Įkraunama...
Įkraunama...

Apie ūkį ir bites

QUOTE(ponia Lylia @ 2018 01 23, 17:03)
<p>Skaičiau, kad baltukai nemėgsta dantų pastos kvapo. Atseit, ištirpinti likučius, apipurkšti ir nepuls drugiai kiaušinių dėti. Po lietaus kartoti. </p><p>Briuseliniai pas mane darže dar gyvena. </p><p>O kalafiorų niekada nedengiu lapais, man greičiau jau jie perauga nei spėju sugalvoti, ką iš jų padaryti biggrin.gif prisiauginu ir nesuvalgau. </p>

Maniskis labai skania sriuba verda is brokoliu ar kalafioru, poru, morkos ir obuoliu. Niam. O kalafioras man ciut apvirtas ir keptuvej ant sviesto su dziuveseliais nerealus.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2018 01 23, 16:33)
Dar labai svarbu, kad kalafiorų žiedynai negautų tiesioginės saulės, todėl apdengia jų pačių lapais arba sėja tokias naujai išvestas veisles, kur patys tuo apsirūpina.

aš iš tų, kur tokias veisles sėja, nes pati tai tikrai nei laiko, nei jėgų neatrasčiau vasaros darbymety tokiems reikalams. Tikrai patys apsigobsto smile.gif
Atsakyti
Kokios fainos temos vėl sugrįžo wub.gif

Aš tai negaliu ramiai žiūrėt, kai rodo ŽS tą augalininkystės bandymų stotį, nu tuos jų daržus ir šiltnamius. Apopleksija ištinka, nu kaip taip viskas gali augti ir užaugti. Kaip Nera sako, mano rankos tikrai ties šita vieta iš kitos pusės auga doh.gif A, nu dar aš pati kalta, kad pritingiu aptupinėt kiekvieną augalėlį. Bet čia jau kita tema lotuliukas.gif
Atsakyti
man šian mamikė sako - šiemet turbūt pomidorų sėją teks praleisti. Nu dar ko blink.gif Su kaire sėsiu, jeigu ką. Gal jokio zabubono ta tema nėr lotuliukas.gif
Atsakyti

Kokios fainos temos vėl sugrįžo wub.gif

Aš tai negaliu ramiai žiūrėt, kai rodo ŽS tą augalininkystės bandymų stotį, nu tuos jų daržus ir šiltnamius. Apopleksija ištinka, nu kaip taip viskas gali augti ir užaugti. Kaip Nera sako, mano rankos tikrai ties šita vieta iš kitos pusės auga doh.gifA, nu dar aš pati kalta, kad pritingiu aptupinėt kiekvieną augalėlį. Bet čia jau kita tema lotuliukas.gif

Mhm. Šiandien irgi sustojau sėklų stendo ir žiūriu į pomidorų sėklų eilę. Nors nieko nereikia ir nieko nepirksiu. Nebent kokį vieną hibridą dėl smagumo. 

Aik, Kulke, pas juos ten visas mikroklimatas sureguliuotas, drėgmė, šviesa, temperatūra, tręšimas ir tt. Neįmanoma mažuose šiltnamiuose namų sąlygom taip. 

Nusipirkom ir mes polikarbonatinį šiltnamį, žiūrėsiu, kas per stebuklas bus. Nors kai pasikeis vieta, žemė trąši, vien tai viską keičia.

Atsakyti
Miegat, ania? biggrin.gif

Aš va namų darbus baigiau daryt. Mergikė prieš valandą prisiminė, kad reikėjo knygai skirtuką padaryti, ryt konkursas, tipo ryt kelsis anksčiau ir darys. Miegok, vaikeli, miegok... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 24, 00:00)
Miegat, ania?  biggrin.gif

Aš va namų darbus baigiau daryt. Mergikė prieš valandą prisiminė..

Nia biggrin.gif
Kaip pažįstama...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 24, 00:04)
Nia biggrin.gif
Kaip pažįstama...

A ką veiki? bigsmile.gif Sėji? Ar akėji? biggrin.gif

Pas mane dar tik pradžia... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2018 01 24, 00:07)
A ką veiki?  bigsmile.gif 

Pas mane dar tik pradžia...  ax.gif

Absoliutų blogį 3 žiūiu biggrin.gif

Tai daug dar tau tų 'paskutinių minučių' nusimato smile.gif
Atsakyti
Rytas labas smile.gif

Kažkokia super greita naktis, čia tik akis sumerkiau, čia jau žadintuvas rėkia smile.gif

Kafutės, kafos bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Ne kafos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2018 01 24, 08:57)

ŠOmpano? bigsmile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti