Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Laba bigsmile.gif

Manrods, pirma šovusi mintis ir būna pati teisingiausia. Kas reiškia, kad giliau knistis net nereikia bigsmile.gif

Laba diena, tada mano mintis- pati teisingiausia, o užgimė gerokai dar prieš visus traukimus :D :D tikiuosi  :huh2:  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 30, 11:13)
3h50min. Stipru. Lauknešėlį ruoškis  biggrin.gif 
Tegu tavo bitė tau personalinę pietų dėžutę padovanoja  biggrin.gif Tokią, kad ir fleškė tilptų  biggrin.gif

čia apšilimas lotuliukas.gif sausį va čia eisiu, glesterk į trukmę http://www.teatras.l...cius_isvarymas/
Kad nors pagal Merfio dėsnį nekliūtų tądien operacija doh.gif

aha, ir dar kad ta dėžutė į teatrinį rankinuką tilptų lotuliukas.gif nors fliaškė tai gera mintis biggrin.gif ot gerai atrodytų - dvi damos teatre išsitraukia fliaškutę ir paeiliui trukteli lotuliukas.gif mergelė turi kelias, reik pasiskolinti - sakysiu, socialinis eksperimentas biggrin.gif

o šiaip ta trukmė man tai dar pusė bėdos. Ale va mano padruškė pamainom dirba, šiandien 4-ą kėlėsi darban, po spektaklio grįš vėlai, o ryte vėl 4-ą kelsis blink.gif va čia tai reik būt teatro mėgėju.. arba tikra drauge wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 30 lapkričio 2017 - 10:47
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 11 30, 10:14)
Laba diena, tada mano mintis- pati teisingiausia, o užgimė gerokai dar prieš visus traukimus biggrin.gif biggrin.gif tikiuosi  huh.gif 

biggrin.gif
Man tai viskas gražiai susidėliojo vos nick'ą gavau. Ramu dūšioj.

QUOTE(saintlina @ 2017 11 30, 10:36)
čia apšilimas lotuliukas.gif  sausį va čia eisiu, glesterk į trukmę  http://www.teatras.l...cius_isvarymas/

aha, ir dar kad ta dėžutė į teatrinį rankinuką tilptų lotuliukas.gif  nors fliaškė tai gera mintis biggrin.gif ot gerai atrodytų - dvi damos teatre išsitraukia fliaškutę ir paeiliui trukteli lotuliukas.gif mergelė turi kelias, reik pasiskolinti - sakysiu, socialinis eksperimentas biggrin.gif

o šiaip ta trukmė man tai dar pusė bėdos. Ale va mano padruškė pamainom dirba, šiandien 4-ą kėlėsi darban, po spektaklio grįš vėlai, o ryte vėl 4-ą kelsis  blink.gif  va čia tai reik būt teatro mėgėju.. arba tikra drauge  wub.gif

Tai tu daugiau kantrybės turi, man 3val būtų žiaurus iššūkis. Net 2val jau stipriai mąstyčiau, ar tikrai verta kankintis biggrin.gif

Tai tau reikia ne pietų dėžutės, o tos stebuklingos staltiesėlės iš rusiškų pasakų laugh.gif

Prisimink, kad niekur tie spektakliai nedings. Jei ir ištiks MD, vadinasi taip reikia mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 30, 13:10)
Tai tau reikia ne pietų dėžutės, o tos stebuklingos staltiesėlės iš rusiškų pasakų laugh.gif

aik tu sau, kaip gerai sugalvojai bigsmile.gif thumbup.gif
kur gaut? Reik turbūt keliaut į pasaką kaip multikuose smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 11 30, 13:10)
Tai tu daugiau kantrybės turi, man 3val būtų žiaurus iššūkis.

