Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2017 01 20, 20:21)
Lylia, kokio ilgio mezgei snood'ą?  bigsmile.gif  Nebus  jis linkęs temptis į ilgį?  g.gif

nežinau, neturiu jau blink.gif nemanau, kad temptųsi. Aš mezgiau ilgesnį, nei 2 kartus apsukti apie kaklą, nes sakė, kad nešios ant striukės.
Atsakyti
Atėjau pakalbėt, ale nėr su kuo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 01 20, 22:36)
Atėjau pakalbėt, ale nėr su kuo  ax.gif

Pakalbam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 01 20, 22:36)
Atėjau pakalbėt, ale nėr su kuo  ax.gif

Na na bigsmile.gif
Atsakyti
Dingo kalbėtoja su visom kalbom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 20, 22:58)
Dingo kalbėtoja su visom kalbom smile.gif

nedingo, nea... tik vyno nuėjo įsipilt biggrin.gif
Kulke, kur tu tuos riešutus laikai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 20 sausio 2017 - 23:03
QUOTE(daimura @ 2017 01 20, 23:00)
Kulke, kur tu tuos riešutus laikai?

Katilinėj, kiauram maiše smile.gif O tu kur? Dabar, kai jie išdžiūvę gali laikyt kur nori.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 01 20, 23:00)
nedingo, nea... tik vyno nuėjo įsipilt  biggrin.gif

A, čia śventas reikalas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2017 01 20, 23:05)
Katilinėj, kiauram maiše  smile.gif  O tu kur? Dabar, kai jie išdžiūvę gali laikyt kur nori.

dabar mes juos valgom, laikyti jau nebebus ko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2017 01 20, 23:09)
dabar mes juos valgom

Mes irgi valgom. Kulkės riešutus wub.gif kad taip materializuotųsi pas mane didžiulis riešutmedis...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2017 01 20, 23:12)
Mes irgi valgom. Kulkės riešutus  wub.gif  kad taip materializuotųsi pas mane didžiulis riešutmedis...

bet tai šitie jos riešutai - nerealūs. Mano draugė turi riešutmedį, pernai buvo labai geras derlius, ale riešutai praktiškai nevalgomi, neįmanoma iškrapštyti jų iš kevalo.
Šiandien kažkur perskaičiau, kad turėjau registruoti savo civilinės draudime tą nelemtą įvykį. Paskambinau, mergička išklausinėjo, paskui sako - tai su jumis susisieks mūsų ekspertas ir pasakys kiek jums reikės mokėti blink.gif sakau - kaip suprast kiek man mokėt? sako - tai jūs gi kaltininkė, tai jums ir mokėt. Sakau - bet aš turiu civilinį gi draudimą... kam aš tą draudimą moku, jei man ir žalą dar mokėt blink.gif vienžo, nieko nesupratau... kažkokia poglušė pasodinta prie telefono...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 20 sausio 2017 - 23:21
O jum skrandžiai nestoja nuo tų riešutų?

Ot, jei tai būtų lazdynas, valgyčiau ir aš. O čia graikas. Pff... Reik sodint lazdynus, nieko nebus ax.gif

Kol derės tas medis aprūpinsiu aš jus tais riešutais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 20 sausio 2017 - 23:21