tokia meile. Izoliuot tokius žmones reikia, kad neluošintų negalinčių pasipriešinti gyvenimo. Kaip knyga, tai tikrai gera. Bet dūšioj prišnerkšta liko.. gaila vaiko, gaila mamos..
Laba visoms.
Taip, knyga gera, apie tikrą gyvenimą. Ir taip gražiai vaiko akimis viskas aprašyta. Bet viskas gerai baigėsi, nesuluošintas žmogus užaugo, jei tokią knygą parašė. Turiu ir antrą dalį. Dabar skaitau Stiklo kalnas, patinka. Ar skaitei? Apie šeimą, kuri blaškosi po Ameriką, vejasi svajonę rasi aukso ir taip praturtėti, tėvas alkoholikas, mama atseit menininkė, 4 vaikai, kurie nelabai kam rūpi.
Pažiūrėjau vakar Mrs Mersedes pirmas dvi serijas, patiko. Nenukenčiu, žiūrėsiu toliau
Priniom, priniom- mano gale eismas stabilus
Pagaliau pusryčiauju
Ataikit kompaniją palaikyt
Pagaliau pusryčiauju
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 29, 13:42)
atainu
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 11 29, 13:19)
Bet viskas gerai baigėsi, nesuluošintas žmogus užaugo, jei tokią knygą parašė. Turiu ir antrą dalį.
Dabar skaitau Stiklo kalnas, patinka. Ar skaitei?
Pažiūrėjau vakar Mrs Mersedes pirmas dvi serijas, patiko.
Dabar skaitau Stiklo kalnas, patinka. Ar skaitei?
Pažiūrėjau vakar Mrs Mersedes pirmas dvi serijas, patiko.
nžn nžn.. manau, kad tokie dalykai neprapuola be pėdsakų. Psichologinės vaikystės traumos niekur nedingsta. Va to berniuko mama knygoje juk visiškai morališkai sužlugdyta. Tik ji, žinoma, ilgiau toj šemoj augo. Siaubas.
Nea, neskaičiau.
Skaičiau pirmą knygą šito Mersedeso. Antros neieškau. Gal ateis laikas kada.
Daba skaitau visokius detektyvus, bet su visais istorija kartojasi - pradžia įtraukia, abaiga nuvilia. O klausau 'Meistro ir Margaritos'. Va čia tai gėris