Gonzikai, Nera
Nu šaunuolės mes visos
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 22, 18:41)
Oho-ho! Nu jau labai labai 
Tuo pačiu noriu padėkot visoms bitėms. Buvo žiauriai smagu

Tuo pačiu noriu padėkot visoms bitėms. Buvo žiauriai smagu
Tikrai,jungiuos prie tavo žodžių ir labai norėčiau,kad kitąmet mūsų būrys padidėtų.
Nepykit,kad gavot pernykštes bites ar ne tas ,kurių norėjot.Bėda ta,kad aš tikrai nesekiau,kas pas ką pernai skrido su medunešiu.
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 12 22, 18:03)
Ačiū už estafetę, bet Kulkė turi idėją kitiems metams. Senokai jau man ji sukosi mintyse. Gal nebūkim savanaudės bitės, o atėjus priešventiniui laikotarpiui paskirkim kokią neskausmingą sumą 5-10-15 kas kiek gallim, susimeskim ir nupirkim ką nors ar tai vaiko svajonę pildydamos, ar maisto gyvūnų prieglaudai ar dar kokiam gražiam tikslui. Patikėkit, mes esam aptekusios ir pertekusios viskuo. Man asmeniškai tikrai kitais metais užtektų tik atviruko maximum. Aš ir taip jaučiuosi apdovanota turėdama jus visas
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 22, 19:14)
Ačiū už estafetę, bet Kulkė turi idėją kitiems metams
Jungsiuos,jei ne gyvūnų prieglaudoms.Paskutiniu metu jau perdaug visur eskaluojamos jų teisės,gyvūnai tapo svarbesni,nei alkstantys vaikai.Turiu šiuo atveju savo nuomonę,ir nieks jos nepakeis.Kiti variantai tinka
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 22, 19:45)
Pasitikslint noriu, rankų darbo atvirutes kitais metais siųsim? Bet siųst galima bus tik susimokėjus? 
GinkDie, aš nereguliuoju sąlygų, čia tik pasiūlymas, mintis ar pamąstymas. Aš galiu būt traukėja, bet kitais metais dovanėlių mainuose nedalyvausiu.
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 22, 20:15)
bet kitais metais dovanėlių mainuose nedalyvausiu.
Ech tu
Mergelė darbo baliuje pagal balsinę stadiją bando atgaivinti ryšį su gyvuliukais, o aš namuos - su žvėriukais 
Saintlin, a tavo mergelė dar gyvas?
Saintlin, a tavo mergelė dar gyvas?
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 22, 22:16)
Gyvas dar, hrrrrrrrrr
Saintlin,o kokioj tu kompanijoj?gyvuliukų ar žvėriukų?
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 22, 20:45)
Pasitikslint noriu, rankų darbo atvirutes kitais metais siųsim?
tai iš manęs nei atviruko negausit
Papildyta:
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2017 12 22, 22:29)
Mmmmmm... mergelė kiaulė pagal antrą horoskopą, tai vadinas - gyvuliukų