Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 09, 11:55)
Tuoj aš tau 'užsiprašysiu', greit kelies ir pati pėdini

lotuliukas.gif arbatos aisku kad pasidarau smile.gif bet tik todel, kad elektriniai arbatinukai israsti biggrin.gif
Atsakyti
Mergai, gal zinot kuo nuvalyt nuo pirstu joda ar kuo cia pries operuojant uzpila? Visa ranka oranziskai geltona, o as poryt teatran turesiu eit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 09, 13:10)
Mergai, gal zinot kuo nuvalyt nuo pirstu joda ar kuo cia pries operuojant uzpila?  Visa ranka oranziskai geltona, o as poryt teatran turesiu eit biggrin.gif

Pabandyk su citrina patrint. A šiaip, tai niekieno reikalas kokios spalvos tavoji ranka, net jei ir nuo zelionkos žalia ar margancovkės ruda ruda. Šiaip tai jodas su laiku pats 'nugaruoja' mirksiukas.gif

Beje, jei ten tikrai jodu valė ir jis dar matosi, džiaukis! Reiškias organizme jodo pakankamai. Aš kai išsitepu rankas, po 20 min net žymės nelieka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 09 sausio 2018 - 13:48
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 09, 13:47)

Beje, jei ten tikrai jodu valė ir jis dar matosi, džiaukis! Reiškias organizme jodo pakankamai. Aš kai išsitepu rankas, po 20 min net žymės nelieka.

geras čia smile.gif niekad nesu apie tai girdėjus.
nežinau tiksliai, ar jodas. Gal dabar kokia kita priemonė naudojama, spalva panaši. Bet pylė negailėdami - iki vidurio žasto nuspalvinta. O ant dilbio didelė riebi žalia rodyklė markeriu nupiešta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 09, 14:47)
geras čia  smile.gif  niekad nesu apie tai girdėjus.
nežinau tiksliai, ar jodas. Gal dabar kokia kita priemonė naudojama, spalva panaši. Bet pylė negailėdami - iki vidurio žasto    nuspalvinta. O ant dilbio didelė riebi žalia rodyklė markeriu nupiešta  lotuliukas.gif

Spiritas turetu padet.

Mano zyles isrankios. Visa lesykla iskuite, kol saulegrazas isrankiojo.

Su vaikiu buvau pas gydytojus. Tai turejau itikinet, kad nereikia tepti anestezuojanciu tepaliuku, kad neskaudetu duriant i vena. Butu reikeje laukti 20 min, tad atsisakem, plius tik maziukas bijojo... Labai kreivai ziurejo - mazdaug leidziu vaikui kenteti skausma 😁 O mano vaikis tai galva jau aukstesnis uz mane. Bet siaip, tokio rupestingumo wub.gif Idure su peteliske, kad tik mazesnis skausmas butu, nes dare l. Daug tyrimu, gal 9 megintuvelius eme kraujo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 09 sausio 2018 - 15:07
QUOTE(Pou @ 2018 01 09, 15:01)
Su vaikiu buvau pas gydytojus....tokio rupestingumo  wub.gif

smagu, kad taip rūpestingai su vaikais elgiasi
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 09, 15:16)
smagu, kad taip rūpestingai su vaikais elgiasi

As net nesupratau, kodel ten vaikai taip marsiruoja is tos laboratorijos: nueina, grizta i laukiamaji, vel juos po kurio laiko pakviecia. Puikus personalas. Cia Endokrinologijos klinikoje. Ir taip graziai suremontuotos patalpos. Liuks.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 09, 14:47)
Bet pylė negailėdami - iki vidurio žasto    nuspalvinta. O ant dilbio didelė riebi žalia rodyklė markeriu nupiešta  lotuliukas.gif

Kai vyriškiui pėdą operavo, iki pat subinės ištepė. Abi kojas cool.gif Vasarą tas buvo, niekaip nepamenu, kad būtų spalvotom kojom.

Pou, o zylėms ant šakučių užmauti nesūdyti lašiniai labai skanu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2018 01 09, 15:19)
As net nesupratau, kodel ten vaikai taip marsiruoja is tos laboratorijos: nueina, grizta i laukiamaji, vel juos po kurio laiko pakviecia. Puikus personalas.

tikrai liuks. Ir vaikai taip nebijos gydytojų, kai neigiamų pojūčių neapturės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 09, 15:30)
Kai vyriškiui pėdą operavo, iki pat subinės ištepė. Abi kojas cool.gif Vasarą tas buvo, niekaip nepamenu, kad būtų spalvotom kojom.

tai matyt lygiai ištepė abi kojas, atrodė kaip įdegęs, užtat ir neprisimeni biggrin.gif
Atsakyti
Gaudvile, pas mus pauksciukams patinka, nes pilnas meniu: ir lasinukai pakabinti, ir seklu misinys pabertas, ir duonos ar batono trupiniu yr. Jau keleta turi vardus 😁

Saintlina, man pries 3 metus apendicita operavo, tai per savaite dvi ta morka nusivale.

Siandien tetis paveze iki Sekluvos, nusipirkau Corazon didesne pakuote. Pries tai buvau pirkus kito gamintojo. Tikiuosi, kad nedaug skirsis.

Norejau nutrepset dar iki siulu, bet gal savaitgali vyrs nuves. Siandien dregme.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pou: 09 sausio 2018 - 16:14
QUOTE(Pou @ 2018 01 09, 16:08)

Siandien tetis paveze iki Sekluvos, nusipirkau Corazon didesne pakuote. Pries tai buvau pirkus kito gamintojo. Tikiuosi, kad nedaug skirsis.

logiškai neturėtų skirtis. Ale pomidorų temoj buvo iškelta mintis, kad Schtelligo Corazonai geresni už Sėkluvos. Bet greičiausiai auginimo sąlygos tiesiog skyrėsi smile.gif man pačiai buvo, kad tie patys Corazonai vienais metais visiškai be skonio buvo. Būt pirmais metais tokie gavęsi, daugiau nesėčiau. Ale kadangi jau gudri buvau, nutariau, kad dėl maistingų medžiagų trūkumo ir mažai saulės taip buvo. Ir akurat. Sekančiais metais tręšiau ir skonis puikus vėl.
Atsakyti
Lab.
Su šv.Kalėdom, su naujaisiais metais, ir su artėjančiom Velykom.
Saintlinai - sveikatos piršteliams ir visai rankytei.
Lyliai - gero uodeguoto sargo
Kulkei su Gaudvile - tvirtų virbalų ir daug naujų pūkuotų narplionių
Pou - daug žvirblių ir sniegenų lesykloje
Gonzikui - jaukaus šilto židinio namie, kad nosytei ir pėdutėms būtų šilta
Nerai - daug sniego šią žiemą, kad nereiktų toli į kalnus važiuot slidinėt

Va, vienu atsikvėpimu išbarbenau linkėjimus, kaip žirnius į sieną.

QUOTE(saintlina @ 2018 01 09, 14:10)
Mergai, gal zinot kuo nuvalyt nuo pirstu joda ar kuo cia pries operuojant uzpila?  Visa ranka oranziskai geltona, o as poryt teatran turesiu eit biggrin.gif

O tu nori kad abi rankos vienodai atrodytų? Nu tai ir kitą ranką papeciok oranžiškai geltonai. Daug lengviau pamozot, negu nuo skaudančios rankos gramdyt spalvą. Prie rankų spalvos teatrinius batelius galėsi priderint.
Atsakyti