Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(saintlina @ 2018 01 04, 15:51)
Nezinau smile.gif nieks nieko nepasake dar. Praustis gal kai siūlus istrauks? Po 10 ar 12 dienu. Rengtis gal veliau. Yra viena palatoj, kuriai antra ranka operavo, reiks paklausinet. Bet minejo, kad pries du men desine operavo, tai valgyt dar sunkiai pasidaro.

ogo go, taip sau sveikimas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 04, 15:51)
Nezinau smile.gif nieks nieko nepasake dar. Praustis gal kai siūlus istrauks? Po 10 ar 12 dienu. Rengtis gal veliau. Yra viena palatoj, kuriai antra ranka operavo, reiks paklausinet. Bet minejo, kad pries du men desine operavo, tai valgyt dar sunkiai pasidaro.

įgūdžių susigrąžinimas labai nuo sveikstančiojo priklauso ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 01 04, 16:06)
įgūdžių susigrąžinimas labai nuo sveikstančiojo priklauso ax.gif  ax.gif

O tai galima mankštinti?
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 01 04, 16:06)
įgūdžių susigrąžinimas labai nuo sveikstančiojo priklauso ax.gif  ax.gif

Tikiuosi, viską dar paaiškins. Nors nieks čia nieko neaiškina, tiesą pasakius. Reik pačiam sugalvot ko klaust
Ale sakė išrašant duoda instrukciją biggrin.gif
Atsakyti
Saintlina, lengvo ir greito atsistatymo! 4u.gif

Pou, Megos seniuose orchidėjų nukainuotų yra, konsultantė minėjo, kad bus po ~0,60€. Baltos, žiedai nelabai dideli, bet jų daug. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip Dievą myliu tuoj neteksiu proto wacko.gif Mamos diedas vėl pabėgo po metų laiko pas aną čiučiudrą. Ta vėl gyva raminamaisiais. Čiut liežuvį jau verčia nuo jų, nevalgo tik miega, žliumbia ir vaistus ryja. Nu *liat, *liat. Aš jau neturiu žodžių. Net kalbėt nenoriu su ja, paskambinu iš mandagumo, ale išgirstu tą prišmirtinį balsą, apstaugiu ir padedu ragelį. Ir pati susinervinu. Vežtis pas save aš jos nenoriu, kam man vaikams stresą varyt, palikt ją ten irgi baisu.
Atsakyti
Mdiaa... jau lyg yr buvę kažkas panašaus?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 04, 17:59)
Mdiaa... jau lyg yr buvę kažkas panašaus?

Taip, aš tada nėščia buvau, kai paskambino vaistų ir alko prisirijus, kad psio, nebegaliu, tuoj bus viskas. Ir dabar meliodija vėl iš pradžių. Lipa ant to pačio grėblio vėl.
Atsakyti

Ui, Kulke, nesmagu. Tikrai užknisa ir ištampo nervus. Atsimenu kažkodėl, kai praeitą sykį rašei. Uošvienė irgi sako, kad pasidarys galus, tik jai kitos bėdos. 

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 01 04, 16:43)
O tai galima mankštinti?

dabar neeee..Betaš ne apie tai-yra tokių ,kuriems ir po metų po operacijos ''nesusitvarko ''
Kulke,iš kur ji raminančių gauna?nu gis daba lyg ir griežtai su tokiais vaistais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 04 sausio 2018 - 19:01
Užsizapasinę tokie žmonės turi tų vaistų.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 04, 16:53)
Tikiuosi, viską dar paaiškins. Nors nieks čia nieko neaiškina, tiesą pasakius. Reik pačiam sugalvot ko klaust 
Ale sakė išrašant duoda instrukciją biggrin.gif

Kad tau viskas kuo greiciau ir lengviau 4u.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 04, 17:03)
Pou, Megos seniuose orchidėjų nukainuotų yra, konsultantė minėjo, kad bus po ~0,60€. Baltos, žiedai nelabai dideli, bet jų daug.  mirksiukas.gif

Oi, aciu wub.gif , jei neispirks iki sestadienio, tai paleksiu

Kulke, laikykis 4u.gif Matyt, koks juodas menulis. Aplink labai daug seimu dreba.

Ale jau man kaip sekasi, net vyriskis mano kvatojo. Uzsimaniau ledu gabaliuka suvalgyt, ta sauksta, kuriuo ledus pakabinau aplaiziau, o anas sugebejo isalt ir prie lupos prilipo. Net nesupratau kaip. Tai pavirsine odele visa nusinere. Nosine pilna kraujo. Nu ir prisivalgiau ledu, vadinasi.

Lylia, koks fainas ciucikas wub.gif
Atsakyti