Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

pasisekė kažkuriam darželiui biggrin.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Tai šįkart rytas čia ne tik be pyragėlių, bet ir be kavos. Badas. Taupot prieš šventes ar ką..

Sprendžiant iš fizionomijos, Lylios katinas nuo plėšikų gaujos nuklydęs. Vienišas ir išsigandęs su tuo žemėlapiu. Siuvinėk tu jam kokį draugą ar draugę šalia.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 12 13, 11:15)
Tai šįkart rytas čia ne tik be pyragėlių, bet ir be kavos. Badas. Taupot prieš šventes ar ką..

tai aš visą gyvenimą 'ant kavos' taupau lotuliukas.gif

Ex, kaip gyveni? Psio, dingo Ex. Musėt internetas atsijungė smile.gif Arba braškių sodint nuėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 13 gruodžio 2017 - 10:37

Laba, o kaip šlapdriba teškia, žiūrint pro langą tikra žiema :)

Artėja dovanėlių startas, gatavos pasiruošusios jau ar dar liko koks 14 proc.?

Sprendžiant iš fizionomijos, Lylios katinas nuo plėšikų gaujos nuklydęs. Vienišas ir išsigandęs su tuo žemėlapiu. Siuvinėk tu jam kokį draugą ar draugę šalia.

Nu baikit mano katuką lazdavoti, vienai blusius, kitoms žemėlapiai ir kebabai :lol: ten susuktas magistro diplomas ant ožkos odos, dukrelė pagaliau atvargo- va, pasigyriau. Kadangi universitetas senas su giliom tradicijom, tai tie pergamentiniai diplomai ir liko iki šių dienų. Iš tikrųjų, radau tą katiną senokai ir turėjau minty, kad bus nors toks kuklus sveikinimas. O ir šiaip man tikrai smagu :) tik labai gaila, kad negalėjau nuskristi ir pati pavaikščioti po tą universitetą, kol ji ten mokėsi. Bet ką padarysi, buvo kaip buvo. 

Nu va, kol cia gyriausi ir žiema pasibaigė  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 13, 11:22)
tai aš visą gyvenimą 'ant kavos' taupau lotuliukas.gif

Ex, kaip gyveni? Psio, dingo Ex. Musėt internetas atsijungė smile.gif Arba braškių sodint nuėjo.

Taip taip, bet tu užtat arbatai netaupai.

Nedingau ;) Židinį kūrenu, katė šalia kabo ir man nepadeda, bet labai nori šiltai padrybsot. Guli dabar kaip briedis ir varto akis.
Ai, nu blogai gyvenu, blogiau negu prieš kelis mėnesius. Vargstu ir fiziškai, ir morališkai, nėr kaip palygint kas blogiau. Taip sakant, D davė ir dar drėbtelėjo, atsitiest neduoda. Jau geriau neklausk..

Vaišinu kava, tik dabar radau laiko užsikaist ir atsisėst. Kurios dar tik iš lovos ridenasi, prašom prisijungt.

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 13, 12:02)
kaip šlapdriba teškia, žiūrint pro langą tikra žiema smile.gif

dukrelė pagaliau atvargo- va, pasigyriau.

pas mus saulė blizgina, va bigsmile.gif

o, super thumbup.gif sveikinimai 4u.gif 4u.gif
Maniškis tai burba kiekvieną dieną - kurių galų aš čia vargstu, džiaugčiausi sau ramiai gvenimu, tai ne, reikėjo čia man to magistro.. Pakeitė darbą, tai daba susidėjo ir stresas naujoj darbo vietoj, ir magistrinis su egzais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2017 12 13, 12:06)
Taip taip, bet tu užtat arbatai netaupai.

Židinį kūrenu, katė šalia kabo ir man nepadeda, bet labai nori šiltai padrybsot.

Ai, nu blogai gyvenu, blogiau negu prieš kelis mėnesius. Vargstu ir fiziškai, ir morališkai

aš tik Alitai putojančiai netaupau lotuliukas.gif arbata ant palangių auga arba vasarą lauke, nemokama biggrin.gif

vakar pas anytą buvau. Užeinu į kambarį - nuo židinio keturios katiniškos galvos pakyla lotuliukas.gif taip juokingai atrodė biggrin.gif motera net mane perspjauna su katinais. Jai visų gaila, pati turbūt nežino, kiek turi.

o tu žiūrėk į šviesų rytojų. Tuoj dienos ilgės, šviesiau bus, ir bent morališkai geriau jausies wub.gif
Atsakyti

Jungiuosi aš su kava, gal sūrelių kam? Ex, nu tikrai kaźkaip susideda krūvon viskas. Dar nesibaigė tie metai, bet ir posunkiai morališkai buvo. Šiaip tai būtų nieko, kai pagalvoji, viskam savo laikas, bet. Kartais būna taip, kad paskui norisi viską ištrinti ir atsukti juostą atgal. Tai va, apsiseilėjau, persiprašau.

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 13, 12:02)
Laba, o kaip šlapdriba teškia, žiūrint pro langą tikra žiema smile.gif
Nu baikit mano katuką lazdavoti, vienai blusius, kitoms žemėlapiai ir kebabai lotuliukas.gif ten susuktas magistro diplomas ant ožkos odos, dukrelė pagaliau atvargo- va, pasigyriau.

