Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 21, 19:55)
Ui, sumaišei - pieną, sviestą, varškę, jogurtus, sūrelius, fermentinį sūrį vartojam. Nesigleiviuojam nors tu ką  biggrin.gif

Nu. Ir dar su tokiu pasididžiavimu rašai. Shame on you biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 21, 19:55)
Ui, sumaišei - pieną, sviestą, varškę, jogurtus, sūrelius, fermentinį sūrį vartojam. Nesigleiviuojam nors tu ką  biggrin.gif

nu tada nežinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 21, 20:01)
Nu. Ir dar su tokiu pasididžiavimu rašai. Shame on you  biggrin.gif

Brangioji, tu mane ne su RR maišai? Ne su Lylia? Gi visada sakiau, kad pieno ( karvės pieno! ) vartojam. Pačio pieno nedažnai, bet raugintus produktus ir sviestą - dažnai ir sunku buvo valdytis maitinant vaiką, bo reikėjo mažint net ir tų kiekį. Grynas pienas ir pieno produktai - skiriasi gi nu. Vat gryną pieną tegul veršiukai ir valgo tongue.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 21 sausio 2018 - 20:12
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 21, 20:06)
Brangioji, <...>

Brangioji, kepštelėjau aš tave gi biggrin.gif

Nu šitas Čiko man nipotinka. Dar galiu klausyt, kol gerklės neatidaro. Bet tas atidarytos gerklės klyksmas siutą varo. Nors šitą Forever young galėjau netgi maloniai suklausyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulkė: 21 sausio 2018 - 20:15
Diedo komentaras - bukas ir bukesnis. Gražus įvaizdis, nu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 21, 20:13)
Nu šitas Čiko man nipotinka.

o mano favoritas wub.gif ir balsas man jo fantastiškas wub.gif tik ne visada kažkaip jį parodo.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 21, 20:17)
Diedo komentaras - bukas ir bukesnis. Gražus įvaizdis, nu  biggrin.gif

Rimtai, nu kaip taikliai biggrin.gif Tik nulaužto danties kampo trūksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 21, 20:17)
Diedo komentaras - bukas ir bukesnis. Gražus įvaizdis, nu  biggrin.gif

įvaizdį, manau, ne jie patys pasirenka.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 21, 20:18)
o mano favoritas  wub.gif  ir balsas man jo fantastiškas  wub.gif  tik ne visada kažkaip jį parodo.

Mano akys su ausimis pjaunasi. Nepakeliu aš šitų stilistų izdivalkių su tais tutu sijonais ant kaklo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 21, 20:20)
įvaizdį, manau, ne jie patys pasirenka.

Šitas berods pats, bo pats mokejažą darosi, drabužius draugė siuva. FB vis į akis su anuo info ingrūda.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 21, 20:22)
Mano akys su ausimis pjaunasi. Nepakeliu aš šitų stilistų  izdivalkių su tais tutu sijonais ant kaklo.  biggrin.gif

dėl šito tai sutinku smile.gif be ryšio tas sijonukas visiškai, bet jam jau pritaikytas tas įvaizdis ir turbūt bus išlaikytas iki projekto galo. Labai tikiuosi, kad išbus jis iki galo smile.gif ne įvaizdis, atlikėjas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 21, 20:25)
Šitas berods pats, bo pats mokejažą darosi, drabužius draugė siuva. FB vis į akis su anuo info ingrūda.

čia gal pradžioj, dabar tai nesitiki, kad savieigai juos kas paleistų smile.gif

nu, žiūrom, ką šitie du šian parodys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 21 sausio 2018 - 20:30
QUOTE(saintlina @ 2018 01 21, 20:27)
atlikėjas smile.gif

Jei tas 'atlikėjas' liežuvio pagrindu gerklės neužkimštų, tai dar galima būtų bent užsimerkus klausyt mirksiukas.gif
Atsakyti