Su tom perėjom reikia labai atsargiai ir vieniems, ir kitiems. Giminių bernas ėjo Kaune per vienpusio eismo gatvę, buvo 2 eismo juostos, pirmoj juostoj sustojo praleisti, antrąja atlėkė pensinykas ir kai dėjo, tai vaikinukas 15 m nulėkė. Lūžių buvo, iki šiol operacijos, bet liko gyvas ir daugmaž sveikas. O tas diedas jau buvo sėdėjęs už tą patį, lyg negyvai žmogų perėjoj nutrenkė. Žodžiu, kai suskaičiavo visus nuostolius, pateikė į teismą, priteisė, o tas, aišku, nieko nemokėjo. Galiausiai ėmė ir numirė. Bet svarbu, vaikinas liko gyvas ir nesuluošintas.
QUOTE(saintlina @ 2017 11 29, 13:24)
nžn nžn.. manau, kad tokie dalykai neprapuola be pėdsakų. Psichologinės vaikystės traumos niekur nedingsta. Va to berniuko mama knygoje juk visiškai morališkai sužlugdyta. Tik ji, žinoma, ilgiau toj šemoj augo. Siaubas.
Skaičiau pirmą knygą šito Mersedeso. Antros neieškau. Gal ateis laikas kada.
Daba skaitau visokius detektyvus, bet su visais istorija kartojasi - pradžia įtraukia, abaiga nuvilia. O klausau 'Meistro ir Margaritos'. Va čia tai gėris

Ir įskaitymas žiauriai geras. Man rodos, dabar aš ją visai kitaip vertinsiu nei prieš daugelį metų
Tai aišku, kad neprapuola. Šiaip tai tingiu įsidiskutuoti

Bet man šita knyga patiko dėl tokio gyvo nuoširdaus pasakojimo. O tokių visokių šeimų pilna aplink

Aš pati kažkiek kontūzyta, yra viena knyga apie tokius žmones, tai skaitau kaip apie save.
O tai neperskaitei iki galo? Pamenu, kai rašei, kad skaitai tą knygą ir lyg rašei, kad patinka, ar klystu? Pažiūrėsiu, kas ir kaip į serialo galą, gal nusivažiuos į lankas, kaip dažnai būna.
Matei, yra Nesbo "Troškulys"?
Aš to meistro nebuvau skaičiusi, tai neturėjau jokios nuomonės, net nežinojau, apie ką. Ir iki šiol ta knyga man atvira tokia likusi, dar nesusidėliojau visų taškų. Turbūt ir nesusidėliosiu.