Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Kulkė @ 2018 01 08, 10:19)

Gaudvile, pradėjai pirštines?

Aha, antras dublis. Pirmu kartu raštas nelabai leido gražiai nykštį suformuot. Dabar kaip ir viskas gerai gaunasi wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Spalva labiau turkio nei mėlyna; siūlų angora laaaaabai švelni, tarsi tikrai triušiukas rankose.

Vakar anytai 'ant greičio' numegztą skarą padovanojau ( šių metų ultra purple spalvos), patenkinta bais buvo. Anos net neturi kada išskalbt. Pasirodo, toji grynos vilnos skara malšina stuburo skausmus. Nors, kad viskas kanda ir labai jautri avies vilnai prisiminiau tik pirmąją padovanojus. Sklerozė, nu laugh.gif Būčiau pasakius, būtų tikrai net nesidėjus, o dabar tampo ir į jokį kitą kaklašildį nežiūri. Va taip va su tom vilnom būna ant svieto laugh.gif
Atsakyti

Lylia, lyg paltą mezgei iš Lanagold? Ten kur 240m? Aš visai fainą suknutę užmačiau youtube iš šitų siūlų, tik kaži kaip ji dėvisi? Gal kokių atgarsių turi?

Laba. Žinok, pasakysiu, kad daug tų siūlų pirkau, pas mus mieste jais prekiauja. Daug ką mezgiau, ir sau , ir kitoms. Man jie nešiojasi gerai. Nesiburbuliuoja,netįsta. Va, pernai Gonziui tapukus iš jų numezgiau, galima paklausti, kaip nešiojasi. Aišku, suknelė nebus taip trinama kaip kojinės, bet gal kas nors išlindo negero? Pati turiu tuniką, viskas ok. A kokia suknią užmatei?

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 08, 10:42)
Aha, antras dublis. Pirmu kartu raštas nelabai leido gražiai nykštį suformuot. Dabar kaip ir viskas gerai gaunasi  wub.gif

Spalva labiau turkio nei mėlyna; siūlų angora laaaaabai švelni, tarsi tikrai triušiukas rankose.

Vakar anytai 'ant greičio' numegztą skarą padovanojau ( šių metų ultra purple spalvos), patenkinta bais buvo. Anos net neturi kada išskalbt. Pasirodo, toji grynos vilnos skara malšina stuburo skausmus. Nors, kad viskas kanda ir labai jautri avies vilnai prisiminiau tik pirmąją padovanojus. Sklerozė, nu laugh.gif Būčiau pasakius, būtų tikrai net nesidėjus, o dabar tampo ir į jokį kitą kaklašildį nežiūri. Va taip va su tom vilnom būna ant svieto laugh.gif

Jazus Jazus kokia spalva wub.gif Nešiočiau mezginį ant savęs dantis sukandus vien tik dėl spalvos biggrin.gif O kiepką matei tokiu raštu? bigsmile.gif Jei ne, tai parodysiu, o jei matei tai dar sykį pamatysi biggrin.gif Žr. čia smile.gif
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 01 08, 11:00)
Laba. Žinok, pasakysiu, kad daug tų siūlų pirkau, pas mus mieste jais prekiauja. Daug ką mezgiau, ir sau , ir kitoms. Man jie nešiojasi gerai. Nesiburbuliuoja,netįsta. Va, pernai Gonziui tapukus iš jų numezgiau, galima paklausti, kaip nešiojasi. Aišku, suknelė nebus taip trinama kaip kojinės, bet gal kas nors išlindo negero? Pati turiu tuniką, viskas ok. A kokia suknią užmatei?

Ania? Reiks mėgint smile.gif Ačiū.
Paprastutė, todėl ir patinka smile.gif Tokia
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 08, 12:15)
O kiepką matei tokiu raštu?  bigsmile.gif  Jei ne, tai parodysiu, o jei matei tai dar sykį pamatysi  biggrin.gif

Nebuvau mačius, ačiū! Reiks ant greičio ir kepuriuką pagamint bigsmile.gif

Kaip tavieji susukti pyragiukai? Gal gali foto parodyti? bigsmile.gif
Atsakyti

Varvinu seilę, patinka kulnas, angl. nesuprantu. Yra video, bet kas iš to. Reiks dar rusiškai pasiieškoti. 

