Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2017 12 22, 21:30)
tai iš manęs nei atviruko negausit lotuliukas.gif

Ai, tai jau jokio skirtumo - neliko dalyvių biggrin.gif

Buvau neseniai pas vienus veikėjus ir pas juos po prekystaliu sudėta originali įvairiausių šalių valiuta. Neklausiau, bet turbūt renka kaip kelionių suvenyrus. Tai va pamąsčiau čia tada, kad visai įdomu būtų įstot į 'būrelį', kur atvirutes siuntinėja iš/į pačias netikėčiausias šalis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 22, 21:35)
tai iš manęs nei atviruko negausit lotuliukas.gif
Papildyta:
Mmmmmm... mergelė kiaulė pagal antrą horoskopą, tai vadinas - gyvuliukų smile.gif

lotuliukas.gif

Koks teisingai vyriškas sutvėrimas biggrin.gif Mano mergelė šuva = kalė lady.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 22, 22:40)

Koks teisingai vyriškas sutvėrimas  biggrin.gif

lotuliukas.giflotuliukas.gif jooo... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 22, 22:39)
va pamąsčiau čia tada, kad visai įdomu būtų įstot į 'būrelį', kur atvirutes siuntinėja iš/į pačias netikėčiausias šalis  bigsmile.gif

Postcrossingą? Skaitinėjau kažkada. Visai įdomiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 22, 22:11)
Postcrossingą?  Skaitinėjau kažkada. Visai įdomiai smile.gif

Aha.

Kažkada čia tvarkiausi vieną dėžutę ir radau draugų atsiųstus atvirlaiškius, kai emigracijoje buvo. Taip smagiai susiskaitė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 22, 23:)
Kažkada čia tvarkiausi vieną dėžutę ir radau draugų atsiųstus atvirlaiškius, kai emigracijoje buvo. Taip smagiai susiskaitė  wub.gif

iš draugų tai tikra smagybė skaityt ir senus tuos atvirlaiškius. Svetimų gal ne taip įdomu būtų. O gal kaip tik labai įdomu smile.gif
Pamenu kaip šaindien, kaip iš draugės tokios prie bajerio gavau laišką kai ji jau Londone gyveno. Laišką skaitau įnikus, viduj atvirukas į atskirą vokelį įdėtas ir užrašyta ant voko 'Mergelei iš Lodono'. Atidarau - galvoju, nuotrauką savo įdėjo, spoksau akis išpūtus į merginų veidus ir nieko nepažįstu, paskui tik žvilgt žemiau - o ten fafai visų pliki lotuliukas.gif jau tiek žvengiau lotuliukas.gif po šiai dienai tą atviruką laikau ir vis pažvingauju prisiminus kaip aš ten pažįstamų ieškojau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 22 gruodžio 2017 - 22:50
QUOTE(saintlina @ 2017 12 22, 22:46)
Pamenu kaip šiandien <...>

Ha-ha lotuliukas.gif lotuliukas.gif Smagiai thumbup.gif

Aš tai iki šiol turiu laišką, kurį parašė ex'o mergina ar meilužė, nežinau kaip pavadint. Labai gražiai, literatūriškai sudėtas tekstas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 22 gruodžio 2017 - 23:03
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 23, 00:02)
Aš tai iki šiol turiu laišką, kurį parašė ex'o mergina ar meilužė, nežinau kaip pavadint. Labai gražiai, literatūriškai sudėtas tekstas  wub.gif

Būtent tau parašė?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 12 22, 23:05)
Būtent tau parašė?

Nea, ex'ui. Ant akių numestas gulėjo. Bet tai esu gavus dovanų nuo meilužes, kai ligoninėj gulėjau. Tai jau čia kita. Trečia vienam bare kaip klientė nuolat lankydavos, ketvirta - sena meilė, penkta - anksčiau minėto baro darbuotoja. Tai čia tiek į akis buvo pakliuvusių. Nepakliuvusių neskaičiavau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 22 gruodžio 2017 - 23:13
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 12 22, 23:09)

Ale tai populiarumas...
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 12 23, 00:20)
Ale tai populiarumas...

Nu unsure.gif
Atsakyti
Gal, kai ne viską žinai. Realiai - alkoholikas su visais lydinčiais smagumais.
Atsakyti