Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Ex @ 2017 01 20, 16:43)
Žinok, pirksiu tų raudonų bulvyčių. Ir valgymui, ir sėklai, nors pora kg.

pirk. Papasakosi, kaip skonis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 01 20, 16:43)
Oje.. maniau jos jei jau mėlynos, tai visur kaip ir vienodos unsure.gif

Prigąsdinai blink.gif Bet dėkui, kad įspėjai 4u.gif net nepagalvojau apie tokius preparatus. Bet tai ten tos mėlynos jau vos ne su bedygstančiais daigiukais. Iki pavasario kažin ar išsilaikys nesudygusios, bus kaip Saintlinai, užaugino ana bulvių derlių kibire biggrin.gif
Batatų tai aš irgi kažkada iš UK parsivežiau, nu, irgi supuvo, nesudygo kad juos kur..
Žinok, pirksiu tų raudonų bulvyčių. Ir valgymui, ir sėklai, nors pora kg. Taip cekava, kad surizikuosiu. Nepigios, bet ne kupranugario kaina.

Zodziu,jei persigalvosi, parasyk i az, atsiusiu tu melynu. Kol turiu. Nezinau, ar pasiliksiu seklai, ar susersiu augintiniams, kaip uzplauks smile.gif dar galesiu amarili magaryciu ideti biggrin.gif
Tiesa, dar vienas prazydo, sitas nieko ypatingo.

http://s248.photobuc...qblj3e.jpg.html jei kam idomu, imetu nuoroda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 20, 16:56)
Tiesa, dar vienas prazydo, sitas nieko ypatingo.

http://s248.photobuc...qblj3e.jpg.html jei kam idomu, imetu nuoroda  smile.gif

gražus ir šitas neypatingas smile.gif
Mačiau sėklų parduotuvėj amarilio bulbas, tokios kaip kulokas. Ar dabartiniai amariliai ir turi tokie būt? Paveiksliuke - tamsiai violetinis. Būčiau paėmus, ale kortelės neėmė. Dabar vis galvoju, ar labai man jo reik rolleyes.gif
Atsakyti
Is to didelio amarilio svoguno isaugs ziedas dar sia ziema. Taip, jie tokie nemazi. Pasakei dabar apie violetini, labai ir man prisireike biggrin.gif Kazkada pirkau balta, o taip norejau, taip norejau doh.gif greit zydes vel, leidzia zieda.
Papildyta:
Is to didelio amarilio svoguno isaugs ziedas dar sia ziema. Taip, jie tokie nemazi. Pasakei dabar apie violetini, labai ir man prisireike biggrin.gif Kazkada pirkau balta, o taip norejau, taip norejau doh.gif greit zydes vel, leidzia zieda.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2017 01 20, 18:04)
Is to didelio amarilio svoguno isaugs ziedas dar sia ziema.

dabar gal dar labiau noriu smile.gif nors ten tik du ar trys tebuvo likę, gal jau ir nebebus, kol sumąstysiu.

Ką, merginos, veiksime šiandien? bigsmile.gif
Atsakyti
Ai, šian kažkokia 'nieko nesuprantu' diena. Čia Ex maisto parduotuvėje bulvių sėklą pirks, o kaip padori ūkininkė normalią sėklą įsigyt nenori? unsure.gif Raudona skūra yra Laura, iš lietuviškų veislių - Rasa. Net skaityt apie ketinimus nepadoru unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2017 01 20, 18:44)
Ką, merginos, veiksime šiandien?  bigsmile.gif

Kaip visada, nieko indomaus rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 20, 18:44)
Ką, merginos, veiksime šiandien?  bigsmile.gif

Gimdysime Persikutę biggrin.gif Ta proga prikepiau bandelių su persikais paprastų kaip dvi kapeikos, ale skanios kaip už 2 eurus biggrin.gif

Aš amarilio nenoo, laukiu, kol narcizai baigs kadenciją, pirksiu ryškiai geltonai žydinčią raktažolę biggrin.gif Man dabar noris gatavai žydinčių gėlių biggrin.gif

