Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 13, 11:02)
Artėja dovanėlių startas, gatavos pasiruošusios jau ar dar liko koks 14 proc.?

5 ar kokie 7 proc liko biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2017 12 13, 11:27)
Maniškis tai burba kiekvieną dieną

Kaip miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 12 13, 12:43)
O kokią arbatą ant palangės augini? Vasarą lauke arbatos ir pas mane auga, bet pasidairiau, ant palangės pas mane tik kaktusai, tai kažin ar arbatai tiktų..

mėtas. A kaktusai degtinei tiktų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 13, 12:50)
Kaimynė šunis labai myli. Anąsyk einant keliu aplojo 6 ar 7, nors kita kaimynē sakė, kad turi 12, beveik visos kalės ir jau išsipūtusios, siaubas. Ta šunų šeimininkė pardavinėja mieste iš mašinos kiaušinius, sviestą, sūrius. Nu ir atvažiavo pas ją į namus žmogus nusipirkti tų sūrių, nes mieste pirkti patiko. O tas žmogus mano mokytojas buvęs, jo žmona irgi, bet tokia tvarkinga būdavo, nu tokia smulkmeniška iš gerosios pusēs, išskirtinė mokytoja, ta prasme. Ta kita kaimynė buvo nuėjusi pas tą pardavėją tuo metu, sako, įeina M. sūrių pirkti, o ten šunų pilna troba. Nu pypt, įsivaizduoju jo reakciją biggrin.gif paskui juokėmės, sakau, tas garantuotai daugiau nepirks biggrin.gif </p>

Papasakojai ir prisiminiau kaip kadaise pas vieną kaimyną retkarčiais varškę pirkdavau. Kartą užėjau į patalpą kur tą varškę daro. Pasibaisėjau netvarka, antisanitarija, net pas mano vištas vištidėj švariau. Nuo tada tik savo šuniui retkarčiais tos varškės nupirkdavau.

QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 13, 13:01)
Varyk tekilą biggrin.gif  Ai, tų neperku, nebent gera akcija būna biggrin.gif vilkyškių su dž.slyvom, su mėlynėm ir vyšniom pas mane nr.1 smile.gif
Eisiu eglutę auginti, šakos seniai guli parneštos. </p>

Ot biznierka smile.gif Tekilai neužteks, gal kelis lašus ir išvarvinsi iš tų spyglių. Sūreliai su priedais man nepatinka, mėgstu "plikus" sūrelius.

Kai paauginsi, parodyk 4u.gif Šįmet nežinau ar norėsiu puošti ką šventėms. Nebent anūkai atvažiuotų, tai dėl jų pasistengčiau.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 12 13, 13:25)
mėtas. A kaktusai degtinei tiktų  bigsmile.gif

Mėtas! Tai ar jos auga ant palangės kokybiškai? Man atrodo, kad toks augalas namų sąlygom labai greit apeis baltasparniais, kaskart apžiūrėk lapelius.
Dar viena biznierka atsirado su savo tekila smile.gif

Beje, dar turiu tavo vyno, rodos po truputį ana tekila virsta hmm.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 13 gruodžio 2017 - 12:36
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 13, 12:50)
Mano bernas toks. Jei egzaminą išlaiko 5-iems ir vidurkis pakankamas, nesuka galvos, sako nu ir kas butu kitaip, jei gaučiau 9? biggrin.gif Dukra įsidarbino kur ir norējo.

kita kaimynē sakė, kad turi 12, beveik visos kalės ir jau išsipūtusios, siaubas.

maniškis šiaip stengiasi, mažų balų nenori smile.gif nors iš tiesų tai turbūt tikrai nelabai kas nuo jų keičiasi smile.gif Dabar irgi įsidarbino būtent ten, kur labai norėjo. Bet realybė pasirodė truputį kitokia, nei įsivaizdavo.

doh.gif jeigu jau taip myli, tai visų pirma sterilizuot turėtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 12 13, 11:43)
O kokią arbatą ant palangės augini? Vasarą lauke arbatos ir pas mane auga, bet pasidairiau, ant palangės pas mane tik kaktusai, tai kažin ar arbatai tiktų..

Noriu noriu, bet kad tu ne tuos sūrelius valgai. Reikia Nykštuko sūrelių. Geltonu popieriuku.

Lylia, ne laikas dar tam, aplamai galėjo ir nebūti, bet niekas neklausia, atėjo, atsigrūdo brudas ir neišprašysi. Bet taip yra. Gerai kad ne kiekvienam.

Augink daugiau kaktusų, daryk su tekila big biznis, nu biggrin.gif Būsi mylimiausias žmogus kaime biggrin.gif

Man šokoladiniai Nykštukai wub.gif

Šita, sako negali pakeist situacijos, keisk požiūrį. Bet, jauč, jau pakeitei ir ne kartą unsure.gif

Tai va, jau diena.

