Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 01 04, 08:41)
Tai dukriaus?

Ne ne, ana gi mano dukra ax.gif
QUOTE(saintlina @ 2018 01 04, 13:06)
Dave maikute trim trim dydziais per maza ir viskas  blink.gif

Seksi pacientė bigsmile.gif labai skauda?
Kulke, nu kaip man norisi tokius žmones gerai papurtyti unsure.gif tiesiog nevalingai agresija kyla....
Mano uošvis jau kelis mėnesius depresuoja, kad turės į penCiją išeiti, mat po širdies operacijos nelabai dirbti gali- tik dūsauja, kaip čia jis išgyvens... jau kam kalbėt, o kam tylėt cool.gif
Ate, abiejų rankų?
Pou, kaip tu čia taip sugebėjai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2018 01 04, 21:14)

Seksi pacientė bigsmile.gif  labai skauda?
Kulke, nu kaip man norisi tokius žmones gerai papurtyti unsure.gif  tiesiog nevalingai agresija kyla....
Mano uošvis jau kelis mėnesius depresuoja, kad turės į penCiją išeiti, mat po širdies operacijos nelabai dirbti gali- tik dūsauja, kaip čia jis išgyvens... jau kam kalbėt, o kam tylėt  cool.gif
Ate, abiejų rankų?

Viena stipriau, kita mažiau. Paskyrė datą, bet nesakė ar abi. O kaip reikia?
Atsakyti
Nuvažiavau aš pas ją. Baisus vaizdas. Šitokį kiekį vaistų aš tik vaistinėj mačiusi blink.gif Nu gal kažkaip išsikerėblins iš šitos situacijos.

Saintlin, kaip vakaras ant valdiškos lovos?

Pou, užuojauta dėl lūpos, nu bet juokinga blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Kaip kaip.. š... pagalve maza, skaityt nepatogi. Rankoz judint visiskai nenoriu, abo kitaip reiks eit injekcijos prasyt. Kol nejuda visai, dar puse bedos. Ir sviesos neisjungia. Ir dar kaimynkos knarkia. Sedziu, skaitau. Bet jau kojas nuo sedejimo skauda . Ir rankos puslapiams vartyt truksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 01 04, 21:57)

Nežinau, tik abi iš karto turbūt labai nepatogu unsure.gif

QUOTE(Kulkė @ 2018 01 04, 22:43)
Nuvažiavau aš pas ją. Baisus vaizdas. Šitokį kiekį vaistų aš tik vaistinėj mačiusi  blink.gif

Ir visus tu jai palikai?

QUOTE(saintlina @ 2018 01 04, 23:04)
Kaip kaip.. š... pagalve maza, skaityt nepatogi. Rankoz judint visiskai nenoriu, abo kitaip reiks eit injekcijos prasyt. Kol nejuda visai, dar puse bedos.  Ir sviesos neisjungia. Ir dar kaimynkos knarkia.  Sedziu, skaitau. Bet jau kojas nuo sedejimo skauda . Ir rankos puslapiams vartyt truksta smile.gif

Kviesk mergelę į pagalbą biggrin.gif o pagalvės gi paprašyti galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 04, 22:04)
Kaip kaip.. š... pagalve maza, skaityt nepatogi. Rankoz judint visiskai nenoriu, abo kitaip reiks eit injekcijos prasyt. Kol nejuda visai, dar puse bedos.  Ir sviesos neisjungia. Ir dar kaimynkos knarkia.  Sedziu, skaitau. Bet jau kojas nuo sedejimo skauda . Ir rankos puslapiams vartyt truksta smile.gif

Mano mergelė knarklys, tai kaimynkų knarkimas atneštų tą jausmą 'kaip namie' biggrin.gif Kas čia yr, tuoj ta naktis ir praslinks smile.gif
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2018 01 04, 22:08)

Ir visus tu jai palikai?