A, gi mano mergikė irgi serga sėklų pirkimo manija biggrin.gif Tik jai reik gėlyčių, sakė auginsis savo. biggrin.gif Tai vis įkrenta po pokutį, kitą į pirkinių krepšį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 20 sausio 2017 - 19:20
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 20, 19:10)
Gimdysime Persikutę  biggrin.gif 

ai, tiksliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 20, 19:10)
A, gi mano mergikė irgi serga sėklų pirkimo manija  biggrin.gif  Tik jai reik gėlyčių, sakė auginsis savo.  biggrin.gif Tai vis įkrenta po pokutį, kitą į pirkinių krepšį  biggrin.gif

šaunuolė thumbup.gif tai tau jau gėlių kaip ir nebereik nei pirkt, nei daigint bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2017 01 20, 19:48)
Ai, šian kažkokia 'nieko nesuprantu' diena. Čia Ex maisto parduotuvėje bulvių sėklą pirks, o kaip padori ūkininkė normalią sėklą įsigyt nenori?  unsure.gif  Raudona skūra yra Laura, iš lietuviškų veislių - Rasa. Net skaityt apie ketinimus nepadoru  unsure.gif

Kas ūkininkė, aš? Nu jo, beveik Karbauckienė bigsmile.gif Neperspjausit manęs nei viena smile.gif Pasodinsiu NET vieną kilogramą bulvių. Prancūziškų. Na, patiko, gražios bulvytės, gal ir skanios. Kas blogai? Ar aš patriote privalau būt, kad tik Lauras ir Rasas turėčiau augint. Nenoriu aš jų. Aš tų veislių nusipirkt bet kada galiu, už kapeikas, kam man knistis? Bulvių kelių metrų vagelę žadu augint tik savo malonumui, būtinai truputį ankstyvų senovinių, ir gal keletą krūmelių įdomesnių, o ne arais-hektarais, kad pačiai priryt ir dar kad kiaulei užtektų ;)

O kodėl tamsta neapsiriboji vien tik lietuviškų normalių veislių pomidorais Rutuliais, Balčiais, Slapukais, o sėji visokius belebirdus ir hibridus, gal netgi prancūziškus, a?

Nepadorūs mano ketinimai? Aha, susigėdau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2017 01 20, 19:56)
Kas ūkininkė, aš? Nu jo, beveik Karbauckienė bigsmile.gif Neperspjausit manęs nei viena smile.gif Pasodinsiu NET vieną kilogramą bulvių. Prancūziškų. Na, patiko, gražios bulvytės, gal ir skanios. Kas blogai? Ar aš patriote privalau būt, kad tik Lauras ir Rasas turėčiau augint. Nenoriu aš jų. Aš tų veislių nusipirkt bet kada galiu, už kapeikas, kam man knistis? Bulvių kelių metrų vagelę žadu augint tik savo malonumui, būtinai truputį ankstyvų senovinių, ir gal keletą krūmelių įdomesnių, o ne arais-hektarais, kad pačiai priryt ir dar kad kiaulei užtektų ;)

O kodėl tamsta neapsiriboji vien tik lietuviškų normalių veislių pomidorais Rutuliais, Balčiais, Slapukais, o sėji visokius belebirdus ir hibridus, gal netgi prancūziškus, a?

Nepadorūs mano ketinimai? Aha, susigėdau rolleyes.gif

A koks vabzdys tamstai į užpakalį cvaktelėjo? Kokie hektarai, kai sėklinių, sertifikuotų tą patį kg galima įsigyt. Antra, Laura - nėra lietuviška, tačiau mažas atsparumas marui, Rasa atspari.

P.S. Nieks trispalvių bulvių nesiūlė pirkti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 20 sausio 2017 - 20:21
Lylia, kokio ilgio mezgei snood'ą? bigsmile.gif Nebus jis linkęs temptis į ilgį? g.gif
Atsakyti