Įkraunama...
Įkraunama...

2017 Sausinukų namučiai

uzsispyrus, roziniai sveikinimai wub.gif vardukas grazus princeses smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 06, 13:23)
O kaip mano vyriuko  bigsmile.gif  wub.gif  labai gražus vardas. Kaip jautiesi?

Zinok itartinai gerai bigsmile.gif Net B sako, as cia prisiskaiciau, dar palatos kaimyne labai sunkiai atsigaudinejo, o man kaip po CP tai tfu tfu tfu labai net gerai sakyciau bigsmile.gif
Net kateterio nebeskauda thumbup.gif

QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 06, 13:30)
Grazus vardas  wub.gif Tik netiketas, kai tik apie G raide kalbejai  bigsmile.gif

Cia zinok irgi ne siaip sau vardas is M raides tongue.gif
Pirmosios inicoalai G.M., o sios princeses bus M.G. tongue.gif

Is G raides grazus vardai buvo Gabriele, o jis jau uzimtas - seses dukra. Ir Guste (del ko sio nepasirinkom jau sakiau lotuliukas.gif)

B geazus vardas buvo Ignė, bet sakiau neeeee... O del Mantes abu iskart sutikom, tai taip ir pasiliko wub.gif Ir dukra dar negimus jau Mante vadino wub.gif
O ir turim drauga artima Manta, o jau s toks storuliukas lotuliukas.gif Tai juokiames kad nu vardas labai tinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 06, 14:20)
Aciu merginos  wub.gif

Su svoriu biski apsiriko, ne 3940, o 3970  biggrin.gif Dar dagiau thumbup.gif
Greiciausiai vardas bus Mantė  4u.gif

Sveikinimai!!! nemaza mergyte bet ziurint kokie teveliai ;)

as katik po TA t.y. po echo, gavau siuntima darytis echo nes su pirmu nestumu vis truko vaisiaus vandenu tai cia profilaktikai nusiunte, na ka vis dar mergyte, kojos ilgos, galva didele. Svoris 37 savaite 3337 kg. na dar turim laiko augti tai manau ir Uzsispyrusios dukryte gal pavysim biggrin.gif
kaip gydytojai ir sakiau as mazu vaiku nesitikiu kai mano vyras 2 metrai ugio biggrin.gif
viskas gerai vaisiaus vandenu pakanka, tik vienas minusas apsivijus virkstele kakla. Bet sake stebet judesius, daznai taip buna ir nereikia pergyvent, su sunum irgi virkstele buvo apsivijusi viskas buvo gerai, tik gimdant reikia ispeti gydytojus. Aisku nedadeda tai ramybes bet stengsiuos daug negalvot ir mastyt pozityviai ;)

Atsakyti
Amberr, laukiu dar drauges ka patars, del kanebo, as per ja perkuosi, nes ji dirba didmenoj kurie veza sita kosmetika i lt, nuolaida padaro ax.gif
Bet kol ji dar neatrase, tai ziurinejuos vis kazka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pro100egle @ 2017 01 06, 14:17)
Sveikinimai!!! nemaza mergyte bet ziurint kokie teveliai ;)

as katik po TA t.y. po echo, gavau siuntima darytis echo nes su pirmu nestumu vis truko vaisiaus vandenu tai cia profilaktikai nusiunte, na ka vis dar mergyte, kojos ilgos, galva didele. Svoris 37 savaite 3337 kg. na dar turim laiko augti tai manau ir Uzsispyrusios dukryte gal pavysim biggrin.gif
kaip gydytojai ir sakiau as mazu vaiku nesitikiu kai mano vyras 2 metrai ugio biggrin.gif
viskas gerai vaisiaus vandenu pakanka, tik vienas minusas apsivijus virkstele kakla. Bet sake stebet judesius, daznai taip buna ir nereikia pergyvent, su sunum irgi virkstele buvo apsivijusi viskas buvo gerai, tik gimdant reikia ispeti gydytojus. Aisku nedadeda tai ramybes bet stengsiuos daug negalvot ir mastyt pozityviai ;)

Mano visi trys gime su apsisukusiom virkstelemis po 2 kartus. Bet per echo nebuvo sake apie tai.
Atsakyti
Nu tik dabar prisijungiau biggrin.gif Jo, jo, aš tikrai užsicementavus biggrin.gif Buvau šiandien VGN, užrašė toniukus, dakė viskas gerai, man spaudimą pamatavo ir viskas. Gydytoja sakė atvažiuot pirmadienį, pažiūrės vėl tonus, gal kaklelį žiūrės, nežinau, ir spręs, ką daryt, gimdyt ar negimdyt biggrin.gif
Užsispyrus, dideliausi sveikinimai tau ir dukružei wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rasuolė*: 06 sausio 2017 - 16:25
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 06, 18:24)
Nu tik dabar prisijungiau biggrin.gif  Jo, jo, aš tikrai užsicementavus biggrin.gif  Buvau šiandien VGN, užrašė toniukus, dakė viskas gerai, man spaudimą pamatavo ir viskas. Gydytoja sakė atvažiuot pirmadienį, pažiūrės vėl tonus, gal kaklelį žiūrės, nežinau, ir spręs, ką daryt, gimdyt ar negimdyt biggrin.gif
Užsispyrus, dideliausi sveikinimai tau ir dukružei wub.gif  wub.gif  wub.gif

Eina švilpti galvojau niu gal jau o cia dar... biggrin.gif cementus reik pramušti biggrin.gif ką vyras sau galvoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 06, 16:37)
Amberr, laukiu dar drauges ka patars, del kanebo, as per ja perkuosi, nes ji dirba didmenoj kurie veza sita kosmetika i lt, nuolaida padaro ax.gif
Bet kol ji dar neatrase, tai ziurinejuos vis kazka ax.gif

smile.gif liuks.. .nes kainos ju tai... as irgi biski pazystama turiu, kur pigiau padarytu, nes pilna kaina moket, tai unsure.gif
Nu tada jei ne Kanebo, ai as inevestuociau i ta Luna.. smile.gif
Atsakyti

Eina švilpti galvojau niu gal jau o cia dar... biggrin.gifcementus reik pramušti biggrin.gifką vyras sau galvoja biggrin.gif

Kazkaip visos uzbetonuotos :)

Tute pramuse ir kam planuotas CP

Atsakyti
Ar per cp reikalauja kad nagai butu nelakuoti? Kai laparaskopija dare prisimenu anesteziologe nebuvo lb patenkinta,kad nagai lakuoti,nes sakė stebi ar nemelynuoja,tai galvoju kaip per cp... unsure.gif 10d. pas gyd. spėju kita savaite ir man gali buti paskirta data
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2017 01 06, 17:56)
Ar per cp reikalauja kad nagai butu nelakuoti? Kai laparaskopija dare prisimenu anesteziologe nebuvo lb patenkinta,kad nagai lakuoti,nes sakė stebi ar nemelynuoja,tai galvoju kaip per cp... unsure.gif 10d. pas gyd. spėju kita savaite ir man gali buti paskirta data

Logiska.. unsure.gif nu ir lb gerai.. as lb tyngiu lakuot, tai ir nelakuosiu bigsmile.gif
Atsakyti
Pro100egle Zinok mes su B mazesni gimem 4u.gif
Ir patys standartiniai tokie mirksiukas.gif As 169cm, B 185cm., o svoriai tai mano standartas 61kg, B 76kg 4u.gif

Pirmoji gime 3800 ir 54cm
Sita 3970 ir 53cm

Atsakyti