Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 21, 20:29)
Jei tas 'atlikėjas' liežuvio pagrindu gerklės neužkimštų..

nieko nežinau, mano favoritas, ir taškas smile.gif
Atsakyti
Geeeras, vis maniau kad Taileris su dviem juodžiais koliojos per sieną, a čia Rouzas. Einu ieškoti originalo.
va, nebuvo ten Akselio.

QUOTE(saintlina @ 2018 01 21, 20:32)
nieko nežinau,  mano favoritas, ir taškas smile.gif

Nemoka dainuot tas tavo favoritas biggrin.gif Bet tai ir Shakira nemoka, jei ką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 21 sausio 2018 - 20:45
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 21, 20:29)
Jei tas 'atlikėjas' liežuvio pagrindu gerklės neužkimštų, tai dar galima būtų bent užsimerkus klausyt  mirksiukas.gif

Tai štai kaip tas garsas vadinasi bigsmile.gif

Nu jau Monikai daina doh.gif Lyg nieko geresnio tuo laikotarpiu nebuvo..
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 21, 20:36)
Nemoka dainuot tas tavo favoritas  biggrin.gif Bet tai ir Shakira nemoka, jei ką.

nu tu matai - o kaip dieviškai dainuotų, jei dar dainuot mokėtų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 21 sausio 2018 - 20:47
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 21, 20:40)
Nu jau Monikai daina doh.gif Lyg nieko geresnio tuo laikotarpiu nebuvo..

Man tai Monikos balso tembras gražus, tik jau portugalų kalbos nebuvo visai.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 21, 20:46)
Man tai Monikos balso tembras gražus, tik jau portugalų kalbos nebuvo visai.

Jos balsu neabejoju. Kaukei tinka ta daina, Ščiogolevaitė susitvarkė, bet X faktoriui- nemanau.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 21, 20:46)
nu tu  matai - o kaip dieviškai dainuotų, jei mokėtų  bigsmile.gif

pamiršai dar vieną dalyką - aš ne prieš gėjus. Normalius gėjus. Dauguma mano favoritų tokie. Bet jie turi nerealius balsus ir nerealiai gerai gyvai dainuoja. Aš prieš tokius darkymusis.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 21, 20:50)
pamiršai dar vieną dalyką - aš ne prieš gėjus. Normalius gėjus. Dauguma mano favoritų tokie. Bet jie turi nerealius balsus ir nerealiai gerai gyvai dainuoja. Aš prieš tokius darkymusis.

Čia, žinokis, mūsų bėda, o ne jų. Mes nepakankamai liberalios, išlenda mūsų pačių kokie tais kompleksai ar konservatoriškoji pusė, o gal tiesiog tas toks svetimos gėdos jautimas, kai žiūri ir akys dega.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 21, 20:50)

man tai pof.. ta jo orientacija. Ir darkymasis nekliūna. Aš gi kasdien kaimynystėj nematau. O ką jis daro scenoj - nu tai tam ir yra scena. Šiais laikais dauguma bile kuo stengiasi dėmesį patraukt.

Ė, mergai, o kas ten pas Jazzu ant peties nupaišyta? Susiginčyjom su diedu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 21, 20:57)
man tai pof.. ta jo orientacija. Ir darkymasis nekliūna. Aš gi kasdien kaimynystėj nematau. O ką jis daro scenoj - nu tai tam ir yra scena. Šiais laikais dauguma bile kuo stengiasi dėmesį patraukt.

Ė, mergai, o kas ten pas Jazzu ant peties nupaišyta? Susiginčyjom su diedu biggrin.gif

Nu vat tas bile kuo šiuo atveju ir yr bile kas biggrin.gif

Pradžioj galvojau, kad koks paukštelis, bet lyg suknelės gėlės motyvas koks atkartotas. Ar ne? O gal kas susiję su ta mirusia dainininke?
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 21, 20:59)

Pradžioj galvojau, kad koks paukštelis, bet lyg suknelės gėlės motyvas koks atkartotas. Ar ne? O gal kas susiję su ta mirusia dainininke?

mergelė sako, kad ten paršelio galva ant moteriško torso. Nu, sakau, tada tik ant vyriško, nes visi žino, kas yra tikrieji kriuksiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 21, 20:49)
Jos balsu neabejoju. Kaukei tinka ta daina, Ščiogolevaitė susitvarkė, bet X faktoriui- nemanau.

Tai kad šian MK vakaras. Ai, bet tai kad kitaip ir nebuvo, gi ne savo autorinės dainuoja.

QUOTE(Kulkė @ 2018 01 21, 20:54)
Čia, žinokis, mūsų bėda, o ne jų. Mes nepakankamai liberalios, išlenda mūsų pačių kokie tais kompleksai ar konservatoriškoji pusė, o gal tiesiog tas toks svetimos gėdos jautimas, kai žiūri ir akys dega.

Tikrai ne mano. Pirmas mano dėstytojas buvo gėjus, profesionalų profesionalas, bet nesidarkė ir kas svarbiausia, nevaidino aukos. Kad ir Ruslanas, dainuoja labai gerai, bet iš savęs pajaco nedaro ir tų pavyzdžių daug turiu.
Atsakyti