Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ponia Lylia @ 2018 01 08, 17:32)
Kulke, kaip tavo čiliai? Dar nežydi? Mano vienas jau išlindo smile.gif

Tupi gaidžiai pasikavoję dar. Bet aš nesistebiu biggrin.gif Jie mane už durną laiko ir erzina biggrin.gif

Mane ta angora pavergė per instagramą. Žiauriai suaktyvėjo beždžionės genas, o dar Gaudvilė po nosia kyštelėjo vaizdų. Nu tai nors persiplėšk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 08, 18:05)
Pintereste ar tiesiog Google vaizduose įrašyk knitted fingerless, pamatysi, kokių jų įvairių būna. Su angora labai tankių gal nelabai, bo tasai pūkas į veltinį susivels, mezgu 3,5 nr virbalais. Bet yra neliūdnų spalvų plonyčio 100proc merino, tad idealiai tiktų riešinėms  wub.gif 50 g/ 270m berods po 2,05€. Parduotuvė prie Lukšio IKI turgelio  mirksiukas.gif

Aciu wub.gif reik nupedinti. Drauge buvo padovanojus pilkes, siuvinetas karoliukais. Labai, labai grazios, na bet neprilipo jos man. Mamai atidaviau. Noreciau paprastuciu. Kai dabar maziau judu, tai nunarpliociau ir pati sau.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 08, 18:12)
Mane ta angora pavergė per instagramą.

O tai ir mezgimo guru instagrame seki ar kažkas kitka? bigsmile.gif Noooo ir aš.
Toj parduotuvėj dar mačiau 100proc akrilo to pačio rusų fabriko. Spalvos labai ryškios. Sakau, gal jas padėkliukams ar krepšiams būtų gerai. Uf, trūksta man rankų ir laiko visoms idėjoms.

QUOTE(Pou @ 2018 01 08, 18:15)
Aciu  wub.gif reik nupedinti. Drauge buvo padovanojus pilkes, siuvinetas karoliukais. Labai, labai grazios, na bet neprilipo jos man. Mamai atidaviau. Noreciau paprastuciu. Kai dabar maziau judu, tai nunarpliociau ir pati sau.

Aišku, kad nunarpliotum. Ai, beje, kažkodėl buvau sugalvojus, kad su kumštinėm neįmanoma bėgių ir posūkių junginėt, tai vairuojant bepirštes naudodavau, o išlipus iš mašinos dar ant viršaus pirštuotas pirštines. Nepatogu nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 08, 18:24)
O tai ir mezgimo guru instagrame seki ar kažkas kitka?  bigsmile.gif Noooo ir aš.
Toj parduotuvėj dar mačiau 100proc akrilo to pačio rusų fabriko. Spalvos labai ryškios. Sakau, gal jas padėkliukams ar krepšiams būtų gerai. Uf, trūksta man rankų ir laiko visoms idėjoms.

Mezgimo guru fajeboke, ale ir be tos melejonas+n tų guru su guriukais atsirado. Eina iš instagramo seivintis foto? Jauč ne, reik screenshotus daryt ir rodyt g.gif

Turiu akrilo ir neišmintiju anikaip kur jį padėt smile.gif Atidarius vieną spintelę vis krenta ant galvos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 08, 18:49)
Eina iš instagramo seivintis foto? Jauč ne, reik screenshotus daryt ir rodyt  g.gif

Turiu akrilo ir neišmintiju anikaip kur jį padėt  smile.gif Atidarius vieną spintelę vis krenta ant galvos.  biggrin.gif

Pačiam instagrame tik sau galima užsiseivint, tapšnokly nelieka. Tai belieka screenshot'us daryt ir tuos apkarpius rodyt unsure.gif

Gerai skamba biggrin.gif Dar čiut čiut ir galėsi kaip skrudžas makdakas maudytis siūluose laugh.gif
Atsakyti

Tupi gaidžiai pasikavoję dar. Bet aš nesistebiu biggrin.gifJie mane už durną laiko ir erzina biggrin.gif

Kai nuplikiau uodegas, tai jokių kaprizų. Nors ką aš čia šneku, gal tik tas 1 iš 6 ir tebus :D 

Gerai, kad jūs mezgat, o ne siuvinėjat. Radikulitas susuktų iš pavydo. 

Atsakyti
Raskit bent užuominą apie galimą graužimą wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Oi, kokie pūkiai mieli wub.gif
Atsakyti

Vaikystėj iš triušinių siūlų tokias kepures nešiodavau :D na, surišamos po smakru būdavo, ne taip atrodė, bet iš karto priminė :D

Atsakyti
Grozis ir mielumas. Vienintelia blogis - pukavimasis.
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 01 08, 22:04)
<p>Vaikystėj iš triušinių siūlų tokias kepures nešiodavau biggrin.gif na, surišamos po smakru būdavo, ne taip atrodė, bet iš karto priminė biggrin.gif</p>

Angoriniu triusiuku, berods. Turejau pilka ir balta.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 08, 22:54)
Raskit bent užuominą apie galimą graužimą  wub.gif 

[

blink.gif wub.gif wub.gif angel_sadangel.gif be žodžių..
Atsakyti
Ui, koki pūkuotukai bigsmile.gif bigsmile.gif
Kulke, jei tokių primegsi, tavo murkos nuo jų nenulips smile.gif
Atsakyti