Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Laba naktį.

Tai va pamąsčiau čia tada, kad visai įdomu būtų įstot į 'būrelį', kur atvirutes siuntinėja iš/į pačias netikėčiausias šalis bigsmile.gif

Dukra kažkiek laiko dalyvavo tam reikale, paskui atsibodo, surinko visas atvirutes ir parvežė man, dar dabar turiu kelias. Kitas draugėms išsiuntinėjau. Įdomiausia, kad būdama ten pirmą atvirutę gavo iš Anykščių, užrašytas lietuviškas palinkėjimas :) 

Kulke, išsigandai, kad gausi nuo manęs, o paskui reiks nuotrauką įkelti :D 

Ragavau šiandien sugiźusio pieno skonio saldainių, vyrui kliuvo neplautų kojinių. Žuvies ir žolės skonis visai nieko, palyginus su pienu :D 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 23, )
>Ragavau šiandien sugiźusio pieno skonio saldainių, vyrui kliuvo neplautų kojinių. Žuvies ir žolės skonis visai nieko, palyginus su pienu biggrin.gif </p>

Į Hogvartsą važiavot? biggrin.gif

Labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 22, 23:56)
Kulke, išsigandai, kad gausi nuo manęs, o paskui reiks nuotrauką įkelti biggrin.gif 
Ragavau šiandien sugiźusio pieno skonio saldainių, vyrui kliuvo neplautų kojinių. Žuvies ir žolės skonis visai nieko, palyginus su pienu biggrin.gif 

Kaip gi kitaip biggrin.gif
Oo, čia tos linksmosios pupelės biggrin.gif Čia kada atsivežė mergikės draugaitė tų saldainiukų. Ir išvertė jos indelį su jom po mažiaus lova. Kiek surinko, kiek liko. Čia kada mažas tiek lenda po ta lova, ištraukiu, tas vėl. Pasižiūriu, kad jis tas pupeles likusias renka ir čiulpia. Įdomu kokių skonių prisiragavo biggrin.gif

Labas rytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 22, 23:56)
Ragavau šiandien sugiźusio pieno skonio saldainių, vyrui kliuvo neplautų kojinių. Žuvies ir žolės skonis visai nieko, palyginus su pienu biggrin.gif 

Šiaubaš lotuliukas.gif Šiaip įdomu, kažin nei vieno nesupykino. Fuuuu laugh.gif

Labas iš ryto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 23, 08:30)
Labas iš ryto  bigsmile.gif

Labas bigsmile.gif Klausimas- mezgei kada nors ką nors iš Manos del Uruguay Alegria?
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 23, 08:36)
Labas  bigsmile.gif  Klausimas- mezgei kada nors ką nors iš Manos del Uruguay Alegria?

Mezgiau manrods, pala, tuoj į vieną dėžę įlįsiu pasitikslint mirksiukas.gif

Pažiūrėjau. Nemezgiau, ale turiu ne Alegria, o Manos del Uruguay Serena - 60% alpakos v ir 40% medvilnės.

Dar tuo pačiu radau kelias sruogas Rowan alpaca colour - labai labai minkštas ir švelnus siūlas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 23 gruodžio 2017 - 08:56
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 23, 09:22)
Įdomu kokių skonių prisiragavo  biggrin.gif

Na jeigu vis lindo atgal, tai turbūt geri tie skoniai pasotaikė biggrin.gif

Aš jau po maistinio shopingo smile.gif nuvažiavau anksti, laisvai pasisukinėjau po tuščią parduotuvę, net kasoj vienintelė buvau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(ponia )
vyrui kliuvo neplautų kojinių.

Ale įdomu, kas originalą ragavo, kad atitinkamą skonį saldainiams sugeneruot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 23, 09:12)
Na jeigu vis lindo atgal, tai turbūt geri tie skoniai pasotaikė biggrin.gif

Aš jau po maistinio shopingo smile.gif nuvažiavau anksti, laisvai pasisukinėjau po tuščią parduotuvę, net kasoj vienintelė buvau smile.gif

Jam visi skoniai geri, nes ragaujami pirmą kartą biggrin.gif

Kaip tau gerai. Aš dar voliojuos pataluos, mintyse apsipirkinėju biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 23, 08:40)
Mezgiau manrods, pala, tuoj į vieną dėžę įlįsiu pasitikslint  mirksiukas.gif

Pažiūrėjau. Nemezgiau, ale turiu ne Alegria, o Manos del Uruguay Serena - 60% alpakos v ir 40% medvilnės.

Dar tuo pačiu radau kelias sruogas Rowan alpaca colour - labai labai minkštas ir švelnus siūlas  wub.gif

Ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 23, 09:24)

Prašom, a kodėl klausi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 23, 10:26)
Prašom, a kodėl klausi?  bigsmile.gif

Taigi ne maistą ji ten mintyse perka lotuliukas.gif
Atsakyti

Laba. Atėjau pabambėti. Nusižiūrėjom šuniuką prieglaudoj, nutarėm lėkti parsivežti, pasiskambinam ir sužinom, kad be sausio 3 d. neduos, nes po Kalėdų šunis gražina atgal. Tai dabar laukiam direktorės sprendimo, savanorė pasakė, kad nuo jos nieks nepriklauso. Neduos tai neduos, ieškosim kitur, reikia šuns :) 

O tie saldainiai poriniai, kaip čia išsireiškus, vienoda glazūra padengti tiek gero skonio, tiek bjauraus. Loterija, aš iš 4 bandymų visus užsiroviau ant feeee :D 

Saulė lenda. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 12 23, 10:41)
<p>Laba. Atėjau pabambėti. Nusižiūrėjom šuniuką prieglaudoj, nutarėm lėkti parsivežti, pasiskambinam ir sužinom, kad be sausio 3 d. neduos, nes po Kalėdų šunis gražina atgal. Tai dabar laukiam direktorės sprendimo.

Jūs kadangi sau imat, tai galėtų ir duoti. Bijo duot tiems, kas dovanot prigalvojęs.
Atsakyti