Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 12 13, 13:43)
Augink daugiau kaktusų, daryk su tekila big biznis, nu  biggrin.gif Būsi mylimiausias žmogus kaime  biggrin.gif

Eisiu pas kokią bobulę, kad grąžintų man mano vėl miegantį ir nerėkiantį vaiką.

Dar apie nelaimes. Nu baigiasi jos. Galiu patvirtint iš savos patirties. Tik tą š... išsikuopt iš savęs užtrunka laiko. Tikrai viskas bus gerai. Kitaip būti negali. Vadinkim tai ne nelaimėm, o apsivalymu.

Jei kada ir bus kaktusų perteklius, tai tekila tik savoms reikmėms. Reik dar kursus pas Saintliną praeit, kad nors vieną tinkamą vartojimui lašelį sugebėt išspaust.

Nesakyk taip. Tegu tik krebžda ir pypauja tavo kutosas. Pasaulio pažinimas ir naktį vyksta.

Taip, laimingos nelaimės baigiasi. O su nelaimingom, tai jei pasiseka, atsikratai jų, jei nepasiseka - tavęs atsikrato.
Atsakyti
Numiro mano puansetija cry.gif . Ajajai. Liūdesys dūšioj. Tai kur dabar dar tokią gražią gaut.

Lylia, a ne.per anksti eglutę augint? Pas mus šiltoka namie. Dabar pagaminus kažin ar kalėdų sulauktų.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 12 13, 14:16)

Nesakyk taip. Tegu tik krebžda ir pypauja tavo kutosas. Pasaulio pažinimas ir naktį vyksta.

Taip, laimingos nelaimės baigiasi. O su nelaimingom, tai jei pasiseka, atsikratai jų, jei nepasiseka - tavęs atsikrato.

Tada eisiu kur prie kantrybės šaltinio, semsiu pilnom rieškutėm ir krausiu į kišenius biggrin.gif

Sergi? unsure.gif Nes jeigu tavęs net tavo turbo gaidys nepribaigia, tai paprastam mirtingąjam nė nešviečia.
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 13, 14:18)
Numiro mano puansetija cry.gif . Ajajai. Liūdesys dūšioj. Tai kur dabar dar tokią gražią gaut.

Bet jos taip ima pyst ir nusibaigia be išankstinio įspėjimo. Jei nori gražios, pirk ten, kur gėlėm prekiauja. Būna gi skyreliai prekybcentriuose. Pas mus Šile mačiau gražių yra, bet dar laikausi bent iki savaitgalio.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 12 13, 15:08)

dovanos dar 15proc nepabaigtos unsure.gif o laiko babaaaaaaa

ką jūs čia su tais procentais smulkinatės blink.gif aš jei pradėčiau galvot, tai pas man gal tiek tepradėta biggrin.gif bet aš nesigruzinu ir verkt neketinu, aš nusprendžaiu - pats sau šventę rengiu ( anot Žas'ų smile.gif ) https://www.youtube....h?v=VprQ4o5vNA8
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 13, 14:28)
Tada eisiu kur prie kantrybės šaltinio, semsiu pilnom rieškutėm ir krausiu į kišenius biggrin.gif

Bet jos taip ima pyst ir nusibaigia be išankstinio įspėjimo. Jei nori gražios, pirk ten, kur gėlėm prekiauja. Būna gi  skyreliai prekybcentriuose. Pas mus Šile mačiau gražių yra, bet dar laikausi bent iki savaitgalio.

A kas mažiukui? Dantukai ar pilvuką diegia? unsure.gif

Taigi, tarsi laikmatis ant šaknų uždėtas. Uh, ieškosiu. Jei nea, teks pačiai kokią kalėdinę puokštę pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 12 13, 15:16)
Reik dar kursus pas Saintliną praeit, kad nors vieną tinkamą vartojimui lašelį sugebėt išspaust.

dėl stipriųjų gėrimų reiks į mano mergelę kreiptis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 12 13, 15:08)
Sveikos mergucos 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ex,mielybe,blem kaip pasiilgau heart.gif  heart.gif  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif nenori nesipasakok,tik iš savo patirties žinau,kad ateitų prašviesėjimas,bent jau smegeninėj,tik nuo manęs pačios priklauso mirksiukas.gif Šituos žodžius sau kas rytą kaip mantrą kartoju..Kartais pasiseka,o kartais..tampa da tamsiau,nei prieš tai buvo..Bet turiu gerą draugę ,kuri mane išklauso,psichologiškai pagydo,tai vat taip ir ein po biški dienos ax.gif
dovanos dar 15proc nepabaigtos unsure.gif o laiko babaaaaaaa

Labuka, Gonziuka smile.gif Ir aš pasiilgau visų, bet ateinu, o čia vos trys bobutės beplepą.. Kaip kokios rudosios meškos visos sulindo žiemai urvan. Net pomidorų tema žiemą nemiegodavo, ot laikai buvo.

