QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 13, 12:50)
Kaimynė šunis labai myli. Anąsyk einant keliu aplojo 6 ar 7, nors kita kaimynē sakė, kad turi 12, beveik visos kalės ir jau išsipūtusios, siaubas. Ta šunų šeimininkė pardavinėja mieste iš mašinos kiaušinius, sviestą, sūrius. Nu ir atvažiavo pas ją į namus žmogus nusipirkti tų sūrių, nes mieste pirkti patiko. O tas žmogus mano mokytojas buvęs, jo žmona irgi, bet tokia tvarkinga būdavo, nu tokia smulkmeniška iš gerosios pusēs, išskirtinė mokytoja, ta prasme. Ta kita kaimynė buvo nuėjusi pas tą pardavėją tuo metu, sako, įeina M. sūrių pirkti, o ten šunų pilna troba. Nu pypt, įsivaizduoju jo reakciją

paskui juokėmės, sakau, tas garantuotai daugiau nepirks

</p>
Papasakojai ir prisiminiau kaip kadaise pas vieną kaimyną retkarčiais varškę pirkdavau. Kartą užėjau į patalpą kur tą varškę daro. Pasibaisėjau netvarka, antisanitarija, net pas mano vištas vištidėj švariau. Nuo tada tik savo šuniui retkarčiais tos varškės nupirkdavau.
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 13, 13:01)
Varyk tekilą

Ai, tų neperku, nebent gera akcija būna

vilkyškių su dž.slyvom, su mėlynėm ir vyšniom pas mane nr.1

Eisiu eglutę auginti, šakos seniai guli parneštos. </p>
Ot biznierka

Tekilai neužteks, gal kelis lašus ir išvarvinsi iš tų spyglių. Sūreliai su priedais man nepatinka, mėgstu "plikus" sūrelius.
Kai paauginsi, parodyk

Šįmet nežinau ar norėsiu puošti ką šventėms. Nebent anūkai atvažiuotų, tai dėl jų pasistengčiau.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 12 13, 13:25)
mėtas. A kaktusai degtinei tiktų
Mėtas! Tai ar jos auga ant palangės kokybiškai? Man atrodo, kad toks augalas namų sąlygom labai greit apeis baltasparniais, kaskart apžiūrėk lapelius.
Dar viena biznierka atsirado su savo tekila
Beje, dar turiu tavo vyno, rodos po truputį ana tekila virsta