Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

QUOTE(TheSparkle @ 2017 01 06, 14:17)
Uzsispyrusi, valio valio valio panelėms!  wub.gif  saldaus pienelio.  wub.gif

Dėl temos psl, tai gal kaip mėnesio temai pratęsia puslapius, maža ką nebūtų kam kurt.  ax.gif

Panos, o kamštis būtinai turi būti kraujingas ar ne?

Nebūtinai
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2017 01 06, 00:20)
Bet zinok tas riebalas dazniausia ir issiskiria tada, kai odai truksta dregmes, kad ir kaip nelogiskai tai skambetu.. bet ir per riebus kremas gali turet itakos..  smile.gif bandyk lengvos teksturos.. geli koki.. parekomenduot, tai ziurint uz kokia kaina nori.. jei daug nesinori permoket, tai as rinkciaus is vaistines: Bioderma.. Avene.. o ten jau spec patars is tu firmu kas tiktu tavo odai 4u.gif

Aciu, Amber 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 06, 14:32)
Aš už tai jei didelis vaikas cp. Va gimdė 4580 ir sustojo eiga ties 9cm ačiū D . . darė cp, nes kaimynei stūmė vaiką daktarai ties 8 cm ir vaikui trauma, vaikas buvo didelis.
O man jokio kamščio, aš pamenu jis su trupučiu krauju buvo.

Aš ir už cp jai didelis vaikas , su gyd susitarciau jau pas kurį gymdyti norėčiau .
Nėra ko savęs draskyti ,traumuoti ir vaiko ...
Manau cp tikrai daug saugiau būtų jai didelis vaikas . ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 06, 12:43)
Aš ir už cp jai didelis vaikas , su gyd susitarciau jau pas kurį gymdyti norėčiau .
Nėra ko savęs draskyti ,traumuoti ir vaiko ... 
Manau cp tikrai daug saugiau būtų jai didelis vaikas .  ax.gif

Aš lygiai tą patį galvoju. Šiaip su konkrečiu gydytoju nesitarėm gimdyti, bet būsim visom prasmėm pasiruošę tam cezario atvejui unsure.gif mano ginė buvo užsiminus apie cp, bet dabar jau nebekalba, ji kas dieną vis kitos nuomonės tai jau nebesuprantu jos biggrin.gif teks imti viską į savo rankas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varlius @ 2017 01 06, 09:51)
Aha, rimtai- kaip mes cia 51 psl varom biggrin.gif Mes kaip Chuck'ai Norisai biggrin.gif Tema turi 50 psl, o mes jau 51 varom biggrin.gif

Labryt biggrin.gif Liuc papan isikabines kimarina smile.gif Vakar maudem, tai sian kai aduvanciko sukuosena biggrin.gif

Vakar dukryte lankiau.... Jeeeezusmarija... Nemaniau, kad tokia sunki forma vejaraupiu gal but verysad.gif Tiesiog gyva zaizda... Ir burnyteje ir ant lytiniu lupyciu, ant delnu, padu... Eina nacirt ta kvaraba... Ir tempa virs 39... Plius kosulys ir sloga dar is ankciau verysad.gif Jomajo kai vaikas kankinasi... O as dar ir but salia  visa laika (ypac nakti, kai sunkiausia) negaliu...

Vargsiuke mergyte unsure.gif bet tikrai sunkiai sergat, tiek berimu, imkit kad greiciau pasveikt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 06, 12:11)
Labukas damos  4u.gif

Turim dar viena sausinuke  wub.gif
Siandien, 9:05 CP pagalba pasauli isvydo grazuole mergyte  wub.gif 3940g. 53cm.  wub.gif
Jauciuos kaip po CP kolkas gerai  bigsmile.gif
Veliau parasysiu daugiau  mirksiukas.gif

Sveikinimai wub.gif

O kokia dičke biggrin.gif
Atsakyti
Aciu merginos wub.gif

Su svoriu biski apsiriko, ne 3940, o 3970 biggrin.gif Dar dagiau thumbup.gif
Greiciausiai vardas bus Mantė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 06, 13:20)
Aciu merginos  wub.gif

Su svoriu biski apsiriko, ne 3940, o 3970  biggrin.gif Dar dagiau thumbup.gif
Greiciausiai vardas bus Mantė  4u.gif

O kaip mano vyriuko bigsmile.gif wub.gif labai gražus vardas. Kaip jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(grajauskiki @ 2017 01 06, 13:07)
krč ryt ramiai cepelinus galiu daryt, nes dar tikrai negimdysiu  unsure.gif  o man taip tą pilvą pamaudžia, aš jau tikėjausi, kad ant dienų čia pas mane viskas.

Dek 4 ant karto ir pagimdysi greiciau nei manai bigsmile.gif biggrin.gif nu joooo.. as, kai vaziavau apzet ligonines labiausia bijojau, kad neisgirsciau klykiancios.. bet is vis nieks tuo metu negimde.. bigsmile.gif tai taip pasiseke.. biggrin.gif as varau sekmadieni pas gyd savo.. pazes vel toniukus.. echo gal pazes.. gal kakleli ir zesim koki nurodymai toliau..
Papildyta:
QUOTE(Tauskute_ @ 2017 01 06, 13:43)
Manau cp tikrai daug saugiau būtų jai didelis vaikas .  ax.gif

100% sutinku..
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 06, 13:20)
Aciu merginos  wub.gif

Su svoriu biski apsiriko, ne 3940, o 3970  biggrin.gif Dar dagiau thumbup.gif
Greiciausiai vardas bus Mantė  4u.gif

Grazus vardas wub.gif Tik netiketas, kai tik apie G raide kalbejai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 06, 13:35)
Amberr ziurek koki radau, ka manai?

Zinok nieko nemanau, nes negirdejus apie sia firma, tai nieko negaliu pasakyt.. 4u.gif unsure.gif bet siaip konkreciai sita pazejus.. nzn.. as nepirkciau.. man visiskai nezinoma firma unsure.gif a ko tu is to Kanebo nenori? nu tik tiek, kad serumu kaina ten nekazka.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 06, 14:30)
Grazus vardas  wub.gif Tik netiketas, kai tik apie G raide kalbejai  bigsmile.gif

Aha.. as ir ta pati pagalvojau biggrin.gif
O kazi iki kada turi isistatyt galvute.. ? Nes man ir neisistacius.. nors zemyn galva jau daug men isitaisius
Atsakyti

krč ryt ramiai cepelinus galiu daryt, nes dar tikrai negimdysiu unsure.gifo man taip tą pilvą pamaudžia, aš jau tikėjausi, kad ant dienų čia pas mane viskas.

Man irgi nieko nieko nebuvo... o naktį staiga sąrėmiai prasidėjo ir išvažiavau į ligoninę. Tad negali žinot, kada čia viskas prasidės. Ir buvau jau savaitė virš termino.

Panos, o kamštis būtinai turi būti kraujingas ar ne?

Nebūtinai

Atsakyti

Aciu merginos wub.gif

Su svoriu biski apsiriko, ne 3940, o 3970 biggrin.gifDar dagiau thumbup.gif
Greiciausiai vardas bus Mantė 4u.gif

Labai gražus vardukas :wub:  Mano sąrašuose jis buvo. Tik vyrui nepatiko...

Atsakyti