Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

Neįsivaizduoju kas per situacija, kad šitaip nervina. Aš tai vakar pypinau ir toliau tą darysiu, bo mane nervina 'vienas kelyje' sindromas ir plepėjimas telefonu, kas reiškia, kad kiti tegul laukia, kol madam su lexus'u baigs pliurpt.

Vat, vakar prisiminus Kulkės nervą, sėdėjau ir laukiau. Madam rodė posūkį į dešinę, kas reiškia, kad stebėt reikia tik iš kairės atvažiuojančius. Vieną bloką praleido, neįvažiavo - OK, bijo, ne vietinė. Antrą kartą neįvažiavo - nu, tarkim, užsisvajojo. Kai jau trečią kartą neįvažiavo į pirmą eilę, kuri ir taip daug laisvesnė už likusias dvi, pypinau. Beje, už manęs jau spūstis susidarė. Aplenkiu, plepa tundrų tundra telefonu.

O labiausiai pasigendu patruliuojančių, jau kas per biznio reikalai tokie neatidėliotini, kad svetimi turi trukdytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 10 sausio 2018 - 08:33
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 10, 08:31)
Neįsivaizduoju kas per situacija, kad šitaip nervina. Aš tai vakar pypinau ir toliau tą darysiu, bo mane nervina 'vienas kelyje' sindromas ir plepėjimas telefonu, kas reiškia, kad kiti tegul laukia, kol madam su lexus'u baigs pliurpt.

Vat, vakar prisiminus Kulkės nervą, sėdėjau ir laukiau. Madam rodė posūkį į dešinę, kas reiškia, kad stebėt reikia tik iš kairės atvažiuojančius. Vieną bloką praleido, neįvažiavo - OK, bijo, ne vietinė. Antrą kartą neįvažiavo - nu, tarkim, užsisvajojo. Kai jau trečią kartą neįvažiavo į pirmą eilę, kuri ir taip daug laisvesnė už likusias dvi, pypinau. Beje, už manęs jau spūstis susidarė. Aplenkiu, plepa tundrų tundra telefonu.

O labiausiai pasigendu patruliuojančių, jau kas per biznio reikalai tokie neatidėliotini, kad svetimi turi trukdytis.

Už plepėjimą tu ją galėjai paskųst. biggrin.gif
Aš suku į kairę, o tai reiškia, kad turiu praleisti po du blokus (dvi juostos kiekviename) iš abiejų pusių, plius sukančius ir einančius per perėją T. y. Visus. Plius aš vežiau du vaikus ir kūdikį. Plius plius aš jau kartą paskubėjau, pati matei rezultatą.

Jo, šitų ir aš pasigendu.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 10, 08:43)
Už plepėjimą tu ją galėjai paskųst.  biggrin.gif
Aš suku į kairę, o tai reiškia, kad turiu praleisti po du blokus (dvi juostos kiekviename) iš abiejų pusių, plius sukančius ir einančius per perėją T. y. Visus. Plius aš vežiau du vaikus ir kūdikį. Plius plius aš jau kartą paskubėjau, pati matei rezultatą.

Jo, šitų ir aš pasigendu.

Uf, kaip tokių situacijų vengiu, jau geriau lanką darau, bet bent jau ramiai. Šalia vyriškio darbo turiu bjaurią sankryžą, piko metu visiškas chaosas ten. A vakar kaip tyčia dar dokus paliko, teko tris kartus aną kirst. Rimtai mąstau apie šviesoforo prašymą, labai supaprastintų vairavimą.

Dar prisiminiau vieną atvejį, kai rimtai prikult diedą norėjosi. Žodžiu, važiuoju plentu, max greitis 70km/h ir draudimai lenkti. Pasiveju puvėką, slenku paskui 30km/h. Jau užukniso ir lenkiu, ty pažeidžiu draudimą lenkti. Tas lakūdra maišą obuolių ant savo storojo pilvo pasidėjęs, vieną graužia ir dairosi. Papypinau, pirštu prie smilkinio sukinu, a jis man su savo tuo apgraužtu obuoliu dar grūmoja. Tegul atima tas teises, viens ant vieno kaip ir aš jo greičio neįrodyčiau, taip ir jis mano pypinimo.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 10, 09:22)
Labas rytas.

Kraujas verda.