Pavojingiausius išsivežiau.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2018 01 04, 20:14)

Mano uošvis jau kelis mėnesius depresuoja, kad turės į penCiją išeiti, mat po širdies operacijos nelabai dirbti gali- tik dūsauja, kaip čia jis išgyvens... jau kam kalbėt, o kam tylėt  cool.gif

Nu nevaryk tu taip ant savo gimines moteru. Tau bet saukstai prie lupos neprilimpa. Gerai, kad niekad nebandziau stulpo ziema palaizyt, kai maza buvau.
Beje, kaip tavo dukriuko stuburas?
QUOTE(ate42 @ 2018 01 04, 20:57)

Dazniausiai operuoja po viena, nes zmogui reik nors vienos laisvos rankos. Nusiteik auksciausios klases zirzimui, nes kai zmogus yra visiskai priklausomaa nui kito, pykta ne tik ant saves, bet ir ant viso pasaulio.

QUOTE(Kulkė @ 2018 01 04, 21:43)
Nuvažiavau aš pas ją. Baisus vaizdas. Šitokį kiekį vaistų aš tik vaistinėj mačiusi  blink.gif Nu gal kažkaip išsikerėblins iš šitos situacijos.

Pou, užuojauta dėl lūpos, nu bet juokinga  blush-anim-cl.gif

Klausyk, tu paimk is jos tuos vaistus. Gali zmogus ir nenoredamas perdozuot.

Man dabar juokinga taip pat, jau uzsitrauke, tik grauzia ziauriai. Rastiapa, nieko nepadarysi biggrin.gif

Saintlina, škauda?
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2018 01 04, 23:19)
....

Dazniausiai operuoja po viena, nes zmogui reik nors vienos laisvos rankos. Nusiteik auksciausios klases zirzimui, nes kai zmogus yra visiskai priklausomaa nui kito, pykta ne tik ant saves, bet ir ant viso pasaulio.
.....

Mane diena anksčiau guldo. Neturės ant ko burbt. Vaikas padaro kas reikia ir užsidaro savo kambary. Sesija.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 01 04, 22:24)
Mane diena anksčiau guldo. Neturės ant ko burbt. Vaikas padaro kas reikia ir užsidaro savo kambary. Sesija.

O kas tau?
Nu, nu. Isivaizduok, kad jis ant sono pats nepasivers, nepasikasys, nenusivalys dupos, galu gale, trusiku pats neuzsitrauks. Na absoliuciai priklausomas.nuo kitu.
Siaip ziauru abi rankos.
Isgriuvot abu vienu metu. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2018 01 04, 23:28)
O kas tau?
Nu, nu. Isivaizduok, kad jis ant sono pats nepasivers, nepasikasys, nenusivalys dupos, galu gale, trusiku pats neuzsitrauks. Na absoliuciai priklausomas.nuo kitu.
Siaip ziauru abi rankos.
Isgriuvot abu vienu metu. Laikykis 4u.gif

Tai reik nesiduot abi operuot. Tada po vieną, bo taip ne gyvenimas. Kaime paukščiai, pečius...
Man koronografiją darys ir suremontuos, tikiuosi, žadėjo, iš karto.
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2018 01 04, 22:34)
Tai reik nesiduot abi operuot. Tada po vieną, bo taip ne gyvenimas. Kaime paukščiai, pečius...
Man koronografiją darys ir suremontuos, tikiuosi, žadėjo, iš karto.

Nezinau, ka taviskiui operuos, kokia eiga, kiek judint gales rankas. Bet kad sunku, tai faktas.

Ojei, greiciau tvarkykis ir atsistatyk po visko.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2018 01 04, 23:19)
tau bet saukstai prie lupos neprilimpa.

Dazniausiai operuoja po viena

Saintlina, škauda?

Nu gaila man tavęs labai, bet rašai juokingai biggrin.gif

Aga, nelabai operuoja abi iskart. Pas man palatoj vienai antta ranka daba operuota su gera pertrauka. Sake, po dvieju men norejo operuot antra ranka, tai gydytojas kategoriskai nesutiko. Tipo per greit.

Jei tik nors kiek pajudinu, po to ilgokai škauda. Nuskausminciu nenoriu, labai jau skaudziai bade pries operacija.

kulke, kantrybes tau ir istvermes 4u.gif
Rasiau kulke, paspauxziau pirma raide M. Gerai, kai laiku pamaciau biggrin.gif

Ate, sveikatytes tau daug 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 04 sausio 2018 - 22:48