Kažko užstrigo puslapis, užstrigo raidės, tai nebaigta rašliava liko.
Dar Saintlinai norėjau parašyt. Užjaučiu dėl rankos, gijimas toks kantrybės ir atsargumo reikalaujantis, bet kai pasveiksi, būsi labai patenkinta kad pasiremontavai. Buvusi mano bendradarbė pasidarė abiejų rankų tokią operaciją, aišku, ne iš karto abi, tai labai laiminga, sako ilgai kentėjau, nedrįsau operuotis, bijojau, o be reikalo. Sako, kaip su naujom rankom dabar ;)
O knygutės puslapius ar televizoriaus kanalus tau gali katinai pavartyt ir pajunginėt. Pamačnykai turbūt tau ant kojų drybso ;)
QUOTE(saintlina @ 2018 01 09, 17:10)
logiškai neturėtų skirtis. Ale pomidorų temoj buvo iškelta mintis, kad Schtelligo Corazonai geresni už Sėkluvos. Bet greičiausiai auginimo sąlygos tiesiog skyrėsi
man pačiai buvo, kad tie patys Corazonai vienais metais visiškai be skonio buvo. Būt pirmais metais tokie gavęsi, daugiau nesėčiau. Ale kadangi jau gudri buvau, nutariau, kad dėl maistingų medžiagų trūkumo ir mažai saulės taip buvo. Ir akurat. Sekančiais metais tręšiau ir skonis puikus vėl.
Hmmm. Dar dvi seklas turiu Schetellingiskes. Pasodinsiu salia, gales skersuot vieni i kitus ir konkuruot. Nes Sekluvos paemiau 50 seklu pakuote. Rupuzele. Vyrs ir tetis nubalsavo, kad mazai ju auginu. Tai sakiau, pasodinsiu kokiua 10 siemet.
QUOTE(Ex @ 2018 01 09, 17:10)
Ex, aciu Tau. Su
o, Ex
smagu tave matyt
ir tave su naujais - kad gyvenimo džiaugsmas sugrįžtų

Papildyta:
nu super
kantriai lauksiu tadu, galėsiu vėl tiesiai braškėsna pavasarį pult
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2018 01 09, 17:40)
Dar Saintlinai norėjau parašyt. Buvusi mano bendradarbė pasidarė abiejų rankų tokią operaciją.Sako, kaip su naujom rankom dabar ;)
nu super
QUOTE(Pou @ 2018 01 09, 18:42)
Su
Kad visuomet saldiklyje butu Nykstuko ledu, prie desreles atsirastu sviezias agurkas, Pinciukas nepritruktu malku, technikine nepasibaigtu netiketai, o gaidziai nebutu tokie koviniai. O siaip, ramybes ir pilnatves sirdyje ir namuose 
ačiū
QUOTE(saintlina @ 2018 01 09, 18:54)
dėkui
Jatau, jau apie sėją, pomidorus kalbat. Kažkaip dar nelaukiu sėjos, miegu.
Dėl Corazonų skirtumo scheteligo ir Sėkluvos tai, vat, galvoju ir neprisimenu. Man atrodo, kad nesiskiria jie, nes auginau abiejų firmų. Bet kai kažką perku schetelige, tai ir Corazonus ten pagriebiu. Nu, pakelis gražesnis negu Sėkluvos
Reiks dar grįžt gal tūkstantį puslapių atgal, pasižiūrėt jūsų dovanėlių. Nemačiau gi. Bet tai šiandien jau viskas, tamsu, tingiu, griūsiu į lovą.
Schetellige neturejo, tad Sekluvoj pirkau. Cia taip pat daug ko neturejo. Reiks kitakart atalekt.
Reiks jau galvot, kokiu siemet set.
Reiks jau galvot, kokiu siemet set.
QUOTE(Pou @ 2018 01 09, 17:42)
Kad visuomet saldiklyje butu Nykstuko ledu, prie desreles atsirastu sviezias agurkas, Pinciukas nepritruktu malku, technikine nepasibaigtu netiketai, o gaidziai nebutu tokie koviniai. O siaip, ramybes ir pilnatves sirdyje ir namuose 
Žiauriai taikliai, prisijungiu
Ex, ačiū.
Labas rytas
I darbuka su dziaugsmu
Gaudvile, jei kava geri nakciai, tai pas tave mintys nusidriekia turbut nuo namu iki kokio Tailando.
Mano mociute naktimis statydavo. Tai tetis juokdavosi, kad geriau jau Mama miegotu (Mama uosviene vadino).
O as nakti drauges vaikus laidojau. Gal 10 kartu pabudau, o sapnas vis tesesi. Apsiverkusi. vis tos viena balta, kita juoda zvake rankose man smezuoja akyse.
Dar pas mus eglute stovi nenupuosta, bet jau labai sieneliu atsiduoda. Reiks nupuosti
Zodziu, geros dienos. As jau i kelia.
Gaudvile, jei kava geri nakciai, tai pas tave mintys nusidriekia turbut nuo namu iki kokio Tailando.
Mano mociute naktimis statydavo. Tai tetis juokdavosi, kad geriau jau Mama miegotu (Mama uosviene vadino).
O as nakti drauges vaikus laidojau. Gal 10 kartu pabudau, o sapnas vis tesesi. Apsiverkusi. vis tos viena balta, kita juoda zvake rankose man smezuoja akyse.
Dar pas mus eglute stovi nenupuosta, bet jau labai sieneliu atsiduoda. Reiks nupuosti
Zodziu, geros dienos. As jau i kelia.
QUOTE(Pou @ 2018 01 10, 06:10)
Gal 10 kartu pabudau, o sapnas vis tesesi.
Gal 10 kartu pabudau, o sapnas vis tesesi.
Oho, tokiu atveju paprastai prieš vėl užmiegant ką nors gražaus galvoju ir jokie košmarai negrįžta. Nepailsėjai visai
Labas rytas
Labas rytas.
Kraujas verda. Šiandien vežant vaikus į mokyklą ties tuo pačiu išsukimu vėl pypsino šustriakas su Bėmvė. Tiksliau dalbajobas, nes išvažiavus dar greitimoj juostoj paleido pypsinimą. Aš draugiškai jam faku atmojavau. Grįžau, susiradau straipsnį, kad tai yra KET pažeidimas, psio, nuo rytojaus tokiu atveju išlipu iš auto, užsirašau numerius ir pranešu policijai.
Kraujas verda. Šiandien vežant vaikus į mokyklą ties tuo pačiu išsukimu vėl pypsino šustriakas su Bėmvė. Tiksliau dalbajobas, nes išvažiavus dar greitimoj juostoj paleido pypsinimą. Aš draugiškai jam faku atmojavau. Grįžau, susiradau straipsnį, kad tai yra KET pažeidimas, psio, nuo rytojaus tokiu atveju išlipu iš auto, užsirašau numerius ir pranešu policijai.
Labas dienas