Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(daimura @ 2017 11 29, 22:43)
O nuo ko tas sindromas pasidaro?

Va, savaitgalį jau vaikus iškraustėm į savo namą, tai dabar pratinamės su MB dviese gyvent  biggrin.gif
Su kaulais padėtis prastoka, pati gydytoja pasimetė, kai pamatė tyrimus. Sutarėm, kad iki vasaros gyvenu be vaistų, o paskui matysim.

Užtat su moteriškių keliautojų šaika susiorganizavom kitų metų pavasario kelionę į Milaną.

nuo ilgai trunkančių pasikartojančių riešo judesių arba gali ir šiaip, be priežasties. Aš tai žinau tiksliai, nuo ko prasidėjo - nuo intensyvaus braškių lapų karpymo vasarą smile.gif Bet šiaip yr buvę ir ilgiau kompo pele padirbus, tik praeidavo.

tai jūs vėl jaunavedžiai thumbup.gif po medaus pusmečio iki vasaros, žiūrėk, ir kaulai atsigaus bigsmile.gif

nu super jūsų šaika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 11 29, 22:50)
nuo ilgai trunkančių pasikartojančių riešo judesių arba gali ir šiaip, be priežasties. Aš tai žinau tiksliai, nuo ko prasidėjo - nuo intensyvaus braškių lapų karpymo vasarą smile.gif Bet šiaip yr buvę ir ilgiau kompo pele padirbus, tik praeidavo.

o tai operacijos metu ką ten papjausto???
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 11 29, 22:58)
o tai operacijos metu ką ten papjausto???

Per riešą eina nykščio storumo kanalas, per kurį eina, berods, devynios sausgyslės. Nuo uždegimo padidėja jų dangalai, ir jos pradeda netlpt kanale. Per operaciją įpjauna kažkokį pasaitėlį, kuris laiko tas sausgysles, kad joms daugiau vietos pasidarytų. Kažkaip taip supratau smile.gif
Sakė, miegot normaliai galėsiu jau kitą dieną po operacijos, o pirštų nutirpimas praeis tik po kelių mėnesių.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 11 29, 23:20)
Per riešą eina nykščio storumo kanalas, per kurį eina, berods, devynios sausgyslės. Nuo uždegimo padidėja jų dangalai, ir jos pradeda netlpt kanale. Per operaciją įpjauna kažkokį pasaitėlį, kuris laiko tas sausgysles, kad joms daugiau vietos pasidarytų. Kažkaip taip supratau smile.gif
Sakė, miegot normaliai galėsiu jau kitą dieną po operacijos, o pirštų nutirpimas praeis tik po kelių mėnesių.

Jergau, kokių tik problemų neprisigalvoja tas mūsų kūnas blink.gif Stiprybės tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 11 29, 23:51)
Jergau, kokių tik problemų neprisigalvoja tas mūsų kūnas  blink.gif

lotuliukas.gif
tai baika čia, nesudėtinga pati operacija. Viens du ir sutvarkys.
Atsakyti
Labas, Kulke smile.gif
Geriam arbatą?
Atsakyti
Labas rytas biggrin.gif

KavOs, arbatOs? bigsmile.gif

Daimura, perskaičiau, kad judu dabar vėl vieni karaliaujat, prisiminiau buvusią kolegę. Išleido jie savo vienturtėlį užsienin ir sako- mergos, jei kada neateisiu į darbą, ateikit manes ieškot, nes mano vyras naudojasi susidariusia galimybe visur ir visada ( perfrazavau ne itin švankią frazę) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 11 30, 09:28)
Labas, Kulke smile.gif
Geriam arbatą?

Labas biggrin.gif Tai aiškiai! mirksiukas.gif Kas per klausimai biggrin.gif A, tiesa, kaip mūsų dovaninės padėtys? Aš čia kada užstebėjau baneryje užrašą 'Kalėdos greičiau, nei tau atrodo' lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 30, 10:35)
prisiminiau buvusią kolegę. Išleido jie savo vienturtėlį užsienin ir sako- mergos, jei kada neateisiu į darbą, ateikit manes ieškot, nes mano vyras naudojasi susidariusia galimybe visur ir visada ( perfrazavau ne itin švankią frazę)  biggrin.gif

A, tiesa, kaip mūsų dovaninės padėtys? Aš čia kada užstebėjau baneryje užrašą 'Kalėdos greičiau, nei tau atrodo'  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kaip čia pasakius.. vieną smukmeną turiu, kitos laukiu. Ir mintį turiu, bet vis galvoju galvoju, ar ji patiktų mano kalėdinei bitei. O šiaip tai tikrai, tos Kalėdos labai klastingos. Atrodo toli, o paskui staiga pasirodys, kad jau rytoj blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 11 30, 09:38)
kaip čia pasakius.. vieną smukmeną turiu, kitos laukiu. Ir mintį turiu, bet vis galvoju galvoju, ar ji patiktų mano kalėdinei bitei. O šiaip tai tikrai, tos Kalėdos labai klastingos. Atrodo toli, o paskui staiga pasirodys, kad jau rytoj  blink.gif

Va tas 'galvojimas galvojimas' užknisa juodai. Aš su tuo galvojimu 'ar patiks' ir nužudžiau pagrindinę savo mintį doh.gif
Atsakyti
Laba bigsmile.gif

Manrods, pirma šovusi mintis ir būna pati teisingiausia. Kas reiškia, kad giliau knistis net nereikia bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 30, 10:51)
Manrods, pirma šovusi mintis ir būna pati teisingiausia. Kas reiškia, kad giliau knistis net nereikia  bigsmile.gif

ech, kaip tu čia teisingai sakai.. bet durnos mintys vis tiek vis bando savo trigrašį įkišt smile.gif

O man šian rimtos kultūros diena. Va.
http://www.teatras.l...s_oidipo_mitas/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 30 lapkričio 2017 - 10:09
QUOTE(saintlina @ 2017 11 30, 09:58)
ech, kaip tu čia teisingai sakai.. bet durnos mintys vis tiek vis bando savo trigrašį įkišt smile.gif
O man šian rimtos kultūros diena. Va.
http://www.teatras.l...s_oidipo_mitas/

3h50min. Stipru. Lauknešėlį ruoškis biggrin.gif Tegu tavo bitė tau personalinę pietų dėžutę padovanoja biggrin.gif Tokią, kad ir fleškė tilptų biggrin.gif
Atsakyti