Nu kaip fainei

Ai, dar noriu paklaust ar kuri nors augino kalafiorus? Kaip juos augint? Ir sparagines vijoklines.
Nematytas, nenuvalkiotas pirštinės raštas. Noriu tokias numegzti
Pou, kalafiorai auga normaliai, nieko su jais sudėtingo nėra. Pasisėji gal gegužės pradžioj šiltnamy, biržely, kai pasibaigia šalnos, išsodinėji į lysvę. Auginau pigią nojaus sėklų erfurt veislę, užaugo. Buvo tokių galvų, kur mažas žiedynas, bet šiaip viskas gerai. Vijoklines juodas auginau šiemet, man jos nespėjo subręsti. Bet gal nuo lietingos vasaros galo čia taip, gal saulės trūko. Ta, kuri davė sėklų, sakė, kad pas juos spėja subręsti.

Niekad neauginau nei tu, nei tu. Sparagines visad krumines, bet noriu ilgesnio derliaus. O kalafiorus labai megstu, tad pabandysiu, gal uzaugs.

Saintlina, gal ir yra tokiu

Saintlina, gal ir yra tokiu

gražu būtų

neteko girdėt dar apie tokius. Bet galėtų tokie minikornišoniukai ant didelio kupsto vazone augt

Briuselio kopūsčiukai ant stiebo, bet ne tokio aukšto kaip saulėgrąžų, gal 3x mažesnio

O kalafiorus ir visus kopüstus labai mėgsta grambuolių lervos (!), kopüstiniai baltukai. Dar labai svarbu, kad kalafiorų žiedynai negautų tiesioginės saulės, todėl apdengia jų pačių lapais arba sėja tokias naujai išvestas veisles, kur patys tuo apsirūpina.

O kalafiorus ir visus kopüstus labai mėgsta grambuolių lervos (!), kopüstiniai baltukai. Dar labai svarbu, kad kalafiorų žiedynai negautų tiesioginės saulės, todėl apdengia jų pačių lapais arba sėja tokias naujai išvestas veisles, kur patys tuo apsirūpina.
Briuselio tai macius.
Mes auginam kopustus po danga, nes sutvarkyti kopustai butu, liktu tik grauztukai. Grambuoliai sulenda i braskes

Va, as fotkej maciau tokius apdangstytus lapais

Skaičiau, kad baltukai nemėgsta dantų pastos kvapo. Atseit, ištirpinti likučius, apipurkšti ir nepuls drugiai kiaušinių dėti. Po lietaus kartoti.
Briuseliniai pas mane darže dar gyvena.
O kalafiorų niekada nedengiu lapais, man greičiau jau jie perauga nei spėju sugalvoti, ką iš jų padaryti prisiauginu ir nesuvalgau.