Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Sveikutės, kur jūs matot sniegus, jei pas mus nuo.vidurnakĉio purškia. Dabar lyja, ant durų plikledis. Po kojom ant sniego nesijaučia.

Kaip atsibodo tie visi internetai doh.gif kažkaip nenormaliai biggrin.gif

Gaudvile, parodyk, kai pabaigsi savo paveiksliuką. Dabar ruošiuosi stipriai skaityti, paskui ir aš čiupsiu savo rugiagėles.

Mūsų pažįstami irgi buvo įkalbinėjami stoti į tą pačią valstiečių partiją, gal dabar irgi būtų valdžioj, nes siūlė gana aukštą vietą sąraše. Griežtai atsisakė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 19, 10:41)
Sveikutės, kur jūs matot sniegus, jei pas mus nuo.vidurnakĉio purškia.

Kaip atsibodo tie visi internetai doh.gif kažkaip nenormaliai  biggrin.gif

Dabar ruošiuosi stipriai skaityti

Tai amžinai jūs kaip kita respublika smile.gif

nu čia dabar kas? blink.gif tai kaip tu be interneto?? be mūsų???

ką skaitysi taip stipriai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 19, 10:58)

nu čia dabar kas?  blink.gif tai kaip tu be interneto?? be mūsų???

ką skaitysi taip stipriai?  bigsmile.gif

Tame ir bėda,kad vis lendu ir lendu biggrin.gif

Taigi tą ,,Prisipažįstu". O gal tu perskaitei jau rusišką? Bet kol kas prieš tą Prisipažįstu dar viena, vakar pasiėmiau, atsiverčiau ir padėjau, vietoj knygos čiupau virbalus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 19, 11:14)
Taigi tą ,,Prisipažįstu". O gal tu perskaitei jau rusišką? Bet kol kas prieš tą Prisipažįstu dar viena, vakar pasiėmiau, atsiverčiau ir padėjau, vietoj knygos čiupau virbalus  biggrin.gif

Nea, neperskaičiau dar. Jau gavau ir lietuvišką bibliotekoj smile.gif

man rodos, minėjau, kad labai giriama E. Ferrante knyga 'Nuostabioji draugė'? Turiu rusišką vertimą. Jei reiks - sakyk smile.gif
Ir perskaičiau šitą http://www.sofoklis.lt/pergales-kvapas Iš Sofoklio leidyklos visad tikiuosi dėmesio vertų knygų, bet jau antra knyga mane nuvylė. Neverta gaišt laiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 sausio 2017 - 11:38
QUOTE(saintlina @ 2017 01 19, 11:35)
Nea, neperskaičiau dar. Jau gavau ir lietuvišką bibliotekoj smile.gif

man rodos, minėjau, kad labai giriama E. Ferrante knyga 'Nuostabioji draugė'?  Turiu rusišką vertimą. Jei reiks - sakyk smile.gif
Ir perskaičiau šitą http://www.sofoklis.lt/pergales-kvapas  Iš Sofoklio leidyklos visad tikiuosi dėmesio vertų knygų, bet jau antra knyga mane nuvylė. Neverta gaišt laiko.

O tai skaitysim sykiu smile.gif

Taip, minėjai, dabar dar nenoriu, pradėjau eilinę Hario Hūlės žygdarbių seriją biggrin.gif Jei tau patiks, tada gal ir norėsiu.

Pažiūrėjau aprašymą, nesirinkčiau tokios, nebent daugiau nebūtų, ką skaityti. Tikiu, kad nepatiko.

Ar skaitei Adler- Olsen ,,Kaltė"? Tremayne ,,Ledo dvynės"? Jan Moran ,,Vyndariai"? Turiu, nežinau, ar vertos dėmesio.
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 19 sausio 2017 - 12:57
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 19, 12:08)

Ar skaitei Adler- Olsen ,,Kaltė"? Tremayne ,,Ledo dvynės"? Jan Moran ,,Vyndariai"? Turiu, nežinau, ar vertos dėmesio.

pirmoji kaip detektyvas tikrai įtraukianti. Aplamai man šitas autorius patinka.
Kitų dviejų neskaičiau, bet paskutinioji autorė ta pati, kurios knygą ką tik iškritikavau smile.gif tai vargu ar kita knyga bus kas stebuklinga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 19, 12:32)
pirmoji kaip detektyvas tikrai  įtraukianti. Aplamai man šitas autorius patinka.

Taigi tikrai, skaičiau kitas 2 jo knygas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kur sulindusios? Kuo užsiėmusios? bigsmile.gif

Ką valgot, ką geriat? biggrin.gif

Atsakyti
Brrrr, kaip man šalta unsure.gif
A prisnigo kiek.. gatvės nevalytos, kamščiai kaip ir priklauso tokiu oru doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 19, 17:20)

Ką valgot, ką geriat?  biggrin.gif

Dar nieko smile.gif kad ką nors valgyt, reik į parduotuvę, o man šalta.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 19, 17:22)
Brrrr, kaip man šalta  unsure.gif 
A prisnigo kiek.. gatvės nevalytos, kamščiai kaip ir priklauso tokiu oru doh.gif
Papildyta:
Dar nieko smile.gif kad ką nors valgyt, reik į parduotuvę, o man šalta.

O kaip man šilta, negaliu net apsakyti. Dar orkaitėj mano bombikės kepa tai visai. Lauke irgi faina, buvom išėjusios pasivaikščiot smile.gif

Bet tu man pasakyk, kodėl liaudis nepavažiuoja vos tik kas tuoj pat velkasi ir stabdo eismą. Ar įgūdžių stoka, ar baimė, ar padangos negeros? Aš nesakau, kad reik lėkt akis išdegus, bet bent jau palaikyti eismą, o ne jį stabdyti.

Nebūsi vėl kokio virusinio lašelio pagavus?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 19, 17:22)
Brrrr, kaip man šalta  unsure.gif 

aha, gerulės Vilniuj gatvės biggrin.gif aš spėjau išsinešdinti iki vakarinių kamščių
Na ką, aplankiau sodui.lt Be Bolzano, dar pačios įkrito Sacher ir Tiger sėklos doh.gif

Bet kokie sukčiai tie parkuotojai Vilniuj. Siunčiau žinutę, parašė, kad neišsiųsta, tada sumokėjau pinigais. Grįžtu namo, gaunu žinutę - jūs vis dar parkuojatės. Nu jolki palki blink.gif
Atsakyti