Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Ui, kokiu graziu spalvu jus cia pridejot bigsmile.gif

As tai skaitau smile.gif Kaip ir galvojau, D. Brown antra pusė visai nuvylė. Per vakar Cobeno 'Apgauk mane kartą' perskaiciau - visai nepatiko. Dabar apie lietuviu irkluotojus tarybiniais metais 'Irklais pro spygliuota tvora' pradejau. Sita patinka smile.gif gal iki vakaro ir pabaigsiu smile.gif

Palatoj viena moteriske buvo, operuota desine ranka del pirsto luzio. Tai sugipsuoti du pirstai (mazylis ir bevardis) ir plastaka. sedejo ir planavo kaip likusiais pirstais virbalus laikys, nes kojines reiks megzt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 08, 14:24)
Palatoj viena moteriske buvo, operuota desine ranka del pirsto luzio. Tai sugipsuoti du pirstai (mazylis ir bevardis) ir plastaka. sedejo ir planavo kaip likusiais pirstais virbalus laikys, nes kojines reiks megzt biggrin.gif

Va tau ir vienas pavyzdžių,kai rašiau apie pasveikimą mirksiukas.gif
Lylia,bet kokie technologiniai terminai anglų kalboj man tamsus miškas..Vaikio pagalbos prašau,jei anam suprantama būna blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Kulke, patikrinau, tos mėlynos dar gal keli matkeliai yra, jei po manęs buvusi pirkėja visko nesusigriebė.

Buvo šv melsva, ruda, balta, murzina balta, mėtinė.

Sau paėmiau garstyčių, foto ne tą spalvą rodo. Mažesnis motkelis - 100proc merino vilna.

vartotojo įkelta nuotrauka

Dar avietinę ( foto ne ta spalva)

vartotojo įkelta nuotrauka

Tai pagal kitokį popierėlį ožkos angora turėtų būt.

Dar radau krūvelę norėtinų merino vil su alpaka, Marijampolės fabriko, užsakovai - danai, toks nelabai didelis kiekis siūlų, bet labai mielų pirštams. Spalvos gal labiau berniukams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 08 sausio 2018 - 15:36
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 01 08, 15:07)
Va tau ir vienas pavyzdžių,kai rašiau apie pasveikimą mirksiukas.gif

Aš supratau ką tu norėjai pasakyt smile.gif bet šiuo konkrečiu atveju kitas traumos pobūdis. Bet kuriuo atveju iki pomidorų sėjos reiks kažkaip pasveikt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 08, 15:34)
Kulke, patikrinau, tos mėlynos dar gal keli matkeliai yra, jei po manęs buvusi pirkėja visko nesusigriebė.

Buvo šv melsva, ruda, balta, murzina balta, mėtinė.

Jau ji ir suvažinėjo blink.gif Iš kur tu juos trauki? bigsmile.gif Jau kaip mėtinės norėčiau wub.gif Ir turkio, ir avietinės, ir baltos, ir visokių biggrin.gif

Bloškei tu mane žemėn su tom savo foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 08, 15:34)

Ui, kokios spalvos wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 08, 15:49)
Jau kaip mėtinės norėčiau  wub.gif  Ir turkio, ir avietinės, ir baltos, ir visokių  biggrin.gif

Net ir aš tokių norėčiau biggrin.gif ne mezgimui, o paglostymui ir spalvų terapijai smile.gif
Atsakyti

Gaudvile, ačiū, pati kai ieškojau rusiškai, tai visur įkeltas tas angl. video. Didelis dėkui, kai sako :) 

Lylia,bet kokie technologiniai terminai anglų kalboj man tamsus miškas..Vaikio pagalbos prašau,jei anam suprantama būna blush-anim-cl.gifblush-anim-cl.gif

Nu tai va, kažkada dukros prašiau paversti, kai ji nemezga, tai pasako kelis žodžius ir klausia: ar taip gali būti? :D sakau, ačiū, palauksiu, kol rusės išvers.

Saintlina, tą ,,Apgauk mane kartą" arba skaičiau, arba turiu. Šiandien nunešiau 1 knygą į biblioteką,namie 4 pasilikau. Tai sugebėjau į tos 1 vietą 2 pasiimti. Viena Arkinson ,,Griuvėsių dievas". Skaitei? Dar turiu seniai išleistą rusų detektyvas, Daškovos Gyvatynas. 

Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2018 01 08, 15:59)
Saintlina, tą ,,Apgauk mane kartą" arba skaičiau, arba turiu. Šiandien nunešiau 1 knygą į biblioteką,namie 4 pasilikau. Tai sugebėjau į tos 1 vietą 2 pasiimti. Viena Arkinson ,,Griuvėsių dievas". Skaitei? Dar turiu seniai išleistą rusų detektyvas, Daškovos Gyvatynas. </p>

tai jei dar neskaitei, tai ir negaišk laiko smile.gif
Gyvatynas geras. Daškovos aplamai stiprūs detektyvai, kiek pamenu. O Griuvėsių dievo neskaičiau. Tik siaubiaką Griuvėsiai smile.gif

Grįžo mergelė. Sugalvojo kept sklindžius pagal savo ypatingą receptą (tik nepamenu, kad kada būt kepęs gyvenime). O jau tešlos primaišė.. Visai laiptinei užteks.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 08, 15:49)
Iš kur tu juos trauki?  bigsmile.gif 

Messenger'y parašiau kas ir kaip mirksiukas.gif

Dar nuotykį apturėjau - atėjo moteriškė ir tipo jau megs anūkei kepurę ar šaliką. Ir vis 'per akį'. Koks raštas.čia per tą akį net nesigilinau. Ale pristojo su spalvų derinimu. Paskui jau raštą nukeltų akių turėjau parodyti. Bemezgant pavyzdį susidarė įspūdis, kad net nežino, kas yra išvirkščia akis. Žodžiu, chaosas visiškas laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 08 sausio 2018 - 16:34

Saintlina, nešk čia atlikusius sklindžius :D aš obuolių pyrago su juodųjų serbentų arbata atsinešiau.

Kulke, kaip tavo čiliai? Dar nežydi? Mano vienas jau išlindo :)

Atsakyti
Laba

Kokios skanios spalvos bigsmile.gif Angora turetu but labai svelniuke. Pamenu, vaikystej nesiojau kepures is angoros. Jau suaugusi turejau keleta megztuku, tik kai nesiojau lesius, tai tu pukiu i akis prisitrint sugebedavau biggrin.gif

Kazi, is tokiu siulu riesines geros iseitu? Turiu is vilnos uzsegamas, kai riesus skauda, linksmos butu grazesnes.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2018 01 08,)
Kazi, is tokiu siulu riesines geros iseitu? Turiu is vilnos uzsegamas, kai riesus skauda, linksmos butu grazesnes.

Pintereste ar tiesiog Google vaizduose įrašyk knitted fingerless, pamatysi, kokių jų įvairių būna. Su angora labai tankių gal nelabai, bo tasai pūkas į veltinį susivels, mezgu 3,5 nr virbalais. Bet yra neliūdnų spalvų plonyčio 100proc merino, tad idealiai tiktų riešinėms wub.gif 50 g/ 270m berods po 2,05€. Parduotuvė prie Lukšio IKI turgelio mirksiukas.gif
Atsakyti