Sveikinimai tavo dukriukui 4u.gif Ir tas piratas katinas su diplomu visai į temą smile.gif Kai pabaigsi ir įrėminsi, parodyk ;)

Nebuvo šiandien pas mus šlapdribos, nuo ryto saulė, oras ramus, gražus.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 13, 12:29)
gal sūrelių kam?

o pyrago jokio nekepei?...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 13, 12:27)
  arbata ant palangių auga arba vasarą lauke, nemokama biggrin.gif

o tu žiūrėk į šviesų rytojų.  Tuoj dienos ilgės, šviesiau bus, ir bent morališkai geriau jausies  wub.gif

O kokią arbatą ant palangės augini? Vasarą lauke arbatos ir pas mane auga, bet pasidairiau, ant palangės pas mane tik kaktusai, tai kažin ar arbatai tiktų..

Ačiū tau 4u.gif Rytojų matau, bet jis nenusimato šviesus, nors ir kaip pozityviai žiūrėčiau. Tiek to. Davai geriam tą tavo palanginę arbatą.

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 13, 12:29)
<p>Jungiuosi aš su kava, gal sūrelių kam? Ex, nu tikrai kaźkaip susideda krūvon viskas. Dar nesibaigė tie metai, bet ir posunkiai morališkai buvo. Šiaip tai būtų nieko, kai pagalvoji, viskam savo laikas, bet. Kartais būna taip, kad paskui norisi viską ištrinti ir atsukti juostą atgal. Tai va, apsiseilėjau, persiprašau.</p>

Noriu noriu, bet kad tu ne tuos sūrelius valgai. Reikia Nykštuko sūrelių. Geltonu popieriuku.

Lylia, ne laikas dar tam, aplamai galėjo ir nebūti, bet niekas neklausia, atėjo, atsigrūdo brudas ir neišprašysi. Bet taip yra. Gerai kad ne kiekvienam.
Atsakyti

pas mus saulė blizgina, va bigsmile.gif

o, super thumbup.gifsveikinimai 4u.gif4u.gif
Maniškis tai burba kiekvieną dieną - kurių galų aš čia vargstu, džiaugčiausi sau ramiai gvenimu, tai ne, reikėjo čia man to magistro.. Pakeitė darbą, tai daba susidėjo ir stresas naujoj darbo vietoj, ir magistrinis su egzais smile.gif

vakar pas anytą buvau. Užeinu į kambarį - nuo židinio keturios katiniškos galvos pakyla lotuliukas.giftaip juokingai atrodė biggrin.gifmotera net mane perspjauna su katinais. Jai visų gaila, pati turbūt nežino, kiek turi.

Ateis ir pas jus :) 

Ačiü. Mano bernas toks. Jei egzaminą išlaiko 5-iems ir vidurkis pakankamas, nesuka galvos, sako nu ir kas butu kitaip, jei gaučiau 9? :D Dukra įsidarbino kur ir norējo. Tik juokinga, kad metus-du bus kaip ir mokine. Nes atsakingas darbas, nauju neprileidžia prie reikalų. Sēdi per dienas ir žiūri mokomuosius video. Šiaip tai kažkada pasakojo apie tai, kaip aptiko kodo klaidą. Nu patikėk, plaukai pasišiaušia klausant, kai supranti, ant kiek visas mūsų gyvenimas priklauso nuo kompų. Ir kiek patys kompiuteristai nevaldo situacijos. Sako, dirba 10m., o dažnai sukišę nosis guglina, kas ir kaip. Čia tai tik finansai, bet tas pats sveikatos apsaugoj, kariniai reikalai, elektrinės ir tt. Ne be reikalo sako, kad kažkada sistema susinaikins pati save.

Kaimynė šunis labai myli. Anąsyk einant keliu aplojo 6 ar 7, nors kita kaimynē sakė, kad turi 12, beveik visos kalės ir jau išsipūtusios, siaubas. Ta šunų šeimininkė pardavinėja mieste iš mašinos kiaušinius, sviestą, sūrius. Nu ir atvažiavo pas ją į namus žmogus nusipirkti tų sūrių, nes mieste pirkti patiko. O tas žmogus mano mokytojas buvęs, jo žmona irgi, bet tokia tvarkinga būdavo, nu tokia smulkmeniška iš gerosios pusēs, išskirtinė mokytoja, ta prasme. Ta kita kaimynė buvo nuėjusi pas tą pardavėją tuo metu, sako, įeina M. sūrių pirkti, o ten šunų pilna troba. Nu pypt, įsivaizduoju jo reakciją :D paskui juokėmės, sakau, tas garantuotai daugiau nepirks :D 

Atsakyti

ant palangės pas mane tik kaktusai, tai kažin ar arbatai tiktų..

Noriu noriu, bet kad tu ne tuos sūrelius valgai. Reikia Nykštuko sūrelių. Geltonu popieriuku.

Lylia, ne laikas dar tam, aplamai galėjo ir nebūti, bet niekas neklausia, atėjo, atsigrūdo brudas ir neišprašysi. Bet taip yra. Gerai kad ne kiekvienam.

Varyk tekilą :D

Ai, tų neperku, nebent gera akcija būna :D vilkyškių su dž.slyvom, su mėlynėm ir vyšniom pas mane nr.1 :) 

Mano atveju gal lengviau, nes tikrai toliau jau nelabai buvo kur.  Net mano numylėta šunė po erkės atkrito ir teko numarinti, ką savom rankom ir padariau. Va tą epizodą tai tikrai norėčiau ištrinti. Ir jei galėčiau tą patį šuniuką auginčiau dar dar ir dar kartą. Gaila iki šiol. Nors vargšė pati jau iš büdos neišlįsdavo paskutiniu laiku, po savim darė. Nu bet gal dabar laksto po amžinus medžioklės plotus sau patenkinta :) 

Viskas, gana dejuoti. Eisiu eglutę auginti, šakos seniai guli parneštos. 

Atsakyti