LABUUUU ax.gif
Nepagalvojai,kad gal paprasčiausiai kabino ans tave bigsmile.gif
EEEEEEEEEX,su Naujais tave wub.gif wub.gif wub.gif Kad tavo pekla niekad neatauštų,kad tavo augalai kaimynų pavydui bujotų,kad energija ir sveikata per kraštus lietus mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėčiau kokių naujoviškų špinatų pasisėt. Gal ką išbandėt ir patiko? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2018 01 10, 10:33)
Nepagalvojai,kad gal paprasčiausiai kabino ans tave bigsmile.gif

Aha, vienintėlis už ko jis galėjo užsikabint, tai mano ištiestas vidurinis pirštas cool.gif
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 10, 11:06)
Norėčiau kokių naujoviškų špinatų pasisėt. Gal ką išbandėt ir patiko?  bigsmile.gif

Taiiip! Maximoj maišeliuose supakuoti visai neblogi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 10, 12:17)
Aha, vienintėlis už ko jis galėjo užsikabint, tai mano ištiestas vidurinis pirštas  cool.gif

Taiiip! Maximoj maišeliuose supakuoti visai neblogi  biggrin.gif

Pala, o galinis stiklas pas tave ne tamsintas? biggrin.gif Kažkada norėjau parodyti, ale nepaėjo.

Ui, atsibodo maximiniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 10, 12:20)
Pala, o galinis stiklas pas tave ne tamsintas?  biggrin.gif Kažkada norėjau parodyti, ale nepaėjo.

Ui, atsibodo maximiniai  biggrin.gif

Netamsintas galas visai. Bet aš jam faką rodžiau jau išsukus kairėn, jis varė antra juosta dar pypindamas, o aš pirma su faku palei langą.

Aš iš vis tik dabar juos įvedžiau į racioną biggrin.gif

Vakar Beata fajeboke papostino kaip testuoja receptus laidai su foto. Tiek užsimaniau salotų su vištiena, mirk gyvenk reiks važiuot pirkt daržovių.
Atsakyti
Kulke, o kartais ženklo nėra, draudžiančio tarkim nuo 7 iki 9 val sukt kairėn?

Šiandien vaizdelis. Nugi visiems gali pasitaikyt, ale jau visai anekdotinė situacija. Išlekiu į kiemą, nauja kvarterantė bando auto duris atsirakint vos ne nosį sukišus spynon. Kol susireguliuoju šildymą, žiūriu, ana jau iš keleivio pusės bando atsidaryt. Nesigauna, dairosi aplink. OK, pasižiūriu bardačioke, ar yra purškalas tam reikalui. Randu ir lekiu su pagalba. Mergiotė jau kažin kur nupėdinus. Šaukiu, kad galiu padėt, a ta ir sako: ačiū! Mašina ne ta blink.gif
OK, nu kam nepasitaikytų su 'tautos mašina' biggrin.gif Mažmožis tame, kad laužėsi į sidabrinę, o jau vėliau šildė baltut baltutėlę cool.gif tai va biggrin.gif
Atsakyti
oi, negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 10, 15:06)
Kulke, o kartais ženklo nėra, draudžiančio tarkim nuo 7 iki 9 val sukt kairėn?

Šiandien vaizdelis. Nugi visiems gali pasitaikyt, ale jau visai anekdotinė situacija. Išlekiu į kiemą, nauja kvarterantė bando auto duris atsirakint vos ne nosį sukišus spynon. Kol susireguliuoju šildymą, žiūriu, ana jau iš keleivio pusės bando atsidaryt. Nesigauna, dairosi aplink. OK, pasižiūriu bardačioke, ar yra purškalas tam reikalui. Randu ir lekiu su pagalba. Mergiotė jau kažin kur nupėdinus. Šaukiu, kad galiu padėt, a ta ir sako: ačiū! Mašina ne ta  blink.gif
OK, nu kam nepasitaikytų su 'tautos mašina'  biggrin.gif Mažmožis tame, kad laužėsi į sidabrinę, o jau vėliau šildė baltut baltutėlę cool.gif tai va  biggrin.gif

Nėra biggrin.gif

lotuliukas.gif Jopštvairogės bigsmile.gif Nu aš ir sakau, kad visi anekdotai randasi iš gyvenimo biggrin.gif
Atsakyti
Lab.

Atlekiu tiesiai iš po kalėdinės eglutės. Buvau jūsų dovanėlių apžiūrėt bigsmile.gif Ogi kad nagingos, kad išmaniosios rankelės! wub.gif Labai jaukus maišeliukas su siuvinėtu seneliuku, labai patiko apnertos staltiesės, o ir Kulkė riešutų kad priperėjo biggrin.gif Net savo gaidžio plunksnas pamačiau kabalduojančias gaudyklėje.. bigsmile.gif Visko neišvardinsiu, bet viską iššniukštinėjau. Va, tik klausimas, už kokius nuopelnus kažkuri anglių gavo bigsmile.gif Saintlina gal, ar Nera, pamiršau jau kol apžiūrėjau.
Žodž, pasismaginot.

Dėkui visoms už linkėjimus 4u.gif
Pralinksmino originalus Gaudvilės anekdotas iš kiemo biggrin.gif
A, ir dar Gonziaus avataras koks gražus wub.gif tik dabar pamačiau.
Atsakyti