trys valandos tai labai normalu smile.gif į trumpus net nelabai noriu bilietus pirkt, abo tik prasideda ir tuoj pat pasibaigia. O kai spektaklis geras, tai net nepastebi tų trijų valandų. Pernai 'Mūsų klasę' žiūrėjau bemaž 4 val (su pertrauka, aišku), prašvilpė kaip minutė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 30 lapkričio 2017 - 12:38
QUOTE(saintlina @ 2017 11 30, 10:36)
čia apšilimas lotuliukas.gif  sausį va čia eisiu, glesterk į trukmę  http://www.teatras.l...cius_isvarymas/

aha, ir dar kad ta dėžutė į teatrinį rankinuką tilptų lotuliukas.gif  nors fliaškė tai gera mintis biggrin.gif ot gerai atrodytų - dvi damos teatre išsitraukia fliaškutę ir paeiliui trukteli lotuliukas.gif mergelė turi kelias, reik pasiskolinti - sakysiu, socialinis eksperimentas biggrin.gif

o šiaip ta trukmė man tai dar pusė bėdos. Ale va mano padruškė pamainom dirba, šiandien 4-ą kėlėsi darban, po spektaklio grįš vėlai, o ryte vėl 4-ą kelsis  blink.gif  va čia tai reik būt teatro mėgėju.. arba tikra drauge  wub.gif

Och tu rupūžėle 5h blink.gif

Nu tai įsidėk du šiaudelius į fliaškę, nebus taip pastebima bigsmile.gif biggrin.gif

Oooo... gal tada dėkis vieną šiaudelį, abo draugė po pirmo gurkšnelio ir užknarkt gali. Užmigęs vyras nieko nenustebins, ale motera - čia jau dvigubas socialinis eksperimentas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 30, 12:44)
Oooo... gal tada dėkis vieną šiaudelį, abo draugė po pirmo gurkšnelio ir užknarkt gali. Užmigęs vyras nieko nenustebins, ale motera - čia jau dvigubas socialinis eksperimentas  biggrin.gif

Pffff, miegojimą kino salėj pradėjau nuo pirmos Žiedų valdovo dalies. Nei diedas, nei mergiotė neįtaria, kol nepradedu klausinėt, a kaip ten viskas rituliojasi laugh.gif Dabar jau kalbina ir jei rišliai kalbu, vadinas tikrai nemiegu.

Žodžiu, čia baikė. Baisus nutikimas buvo, kai atėjom su vyriškiu į kiną dviese, t.y. iš kitos pusės sėdėjo kažkoks vyriškio senas pažįstamas, o ne mergiotė. Tai jau kai ėmė saldu darytis, vis mintis buvo, kad į kairę pusę patogiai taisyčiaus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 11 30, 13:44)
Užmigęs vyras nieko nenustebins, ale motera - čia jau dvigubas socialinis eksperimentas  biggrin.gif

mačiau šiemet, kad pora miegojo - ir vyras, ir moteris biggrin.gif Tyliai, neknarkė biggrin.gif
Vienąkart operoj vyriškis kaip pradvelkė konjakėliu po pertraukos praeidamas, tai paskui kai užknarkė mirtinoj tyloj lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas, Kulke biggrin.gif daugiau vėl nieko nėr smile.gif o, dingo ir Kulkė..

Nu tai labas visoms nebuvėlėms smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 01 gruodžio 2017 - 10:46
Laba,

Miškelis eglučių ruošinių, bus fonas namukams.

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
vouj, kokios fainos susišiaušėlės thumbup.gif
Atsakyti
Jos dar 'kamieną' ir pagrindą turės.

Ale koks bejėgiškumas užpuolė, tai vajei-vajei. Su darželio kažkuria gudragalve norisi 'draugiškai' pasikalbėti. Sugalvojo iš sintepono snaiges iškirpti wacko.gif tai, aišku, tėvai turi padaryti. Točnai su galva moteriškė susipykus.

A mūsų auklėtoja dar geriau sugalvojo. Pati bandė, šūdskis gavosi. Kitų belekokios snaigės netinka, tai aš jau stebukladarė sugebėsiu gražią iškirpti verysad.gif Prieš savaitę sakiau, kad čia visiška nesąmonė, ale gi 'gražią' tik aš galiu. Brrrr, jei iki pirmadienio nervas nepraeis, rimtai eisiu su ta protinguole pasikalbėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 01 gruodžio 2017 - 15:40
sveikos ax.gif Gaudvile,yra toks sutankintas sinteponas,gal iš jo lengviau būtų..o šiaip siūlyčiau pirma su siuvimo mašina kontūrus apsisiūt,paskum iškirpt...Sėdžiu,galvoju ,ar nesumaišė vadinama gudragalvė sintepono su filcu unsure.gif
Atsakyti