Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 01 18, 20:16)
Atidėjom rytojui, matau, kad vargsta.

taip ir reikia - vieną dieną pasimokys, kitą, pamažu ir sulįs galvą tas eilėraštis smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Kulke, neskubėkit su eilėraščiais- kartais pradžia sunki būna. Maniškis pareiškė, kad galėtų būti tik fizinio ir matematikos pamokos ax.gif
Daimuros šuo bledūnas biggrin.gif
Jatau jūs jau apie sėjas galvojat , aš dar žiemos miegu miegu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2017 01 18, 21:54)
Maniškis pareiškė, kad galėtų būti tik fizinio ir matematikos pamokos ax.gif

na va, tikras tiksliukas auga smile.gif
Maniškis tai sakė, kad galėtų be atostogų mokytis, jeigu tik namų darbus uždraustų.
Atsakyti
Aloha biggrin.gif

O jau sninga sninga, kaip burbule bigsmile.gif

Ta proga reik gal habanerus iš naujo pasėt ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

pas mus irgi pusto.
Šian iš pat ryto su bendradarbe disukusiją apturėjom. Atėjo pas mane ir puolė garsiai piktintis, kodėl dabar taip vargšę Gretą visi puola, koks kieno reikalas, kieno ten ta mašina ir t.t, ir pan. Na, sakau, dėl tos mašinos tai man vienodai, bet va kad su tokiu išsilavinimu žmonės į valdančius sluoksnius papuola, - čia aš labai prieš.
Jatau, moteriškė kaip pasipiktino.. sako - nu ir kas, kad be išsilavinimo?? juk tokia graži moteris, ir palaidais plaukais graži, ir surištais, ir rengiasi kaip gražiai, kam tas išsilavinimas??
blink.gif blink.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Na taip, kas paneigs, kad grožis didelė jėga smile.gif

Maniškis vakar su anglų kankinosi blink.gif Lyg ir pailsėjęs...

P
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 19, 09:06)
Labas rytas smile.gif

pas mus irgi pusto.
Šian iš pat ryto su bendradarbe disukusiją apturėjom. Atėjo pas mane ir puolė garsiai piktintis, kodėl dabar taip vargšę Gretą visi puola, koks kieno reikalas, kieno ten ta mašina ir t.t, ir pan. Na, sakau, dėl tos mašinos tai man vienodai, bet va kad su tokiu išsilavinimu žmonės į valdančius sluoksnius papuola, - čia aš labai prieš.
Jatau, moteriškė kaip pasipiktino.. sako - nu ir kas, kad be išsilavinimo?? juk tokia graži moteris, ir palaidais plaukais graži, ir surištais, ir rengiasi kaip gražiai, kam tas išsilavinimas??
  blink.gif  blink.gif

Labas rytas, paburk, kad nepustytų, man reik į Vilnių lėkt mirksiukas.gif
Teisingai - kam tas išsilavinimas, jei graži biggrin.gif visa mūsų valdžia - vienas cirkas. Aš tai vat niekaip nesuprantu - turi žmonės gerus, įdomius darbus, bet staiga sugalvoja į tą purvyną - seimą - bristi. Kas ten toj galvoj taip susisuka??? blink.gif
Atsakyti
Mano artimi ir pažįstami žmonės buvo gražiai įkalbinėjami. Per laiką ir įsiūlo, neva tik sąrašuose pabūti. O paskui taip ir gaunasi.

Laba ryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 01 19, 09:50)
Labas rytas, paburk, kad nepustytų, man reik į Vilnių lėkt  mirksiukas.gif

jau padaryta smile.gif bent jau pas mane už lango ramu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 19, 11:03)
jau padaryta smile.gif bent jau pas mane už lango ramu smile.gif

Centre sninga, bet ramiai.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2017 01 19, 10:07)
Centre sninga, bet ramiai.

o tu jau sveika? Ne per anksti į darbą grįžai?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 19, 11:22)
o tu jau sveika? Ne per anksti į darbą grįžai?

Savaitę pragulėjau lovoj, ščyrai, ščyrai.
Šią savaitę jau dirbu smile.gif
Atsakyti