Nusipirkau kavos aparatui, plikoma nemačija. Eisiu pas kokią bobulę, kad grąžintų man mano vėl miegantį ir nerėkiantį vaiką. Grįšiu, galėsiu pavaišint kiek norėsit biggrin.gif

Kas čia dar. A, dovana jau finišo tiesiojoj beveik, jei paeitų mostis, šiandien galėčiau pabaigt jau. Arba rytoj.

Dar apie nelaimes. Nu baigiasi jos. Galiu patvirtint iš savos patirties. Tik tą š... išsikuopt iš savęs užtrunka laiko. Tikrai viskas bus gerai. Kitaip būti negali. Vadinkim tai ne nelaimėm, o apsivalymu.

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 12 13, 13:34)
Šįmet nežinau ar norėsiu puošti ką šventėms. Nebent anūkai atvažiuotų, tai dėl jų pasistengčiau.

Mėtas! Tai ar jos auga ant palangės kokybiškai?

aišku, kad atvažiuos blink.gif Varyk greit ruoštis.

čia kelias per žiemą bandau namie išlaikyt, abo nežinau, kaip žiemoja lauke. Nors viena per vasarą augo dideliam vazone ant palangės, viskas puikiai. O daba tai aišku, kad nelabai kokybiškai, per mažai šviesos jos, per vėsu.
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 13, 13:43)

Man šokoladiniai Nykštukai  wub.gif

man tai Nykštuko tik ledai patinka smile.gif nors sūrelių aš jokių nenoriu, nei su priedais, nei be jų. Kažkada Magija vanilinė patiko, daba jau net neprisimenu, prieš kelis metus pirkau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 13, 13:54)
aišku, kad atvažiuos  blink.gif  Varyk greit ruoštis.

man tai Nykštuko tik ledai patinka smile.gif nors sūrelių aš jokių nenoriu, nei su priedais, nei be jų. Kažkada Magija vanilinė patiko, daba jau net neprisimenu, prieš kelis metus pirkau.

Tai vat kad nežinau kur šaką eglės kabint, visada hole būdavo, dabar ten židinys, per dieną spygliai nubyrės tokiam karštyje. Visur kitur nėra kur. Lauke nebent. Bet lauke eglė 15 metrų aukščio. Beždžione reik būt kad papuošt..

Jo, Nykštuko ledai nepamainomi. Liga visom prasmėm. Priklausomybė, po to angina. Po to vėl į tą patį priklausomybės liūną.. O kai Nykštuko ledams akcija, tai užsiperki jų kai karo metui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 13 gruodžio 2017 - 13:40
sėdžiu, skaitau Delpyje, kada čia vakare mūsiškiai plauks. Galvoju, kaip čia nepamiršt tv insijungt, tik bac galvon - aš gi šian į spektaklį einu biggrin.gif Meistrui ir Margaritai eilė atėjo wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2017 12 13, 14:38)
Bet lauke eglė 15 metrų aukščio. Beždžione reik būt kad papuošt..

samdyk katę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 13, 14:39)
aš gi šian į spektaklį einu biggrin.gif Meistrui ir Margaritai eilė atėjo  wub.gif

Tai tu gal pas Meistrą geriau eik. Pas Margaritą siųsk Mergelę..
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 12 13, 14:41)
Pas Margaritą siųsk Mergelę..

apsieis nevaikščiojęs. Užteks jam to, kad mane nuveš ir parveš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 13, 14:52)
apsieis nevaikščiojęs. Užteks jam to, kad mane nuveš ir parveš biggrin.gif

Gal tu ir teisi, paskui tai spaudimas užkils, tai širdis tabaluosis. Tegu ramiai mašinoj pasėdi ir palaukia kol tu iš Meistro sugrįši.

Skaitosi pavalgiau - mano skanėstai ant žemės išsitaškė. Šuniui ir katei puota. Bent jau pasiguosiu, kad grindys blizgės, viską liežuviais abu išplaus.
Atsakyti
Sveikos mergucos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ex,mielybe,blem kaip pasiilgau heart.gif heart.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif nenori nesipasakok,tik iš savo patirties žinau,kad ateitų prašviesėjimas,bent jau smegeninėj,tik nuo manęs pačios priklauso mirksiukas.gif Šituos žodžius sau kas rytą kaip mantrą kartoju..Kartais pasiseka,o kartais..tampa da tamsiau,nei prieš tai buvo..Bet turiu gerą draugę ,kuri mane išklauso,psichologiškai pagydo,tai vat taip ir ein po biški dienos ax.gif

dovanos dar 15proc nepabaigtos unsure.gif o laiko babaaaaaaa
Atsakyti