Labai gaila, kad irgi kažkurioj gyvenimo srity vargsti. Bet jei tai anksčiau ar vėliau pataisoma, galima žvelgti į šviesų rytojų, anot Saintlinos. Laikas, tavo jaunystė ir tavo draugė geri sąjungininkai. Nors ir pati esu nuklerusi, bet nuoširdžiai tave palaikau.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 13, 14:37)
A kas mažiukui? Dantukai ar pilvuką diegia?  unsure.gif

Taigi, tarsi laikmatis ant šaknų uždėtas. Uh, ieškosiu. Jei nea, teks pačiai kokią kalėdinę puokštę pasidaryti.

Neįsivaizduoju. Gal koks dantas pakeliui.

Tai čia tau puokštę pasidaryt, kaip du pirštus .... pati supranti biggrin.gif
QUOTE(saintlina @ 2017 12 13, 14:50)
dėl stipriųjų gėrimų reiks į mano mergelę kreiptis biggrin.gif

Mergelė plius mergelė yr baisiau už abi Korėjas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 13, 15:28)

Sergi?  unsure.gif  Nes jeigu tavęs net tavo turbo gaidys nepribaigia, tai paprastam mirtingąjam nė nešviečia.
Papildyta:

Bet jos taip ima pyst ir nusibaigia be išankstinio įspėjimo.

Krauk į kišenius kantrybę ir būk laiminga kad tokį aktyvų guvų vaiką augini. Leisk kartais jam ir naktibalda pabūt. Po keliolikos metų vistiek į naktinį klubą eis, tai pratinkis jau dabar ;) smile.gif

Gaidys emigracijoj. Per prievartą. Skatierti darogu jam, kad kelio atgal nerastų tas prietranka.

Su puansetijom ir man nelabai sekdavosi. Trumpai pagyvendavo, nubyrėdavo visas, likdavo stagaras iki švenčių. Daugiau nebeperku. Ne mano gėlė.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 13, 14:58)
Neįsivaizduoju. Gal koks dantas pakeliui.

Mergelė plius mergelė yr baisiau už abi Korėjas  biggrin.gif

Pirštu gali patikrinti, ar kur nėra paburkę. Aš tai tepdavau tokius skaudulius, gana lengvai pernešė abi.

Ha-ha, jau balsu juokiaus lotuliukas.gif Mergelių kuopą reiktų į kelias misijas pasiųst laugh.gif
Atsakyti

Ex, uuuui. Čia, manau, rimta kažkas. Vienaip ar kitaip, viskas tik į gera, viskas taip, kaip ir turi būti. Nors tas gėris gali būti kažkur kitur ir kažkur kažkada. Bet taip yra. Ir tai kad tai suprastum, kartais reikia praeiti 5 pragaro ratus. Bet kai tai suvoki, tada fuuu kaip palengvėja. Ir pragaras tada neatrodo pragaru, o tik nuorodos, kad reikia keistis. Nors nežinau, apie ką kalba, bet palaikau, jauti? :) 

Lylia, a ne.per anksti eglutę augint? Pas mus šiltoka namie. Dabar pagaminus kažin ar kalėdų sulauktų.

Laukinė bus. Prie laiptų. Turėjau svečių, brendį gėriau, nusiritau per tris karmos laiptus žemyn :D eglutė ir toliau šakų krūvos pavidale :D bet eisiu, tuoj tuoj.

Nusidėjau, turiu prisipažinti, ir ne tik girtuokliaudama. Atidaviau dalį dovanos  :blink:  :lol: pypt, nu visai negaliu gerti, jei nuo dviejų stikliukų dovaną išvargtą atidaviau, tai išgėrusi butelį namus turbūt užrašyčiau :unsure:  :D mano levelis nukrito nuo 85 iki 60 :blink:​ 

Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 12 13, 15:56)
Ir aš pasiilgau visų, bet ateinu, o čia vos trys bobutės beplepą..

.... tavo draugė geri sąjungininkai. Nors ir pati esu nuklerusi, bet nuoširdžiai tave palaikau.

čiago???? blink.gif blink.gif blink.gif

ne nu, tai žinokit, tos trys nupezusios bobutės irgi čia ne šiaip sau riogso, jos irgi draugės, kaip ne kaip, ir visad palaiko žodžiais ir darbais.
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 13, 15:58)

Mergelė plius mergelė yr baisiau už abi Korėjas  biggrin.gif

laimė, kad ne už bendros sienos abu lotuliukas.gif
Neapstėsit gyvenime, ką manoji mergelė iš Kauno šian parsivežė.. ogi pusę mašinos doh.gif paraidžiui - per pusę perpjautos auto vieną dalį. Nu jam labai reikia mega_shok.gif
Atsakyti