Priedas  Screenshot_2018-01-08-12-34-42.png   783,78KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 01 08, 12:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kulkė" data-cid="71951908" data-time="1515399577"><div><p>
Lylia, lyg paltą mezgei iš Lanagold? T

sveikos,laba mirksiukas.gif
Gonzius tavo tapukus čėdo,da tik porąkart skalbti,da ir rankom,bet dar nesusivėlė

Gaudvile,nu spalva ir raštas tavo mezginio nereali wub.gif ,ale vien in tuos ''pūkus''pažiejus...jo majo...dilgėlinė vėl visam kūne atsranda sad.gif
Kulke,kepka toj nuorodoj super..Mergucai reik naujos-pirmo pavyzdžio siūlų spalva wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Gonziau,  gal tu angliškai kerti? Pakonsultuotum, kaip megzti tą kulną.

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 08, 12:33)
Nebuvau mačius, ačiū! Reiks ant greičio ir kepuriuką pagamint  bigsmile.gif

Kaip tavieji susukti pyragiukai? Gal gali foto parodyti?  bigsmile.gif

Nors kartą naudinga pabuvau biggrin.gif

Oi tai aš persukinėjau lanagold'us 800 ir visokius likučius. Man taip estetiškai atrodo tie pyragutai, tai ne rankom vyniotas kamuolys. Užsisakiau ir sau tą matalką ir svarstykles bigsmile.gif Parodysiu grįžus.

QUOTE(ponia Lylia @ 2018 01 08, 12:37)
Varvinu seilę, patinka kulnas, angl. nesuprantu. Yra video, bet kas iš to. Reiks dar rusiškai pasiieškoti.

Duok nuorodą, pažiūrėsiu, mažum išversiu bigsmile.gif

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 01 08, 12:42)
Kulke,kepka toj nuorodoj super..Mergucai reik naujos-pirmo pavyzdžio siūlų spalva wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Labai patiešnas modeliukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 08 sausio 2018 - 12:53

Dėkui, Kulke. Tada vakarop. 

Atsakyti
Palaikius paspaudus kiek ilgiau ant foto, atsiranda lentelė, kurioj vienoje eilutėje kažkas panašaus parašyta " ieškoti Google pagal vaizdą", na ir išmeta visą krūvą rusų kalba aprašymų. vienas iš jų 4u.gif

Gonzikai, tą raštą seniai žinojau, bet pačios pirštinės tik dėl pūko patraukė dėmesį. Būtent tokių siūlų ir ieškojau. Galima gi vidinę pirštinę iš neerzinančių siūlų nusimegzt mirksiukas.gif Na, ir su kepurėm tas pat. Lėksiu dar tokių pačių pirkti, likučiai gali ilgai ir nelaukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 08, 13:07)

Gonzikai, tą raštą seniai žinojau, bet pačios pirštinės tik dėl pūko patraukė dėmesį. Būtent tokių siūlų ir ieškojau. Galima  gi vidinę pirštinę iš neerzinančių siūlų nusimegzt  mirksiukas.gif Na, ir su kepurėm tas pat. Lėksiu dar tokių pačių pirkti, likučiai gali ilgai ir nelaukti  biggrin.gif

Ėėė, ir aš nooo bigsmile.gif Palik ir man bent kamuolėlį pačiupinėjimui. O geriau du biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 08, 13:12)
Ėėė, ir aš nooo  bigsmile.gif  Palik ir man bent kamuolėlį pačiupinėjimui. O geriau du  biggrin.gif

Ui, abejoju ar sau dar rasiu, 100 metų likučiai ten ir manrods nebeužsakinėja iš Rusijos. Geltona, garstyčių gal daugiau, vienas motkelis tikrai buvo. Žodžiu, loterija bus biggrin.gif

Oho, kiek daug blink.gif Gražu ir man tokie wub.gif
Atsakyti