uzsispyrus, roziniai sveikinimai
vardukas grazus princeses
QUOTE(gyvaciute @ 2017 01 06, 13:23)
Zinok itartinai gerai
Net kateterio nebeskauda
QUOTE(Smurcyte @ 2017 01 06, 13:30)
Cia zinok irgi ne siaip sau vardas is M raides
Pirmosios inicoalai G.M., o sios princeses bus M.G.
Is G raides grazus vardai buvo Gabriele, o jis jau uzimtas - seses dukra. Ir Guste (del ko sio nepasirinkom jau sakiau
B geazus vardas buvo Ignė, bet sakiau neeeee... O del Mantes abu iskart sutikom, tai taip ir pasiliko
O ir turim drauga artima Manta, o jau s toks storuliukas
QUOTE(uzsispyrus @ 2017 01 06, 14:20)
Aciu merginos
Su svoriu biski apsiriko, ne 3940, o 3970
Dar dagiau 
Greiciausiai vardas bus Mantė
Su svoriu biski apsiriko, ne 3940, o 3970
Greiciausiai vardas bus Mantė
Sveikinimai!!! nemaza mergyte bet ziurint kokie teveliai ;)
as katik po TA t.y. po echo, gavau siuntima darytis echo nes su pirmu nestumu vis truko vaisiaus vandenu tai cia profilaktikai nusiunte, na ka vis dar mergyte, kojos ilgos, galva didele. Svoris 37 savaite 3337 kg. na dar turim laiko augti tai manau ir Uzsispyrusios dukryte gal pavysim
kaip gydytojai ir sakiau as mazu vaiku nesitikiu kai mano vyras 2 metrai ugio
viskas gerai vaisiaus vandenu pakanka, tik vienas minusas apsivijus virkstele kakla. Bet sake stebet judesius, daznai taip buna ir nereikia pergyvent, su sunum irgi virkstele buvo apsivijusi viskas buvo gerai, tik gimdant reikia ispeti gydytojus. Aisku nedadeda tai ramybes bet stengsiuos daug negalvot ir mastyt pozityviai ;)
Amberr, laukiu dar drauges ka patars, del kanebo, as per ja perkuosi, nes ji dirba didmenoj kurie veza sita kosmetika i lt, nuolaida padaro
Bet kol ji dar neatrase, tai ziurinejuos vis kazka
QUOTE(pro100egle @ 2017 01 06, 14:17)
Sveikinimai!!! nemaza mergyte bet ziurint kokie teveliai ;)
as katik po TA t.y. po echo, gavau siuntima darytis echo nes su pirmu nestumu vis truko vaisiaus vandenu tai cia profilaktikai nusiunte, na ka vis dar mergyte, kojos ilgos, galva didele. Svoris 37 savaite 3337 kg. na dar turim laiko augti tai manau ir Uzsispyrusios dukryte gal pavysim
viskas gerai vaisiaus vandenu pakanka, tik vienas minusas apsivijus virkstele kakla. Bet sake stebet judesius, daznai taip buna ir nereikia pergyvent, su sunum irgi virkstele buvo apsivijusi viskas buvo gerai, tik gimdant reikia ispeti gydytojus. Aisku nedadeda tai ramybes bet stengsiuos daug negalvot ir mastyt pozityviai ;)
Mano visi trys gime su apsisukusiom virkstelemis po 2 kartus. Bet per echo nebuvo sake apie tai.
Nu tik dabar prisijungiau
Jo, jo, aš tikrai užsicementavus
Buvau šiandien VGN, užrašė toniukus, dakė viskas gerai, man spaudimą pamatavo ir viskas. Gydytoja sakė atvažiuot pirmadienį, pažiūrės vėl tonus, gal kaklelį žiūrės, nežinau, ir spręs, ką daryt, gimdyt ar negimdyt 
Užsispyrus, dideliausi sveikinimai tau ir dukružei
QUOTE(*Rasuolė* @ 2017 01 06, 18:24)
Nu tik dabar prisijungiau
Jo, jo, aš tikrai užsicementavus
Buvau šiandien VGN, užrašė toniukus, dakė viskas gerai, man spaudimą pamatavo ir viskas. Gydytoja sakė atvažiuot pirmadienį, pažiūrės vėl tonus, gal kaklelį žiūrės, nežinau, ir spręs, ką daryt, gimdyt ar negimdyt 

Eina švilpti galvojau niu gal jau o cia dar...
QUOTE(Ziu Ziu @ 2017 01 06, 16:37)
Amberr, laukiu dar drauges ka patars, del kanebo, as per ja perkuosi, nes ji dirba didmenoj kurie veza sita kosmetika i lt, nuolaida padaro
Nu tada jei ne Kanebo, ai as inevestuociau i ta Luna..
Eina švilpti galvojau niu gal jau o cia dar...
cementus reik pramušti
ką vyras sau galvoja
Kazkaip visos uzbetonuotos ![]()
Tute pramuse ir kam planuotas CP
QUOTE(Saule222 @ 2017 01 06, 17:56)
Ar per cp reikalauja kad nagai butu nelakuoti? Kai laparaskopija dare prisimenu anesteziologe nebuvo lb patenkinta,kad nagai lakuoti,nes sakė stebi ar nemelynuoja,tai galvoju kaip per cp...
10d. pas gyd. spėju kita savaite ir man gali buti paskirta data
Logiska..
Pro100egle Zinok mes su B mazesni gimem
Ir patys standartiniai tokie
As 169cm, B 185cm., o svoriai tai mano standartas 61kg, B 76kg
Pirmoji gime 3800 ir 54cm
Sita 3970 ir 53cm
Ir patys standartiniai tokie
Pirmoji gime 3800 ir 54cm
Sita 3970 ir 53cm